НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ

Вторник вечер от 19:00КАНАЛ НА СТРАНИЦАТА


ТОЗИ ВТОРНИК НА ЖИВО ОТ 19:00 ЧАСА

ПРЕДАВАНЕ - В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА 627

Тема на предаването; Вербална война" - (Само за ценители)

19 Септември 2023 г. предаваме на живо от студиото ни в град Габрово от 19:00 часа.

В предаването „В света на чудесата” – 627, с водещ пастор Васил Петров, можете да гледайте - поучение на тема; Вербална война".


Честит юбилей!

Честито юбилейно предаване на предаването, "В света на чудесата" с водещ пастор Васил ПетровТова са встъпителните думи на пастор Васил Петров от първото му предаване „В света на чудесата”, което стартира за пръв път на 20-07 - 2009 гледано от 2,132.

  Решихме да направим това предаване с цел всичко това, което Бог е направил в живота на хората, свидетелствата, които имат в сърцата си, да излязат на бял свят и това, нека донесе едно истинско благословение за всички нас. Знам, че ще има много, който ще гледат предаването и те са всеки в нуждата си. Искам да видите през какво минават хора в живота си, защото всеки си мисли, че неговата нужда е по-голяма, от тази на другите. Когато видим нуждите на другите през какво са минали те, а също как тези нужди са били снабдени от Царя на Царете и Господарят на Господарите Исус Христос тогава вярвам ще дойде насърчение във вашият дом и вярвам, че това предаване ще носи благословение на всички. Предаването ще се казва „В света на чудесата”.

Пастор Васил Петров