НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ

Вторник вечер от 19:00КАНАЛ НА СТРАНИЦАТА


ТОЗИ ВТОРНИК НА ЖИВО ОТ 19:00 ЧАСА

ПРЕДАВАНЕ - В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА 662

Тема на предаването; " Днес, ако чуете Неговия глас, Не закоравявайте сърцата си" - (Само за ценители)

11 Юни 2024 г. предаваме на живо от студиото ни в град Габрово от 19:00 часа.

В предаването „В света на чудесата” – 662, с водещ пастор Васил Петров, можете да гледайте - поучение на тема; "Днес, ако чуете Неговия глас, Не закоравявайте сърцата си".

Можете да гледате живото излъчване на предаването във Facebook страницата на Васил Петров, www.facebook.com/vasil.petrov3 , както и пълен запис веднага след края на предаванетона сайта на служението www.vasilpetrov.org или на страницата на предаването във Facebook, fb.me/godvpp

Абонирайте се за канала на Служение Васил Петров в YpuTube, за да гледате всички проповеди, поучения и предавания http://www.youtube.com/c/VasilPetrovMinistires

Vasil Petrov International Ministries

Интернет Църква - El Vetil – Gabrovo


Честит юбилей!

Честито юбилейно предаване на предаването, "В света на чудесата" с водещ пастор Васил ПетровТова са встъпителните думи на пастор Васил Петров от първото му предаване „В света на чудесата”, което стартира за пръв път на 20-07 - 2009 гледано от 2,132.

  Решихме да направим това предаване с цел всичко това, което Бог е направил в живота на хората, свидетелствата, които имат в сърцата си, да излязат на бял свят и това, нека донесе едно истинско благословение за всички нас. Знам, че ще има много, който ще гледат предаването и те са всеки в нуждата си. Искам да видите през какво минават хора в живота си, защото всеки си мисли, че неговата нужда е по-голяма, от тази на другите. Когато видим нуждите на другите през какво са минали те, а също как тези нужди са били снабдени от Царя на Царете и Господарят на Господарите Исус Христос тогава вярвам ще дойде насърчение във вашият дом и вярвам, че това предаване ще носи благословение на всички. Предаването ще се казва „В света на чудесата”.

Пастор Васил Петров