НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИЯ 2012
КОНФЕРЕНЦИЯ 2013
КОНФЕРЕНЦИЯ 2014
КОНФЕРЕНЦИЯ 2015 - ГАБРОВО
КОНФЕРЕНЦИЯ 2015 - НОТИНГАМ
КОНФЕРЕНЦИЯ 2016
КОНФЕРЕНЦИЯ 2018
КОНФЕРЕНЦИЯ 2019
КОНФЕРЕНЦИЯ 2020
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





Трета конференция на „ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА”.



Записване за конференцията

Записване за участие на трета конференция на „ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА”.

Всеки трябва да се запише предварително, било то на посоченото място във фейсбук или на електронната поща на църквата. internetchurch@abv.bg, само при положение, че ще участва със сигурност.

Важно е да напишете трите си имена и града, от който идвате.

Можете да се запишете и на офис телефон 066865726/ GSM 0879272185

Темата на конференцията е; „Ловци на човеци”. Датите на събранията са 2-3 Август 2014 г. град Габрово, ул Лиляна 17, Молитвен дом.

Ще имаме семинари, служби и работни групи. Молитва за болни и демонично вързани хора.

Всеки участник ще трябва да плати такса от 20 лева, която ще се събере на място в деня на конференцията. Всеки сам трябва да потърси място за настаняване, а ние ще помогнем, с каквото можем. Събранието е отворено за всички не само за тези, които вече са част от тази Интернационална църква, но и за такива, които искат да чуят нашето видение и да се присъединят към нас за в бъдеще. Можете да доведете хора, които никога не са посещавали църква, защото атмосферата ще е различна.

Очакваме винаги неочакваното и Бог да бъде с всички нас.

За тези, които не могат да дойдат до България град Габрово и да участват на живо на конференцията, могат да се запишат да гледат на живо конференцията по Интернет. Живите предавания ще бъдат излъчени на нов канал специално подготвен за конференцията. Всеки който гледа на живо по интернет ще трябва да заплатят предварително такса от 20 лева.

С уважение Епископ Васил Петров


Програма

Третата конференция на „Интернет Църква” - „Ловци на човеци”   

      

Ден първи (събота) 2 Август 2014

09.30 – 10.30 Регистрация на участниците в конференцията

10.30 – 11.00 Официално откриване и представяне участниците на конференцията

11.00 – 12.30 Хваление, поклонение, Тема; „Христовата любов ни принуждава”

Говорител пастор Васил Петров

12.30 – 14.00 Обяд

14.00 – 15.30 Хваление, поклонение, Тема; Ако някой няма същата страст

Говорител пастор Васил Петров

15.30 – 16.00 Кафе-пауза за участниците

16.00 – 16.30 Презентация на новите книги на пастор Васил Петров и ДПО библейско училище Служение Васил Петров, Мисии на църквата

16.30 – 17.30 Предаване „В света на чудесата” Свидетелства за Божиите чудеса в живота на участниците

17.30 – 18.00 Кафе-пауза за участниците

18.00 – 20.30 Хваление, поклонение, Тема; „Ловци на човеци” Говорител пастор Васил Петров

 

Ден втори (неделя) 3 Август 2014

10:00 – 12:30 Хваление, поклонение, Тема; „Да се радват заедно” Говорител пастор Васил Петров

12:30 – 13:00 Затваряне на конференцията

За тези, които не бързат и разполагат с време, следобедна разходка и общение до Архитектурно-етнографски комплекс "Етър" - Габрово или Боженци - архитектурно исторически резерват











Завърши третата конференция на

Слава, слава, слава на нашият Господ Исус Христос,

Това са думите с които започна конференцията на „Интернет църква” под мотото „ – „Ловци на човеци.”

Приключи третата конференция на „Интернет Църква”, на която присъстваха хора от много различни градове на България, и част от нашата църква в Нотингам Англия. Много благословено време в името на нашият Господ и Спасите Исус Христос. Някой от участниците в конференцията бяха дошли за пръв път на подобно събитие и приеха Исус Христос в живота си. Други бяха кръстени в Святия Дух на Бог, трети разтоварени и освободени от хомоти, грижи, грехове и проблеми. Движението на Святия Дух даде насока за проповядване на словото в посока, как всеки един от нас да стане опитен ловец на човеци. Тези думи Исус каза на двамата братя Симона, наречен Петър и брат му Андрея предизвиквайки ги към един по превъзходен начин на живот. Как можем днес да сме динамични служители на нивата Божия като буквално изтръгваме от ръцете на сатана хората, които обичаме и ги заведем на сигурно място в ръцете на нашият Спасите Исус Христос.

Вярвам, че много хора бяха мотивирани и насърчени какво трябва да направят със своя живот, ако те наистина искат да видят плод в него. Не на последно място искам да отбележа факта, че повечето от хората се познаваха единствено чрез комуникация в „Интернет Църква” и в тези два дни те се видяха за пръв пън на живо. Невероятно е чувството да познаваш някой толкова добре а да го срещнеш очи в очи радостта е наистина незабравима. Правя асоциация с нашият Господ Исус Христос, Когото познаваме единствено посредством писанията. Това е същото нещо, защото словото ни казва, че когато го видим очи в очи радостта ни ще бъде пълна. Слава на Исус.

Последният ден на конференцията завърши с водно кръщение на петима души, които предадоха живота си на Исус чрез покаяние. Слава да бъде на Исус. До вечерта с част от хората които останаха ние бяхме в планината и прекарахме време в общение и Бог беше с нас.

Единственото трудно нещо в тази конференция винаги е раздялата за известно време, защото когато любовта на всички е нелицемерна, когато църквата има едно сърце и един дух то на всички е много трудно да се разделят дори и за месеци време. Утехата на всичко това обаче е, че най–доброто тепърва предстои, а при нас то се случва в повечето случаи и чрез възможността да служим и мобилно. Ще използваме всяка възможност да се виждаме, чуваме и подкрепяме един друг, защото за Божията любов няма граници. Амин! Бог да ви благослови църква обичаме ви.

Пастор Васил Петров