НАЧАЛО
ЗA НАС
МАНДАТ
КАКВО ВЯРВАМЕ
INTERNET CHURCH
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ОСМА КОНФЕРЕНЦИЯ 2018
КОНФЕРЕНЦИЯ 2016
КОНФЕРЕНЦИЯ 2015 - ГАБРОВО
СВИДЕТЕЛСТВА НА СПАСЕНИЕ
КОНФЕРЕНЦИЯ 2015 - НОТИНГАМ
КОНФЕРЕНЦИЯ 2014
КОНФЕРЕНЦИЯ 2013
КОНФЕРЕНЦИЯ 2012
СЪБИТИЯ
ВИДЕНИЕ
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
УЕБ РАДИО
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ГЛАЕДАЙТЕ ЗАПИСИ ОТ СЛУЖБИТЕ
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
ВИДЕО КАНАЛ
АУДИО ПРОПОВЕДИ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ

Първа Конференция на Интернет Църква - 2012


Програма на първата конференция на Интернет Църква

Първа Конференция на Интернет Църква - 2012 from Vasil Petrov on Vimeo.

Програма на първата конференция на Интернет Църква

3-4 Ноември 2012

„ВИДЕНИЕТО КОЕТО СЛЕДВАШ”

 

3 Ноември (събота) 2012

Начало  - 14:00 часа – Откриване, запознанаство и представяне на присъстващите

14:45 часа – почивка – кетъринг,  кафе

16:30 часа – Хваление и поклонение

17:00 часа - Практично поучение  (семинар) „Как да бъдем пълноценна част от „Интернет Църква”  чрез интернет? Как да използваме ресурсите, които са на наше разположение?

18:00 часа - Вечеря

19:00 часа - Вечерна служба „ВИДЕНИЕТО КОЕТО СЛЕДВАШ” - пастор Васил Петров

4 Ноември (неделя) 2012

10:00 часа - Неделна служба „ВИДЕНИЕТО КОЕТО СЛЕДВАШ”

12:30 часа – Обяд

Всички, които имат време и останат за слетобед, излет в природата или на някое интересно историческо място, а такива в рацона не липсват.www.vasilpetrov.org

 


Първа Конференция на Интернет Църква  - „Видението, което следваш”

Здравейте църква,

Едно от нещата,  които сложих като важни за нас през настоящата година е;

„Ще се постараем да направим възможна и първата ни конференция през годината, на която хората от църквата ни ще могат да се запознаят и заедно да прославят  Исус, като Господ и Спасител” ! http://vasilpetrov.org/index.php?id=4177

Крачка по крачка, стъпка по стъпка върша това, което съм обещал защото силно вярвам, че когато следваш видението, което Бог  ти е дал то трябва да е последователно и с вярност, незавиимо от обстоятелствата и пречките, които излизат непрестанно!

След  като направихме някои запитвания към хора от църквата, които живеят на най- отдалечените места в България, стигнахме до заключение, че датите,  които са най – възможни за всички да планират своето време и да присъстват на събранията ни са „празниците и почивните дни.”  Затова като прегледах няколко варианта  смятам,  че за тази година най – подходящи и за мен са 3 – 4 /събота и неделя/ Ноември 2012 г. Мястото на събранията ще са в град Габрово,  ул. Лиляна 17. Това е залата на църквата ни събираща капацитет до 100 души.

Желанието ни е да се съберем в присъствието на Бог, като тяло Христово и заедно да преживеем вълнуващо време в Святия Дух! Ще имаме време да чуем и да видим очи в очи повечето хора, които са част от нашата „Интернет църква” и да се запознаем един с друг. Време за поклонение и молитва няма да липсват, време за общение и слово също. Вярвам, че всички ще бъдат насърчени от това време и ще бъдат предизвикани за нови велики дела в името на Исус!

Знам, че Бог прави нещо ново и силно и ние можем да бъдем част от него. Трудно е в дни като тези да събереш хора на едно място, но когато знаеш, че си заслужава, правиш всичко възможно това да се случи. Аз съм насърчен да дадем всичко от себе си за да видим реализирана тази първа конференция на църквата ни! Знам, че много от хората са извън граница и за тях ще е най – трудно да планират идване в България, други имат невярващи половинки и за тях ще е невъзможно, трети са болни и на легло, много са вързани в работа дори и на празници за съжаление, но ако се молим за това време и го планираме в сърцето си, ако направим крачка на вяра, то ще стане! Затова ви насърчавам чрез Божия Дух, „ А Исус му рече: Ако можеш повярва! Всичко е възможно за този, който вярва.” Марк 9:23.

 Чудеса се случват всеки ден!

Тези от вас, които имат дар  да пеят, танцуват, цитират стихове нека се обадят и заявят участие.

Ще помоля всички, които ще идват, да изпратят трите си имена и града от който са. Изпращайте email на този адрес; internetchurch@abv.bgсъщо така можете да ни информирате предварително за идването си и на телефон: офис – 066 865726, GSM 0879272185, и на страницата на Интернет църква”  във facebookskype:  internet.church

Ще попитате, кой може да дойде на тази конференция? Всички, които са вече част от „Интернет Църква’” също и всички, които искат да станат част от църквата а все още не са! С две думи всички сте добре дошли без ограничение. Заповядайте!

Пастор Васил Петров

 Конференция на Интернет Църква 2012 from Vasil Petrov on Vimeo.Конференция на Интернет Църква 2012 4 ноември from Vasil Petrov on Vimeo.


Кетъринг

Наистина благодарим на сестра Румяна за професионално свършената работа. Такъв КЕТЪРИНГ може и в парламента да не са вкусвали още! За царските синове и дъщери обаче това беше в изобилие. Наистина вкусихме от дара, която Бог и е дал и благодарим от сърце за нейният труд. Желанието да се включат хора и да помагат в това начинание наистина ме зарадва. Всеки свърши своята част от работата и резултатът беше на лице. Благодаря на всички за труда ви! И трябва да знаете, че и сам апостол Павел казва; „Затова възлюбени мои братя, бъдете твърди, непоколебими, и преизобилвайте всякога в Господното дело, понеже знаете, че в Господа трудът ви не е празен.”  1Коринтяни 15:58


Отзиви от конференцията


Ралица от Търново

Здравей, пасторе! 

Наистина прекарахме едно благословено време заедно на конференцията. Отвсякъде струеше любов и хора, които не се познаваха и се виждаха за първи път се прегръщаха и радваха заедно като стари приятели. Наистина беше от Бога. Вярвам, че и много изцелени имаше и това след време ще стане явно със свидетелства. Ще се моля да има такива събирания не само веднъж, а два, три и повече пъти в годината! Истинско благословение и радост за всеки, който беше там! Благодаря на Бога! 

Поздрави, 
Ралица от Търново 


Димитрина Иванова - Варна

Здравейте и от нас, приятели!Пиша от името на цялата ни група от Варна.Седем от нас присъстваха на тази конференция в Габрово и ние потвърждаваме напълно думите на Ралица и единствено можем да допълнем, че имахме едно невероятно преживяване за всички ни в присъствието на Святия Дух и бяхме много насърчени от всичко, което чухме и видяхме, а именно Божията безкрайна любов, която събра братя и сестри от цяла България в единодушие, радост и веселие, без лицемерие и гордост от нито един и видението, което Бог откри за нас за идващите неща в бъдещето, както за България, така и за цял свят, за тези които искат да се включат и да работят на Божията нива, както следва за всеки, според дарбите, с които Бог Го е дарил. Благодарим на Бог за милостта Му да сме част от всичко това, както и за Неговите намерения да постави, като водачи на това видение, п-р Васил и Наси Петрови! Благодарим за гостоприемството, на всички които отвориха домовете си, за да ни подслонят по-време на престоя си в Габрово и да ни осигурят нужната храна и всичко останало, както и на п-р Васил и Наси, които също отвориха дома си, който между другото беше на разположение не само на групата от Варна, но и на всички, които пристигаха от В.Търново, Габрово и другите градове за целият ни престой от петък вечер до неделя вечер. Бъдете изобилно благословени, както и всичките ни приятели от Интернет църква(и тези, които не успяха да дойдат), нямаме търпение отново да се видим и пак всеки да прослави Господа за делата, които върши и ще извърши в живота му. Думите са малко и не стигат, но най-хубавото тепърва предстои, така че насърчени и освежени продължаваме напред, през радости и скърби, да творим и вършим всичко това, което нашият любящ Баща има за нас и за тези, които ще достигнем по-цял свят, заедно с всички, които са с нас и тези, които предстои да се включат.Обичаме ви и бъдете изобилно благословени, като не спираме да се молим за вас, да благоуспявате във всичко, което Бог е приготвил за вас и да бъдете повече от победители с всеки изминал ден!От победа в победа и от слава в слава!Амин!


Лидия Владкова - Русе

Здравейте пасторе. Благодаря за чудесното и ползотворно време прекарано с всички вас в Господа. Божията любов струеше от цялото събрание … Тя докосна и моя невярващ съпруг. Единственият негов коментар … Алелуя! Бог да ви благослови …  


Имахме невероятно време в събота 3 Ноември 2012 г. Благословени мъже и жени от различни градове на страната пристигнаха в град Габрово за първата конференция на „Интернет Църква”. Нямам думи да опиша радостта на всички ни от възможността да можем да се видим и да прекараме това незабравимо време заедно. Конференцията започна с представяне на църквите от различните градове. Имаме хора от град Варна, Бургас, София, Русе, Пловдив, Велико Търново, Ямбол, Дупница, , Пищигово, Габрово. Хора от различни градове на страната, както и извън нея, които нямаха възможност да присъстват на конференцията изпратиха своите пожелания за успех и присъстваха на живо по Интернет. Наистина незабравимо време в Господа и вярвам посланието за любов и единство в църквата ще даде и добрите трайни плодове в бъдещето. Интернет Църква е начин на живот на стотици хора поддържащи взаимоотношения на добро и истинско приятелство по всички възможни начини като границите на държави и градове са вече история. Интернет Църква стана практичен начин за достигане на недостигнатите и освобождаване на хора от лъже църковни организации даващи им възможност да се докоснат до истините на Божието Царство, а имено живот с Христос живеещи заедно като тяло Христово обичащи се и отдавайки почит един друг.


Наташа от село Пищигово

Днес е мой ред да пиша за първата конференция на интернет църквата в Габрово и благодаря на Бога да мога да участвам в конференцията и отдавам цялата Слава на Бога и Го прославям. В мислите си казвах какво да напиша за конференцията и в сърцето ми казваше - неописуемо е, какво да кажа - неотразимо е, с думи не може да се опише и то идва от сърцето ми и да кажа ГОСПОДИ, БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ЧУДОТО, КОЕТО НАПРАВИ ДА ИМА ТАЗИ ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА И ТАЗИ КОНФЕРЕНЦИЯ, ДА БЪДА ОТ ТАЗИ ЦЪРКВА И ДА БЪДА НА ТАЗИ КОНФЕРЕНЦИЯ, ДА ВИДЯ ХОРА ЖАДНИ И ГЛАДНИ ЗА ТЕБ И ИЗПЪЛНЕНИ С ТВОЯТА ЛЮБОВ, ДА ВИДЯ ЧУДЕСАТА ТИ И СЛАВАТА ТИ, БЛАГОДАРЯ ТИ ГОСПОДИ И ТИ ОТДАВАМ ЦЯЛАТА СЛАВА. От вчера след като се върнах от Габрово заживея в сърцето ми нещо специално и ще го споделя с всички: нека чрез интернет църквата и служението на пастор Васил Петров, което го има и в моето сърце и гори в сърцето ми за Бога за нациите и достигане на недостигнатите за много народи по лицето на земята ДА СЕ ДОСТИГНАТ НЕДОСТИГНАТИТЕ И БЪДАТ ДОСТИГНАТИ И НАЦИИТЕ И МНОГО ХОРА И НАРОДИ ПО ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА И БЪДАТ СПАСЕНИ ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ. Благодаря на Бога да ви има и да ви познавам и обичам всички от интернет църквата по лицето на земята и Бог да ви благослови. Благодаря на Бога да ги има пастор Васил Петров и Наси и да сте ми пастор и пастирско семейство, за което съм се молила и плакала пред Бога от както съм повярвала в Господ Исус Христос, с големи сърца за Бога и жадни и гладни за Бога, верни на Бога, да имате служението в сърцата си от Бога, вложено и в моето сърце за нациите, за достигане на недостигнати, за народите и хората по лицето на земята. От сърце благодаря на пастор Васил Петров и Наси, за обичта и любовта, за подкрепата, за насърчението, за подкрепата с молитва, за всичко. Благодаря на всички, които бяха на конференцията за обичта и любовта и да видя жадните ви сърца за Бога. Обичам ви и аз и моето сърце е гладно и жадно за Бога. Нека се молим и да има по-често и повече срещи на Интернет църквата с тази любов и огън в сърцата от Бога, които видях. Бог да ви благослови. С обич Наташа


Свидетелства!