НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
ИЗЦЕЛЕНИЕТО ТИ
МОЛИТВЕНИ НУЖДИ
СВИДЕТЕЛСТВА
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ

СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ

Днес има толкова много хора, които страдат от различни болести, било то духовни, душевни или физически. Колкото повече животът става все по – забързан а ежедневието брутално ускорено и начинът ни на живот се е превърнал в една яросна надпревара с времето и обстоятелствата, бързата промяна на събития около нас ни кара често да изпадаме в депресия, нервни кризи и прочие ... В следствие на един такъв динамичен живот и болестите стават все по – често явление. Днес има толкова много нови болести, които времето от преди непознава. Свидетели сме на толкова много болни от рак, диабет, психично болни хора, а шизофринията така е ударила младото поколение, че повечето пациенти които стоят пред вратите на психиатри са между 13 – 15 годишна въздраст. Може ли това да се избегне? Аз бих казал „ДА”!

  Матей 4:23;24 „Тогава Исус ходеше по цяла Галилея, и поучаваше в синагогите им, и проповядваше благовестието на царството, като изцеляваше всякаква болест и всякаква немощ между людете. И разнесе се слух за Него по цяла Сирия; и довеждаха при Него всички болни, страдащи от разни болести и мъки, хванати от бяс, епилептици и парализирани; и ги изцели.”

Евреи 13: 8. „Исус Христос е същият вчера днес и до века.”

Днес Бог ни е дал вярата и силата на Святия Дух, да се молим за болните хора и да им помагаме да достигнат до познаване на „Истината” която ще ги направи „СВОБОДНИ”. Вярваме че, в молитвата на съгласие има толкова много сила. Виждали сме хора да получават чудо, чрез молитва на освобождение. Не са малко и тези които бяха освободени от робството на греха и непростителността. Днес повече от всякога вярваме за велики дела които ще стават чрез ръцете на вярващите и затова сме тук за да ви насърчим в молитва и да ви кажем че ви обичаме и желаем да се молим за вас. Ако в този свят не е имало шанс за вас и лекарите са ви отписали, Той все още не е!

Пастор Васил Петров


ЧУДО НА ИЗЦЕРЕНИЕ

Чудо на изцерение!
Това се случи в град Долна Баня преди години! След като бяхме завършили събрание в местната църква, бяхме поканени от пасторите на обяд. Докато обядвахме при нас дойде една жена, която молеше да отидем до техния дом за да се помолим за синът и, който наскоро бил претърпял тежка катастрофа. При катастрофата, той е получил много увреждания на мозъка, счупени крайници, прешлени на гръбначния стълб, бил е в будна кома 45 дена. Бях получил преди това, телефонно обаждане за него и вече се бях молил, Бог да запази живота му и това е първото чудо, което Бог направи за него. Сега жената вярваше, той да не остане инвалид за цял живот. Силно вярваше за чудо! Тях каза; "Ако само дойдете и се помолите, той ще проходи отново"! Когато видях вярата и, казах на пастор Дейвид Гландфилд от Англия, който беше с мен в служение, да отидем да се помолим. Отидохме в дома на жената и видяхме на кревата осакатения Георги. Молихме се с кратка молитва и заповядахме в името на Исус, той да се изправи на краката си. Действието на Светия Дух, можеше да се почувства навсякъде около нас. Погледнах очите на Георги, той не мигаше, и беше вперил поглед в тавана с вяра, която няма как да опиша с думи. Хванехме го за ръцете и му помогнахме да се изправи. Светия Дух му даде сила в краката да стъпи на тях, и той проходи. Жена стояща от лявата ми страна падна от присъствието на Духа и не можа да издържи психически на това, което виждаше да се случва, но всичко с нея беше наред. Обходихме стаята с Георги и той славеше Бог за чудото, което му стори. Слава на Исус! Когато се огледах, наоколо двора на къщата в която бяхме, беше вече пълен с любопитни, хора от целия квартал, знаейки за неговото състояние и виждайки Божията слава. Разчу се много бързо навсякъде в областта за делата на Бог, а ние продължихме служение в други църкви и Бог се показваше мощен на всяко място. Да бъде прославен Бог за мощните Му дела всеки нов ден от живота ни!
Псалми 118:17. Аз няма да умра, но ще живея, И ще разказвам делата Господни.