НАЧАЛО
СЛУЖЕНИЕ ВАСИЛ ПЕТРОВ
ЗA НАС
МАНДАТ
КАКВО ВЯРВАМЕ
INTERNET CHURCH
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ГЛАЕДАЙТЕ ЗАПИСИ ОТ СЛУЖБИТЕ
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
ВИДЕО КАНАЛ
АУДИО ПРОПОВЕДИ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИТози вторник

 

Тема на предаването; „Не намериха ли се други да се върнат и въздадат слава на Бога

Ако имате молитвена нужда,  напишете я под този пост и тази вечер Пастор Васил Петров, ще се моли за вас.

Този вторник 21 Май 2019 г. предаваме на живо от студиото ни в град Габрово от 19:00 часа.

В предаването „В света на чудесата” – 432, с водещ пастор Васил Петров, можете да гледайте - поучение на тема; „Не намериха ли се други да се върнат и въздадат слава на Бога

Можете да гледате излъчването на живото ни ни предаване на страницата на служението, www.vasilpetrov.org или на страницата ни във Facebook, fb.me/godvpp както и пълен запис веднага след края на предаването.

Vasil Petrov International Ministries

Интернет Църква  - El Vetil – Gbarovo


 


Искаш да просперираш, но не знаеш как?

Какво значи просперитет? Това е разцвет, цъфтеж, процъфтяване, прогрес, преуспяване, подем, развитие, развой, благосъстояние, благоденствие, , напредване, благополучие.

Библейския начин за просперитет е много по различен като модел в сравнение с начина по който просперира този свят.

Днес много хора, а за жалост често се среща това и в мислите на служители, които си мислят, че да просперираш, това, означава да бъдеш заможен, да показваш класа, да имаш семейство, да имаш добра кола, да имаш последователи или много приятели, да имаш всичко в изобилие и за жалост забелязвам днес със голяма мъка в сърцето си, че това и преследват като цели.  Да имаш, да имаш, да имаш …..! Ако до това се свежда всичко, YAY! Не е ли това, което днес търси света? Защо ти трябва църква за да просперираш тогава?

Когато Бог говори за просперитет, Той наистина има в предвид всичко, което не е от този свят. Искате ли да ви кажа защо?

Погледнете на Исус! Винаги гледайте на Исус! Погледнете живота на Исус! Четете и си отговорете на въпроса; Дали Исус беше просперираща личност? О, даааа! Той е живота, така ни казва словото. В какво се състои живота? Да познаваме Него! Да живеем с Него! Да имаме Божието царство вътре в нас. Това значи, животът ви да е задоволен в Него! Тогава нищо, не може да ви повреди. Нищо няма да ви събори, нищо няма да ви дразни, нищо няма да ви измъчва, нищо няма да ви препуска, нищо няма да ви боли. Ще станете мъртви за света и живи за Бога.

„Така и вие считайте себе си за мъртви към греха, а живи към Бога в Христа Исуса.” Римляни 6:11

Исус казва: „Лисиците си имат леговища, и небесните птици гнезда; а Човешкият Син няма где глава да подслони. Матей 8:20, Това прави ли Исус, да не е просперираш? Цялото послание вижте тук: http://vasilpetrov.org/index.php?id=8980


ДПО - Динамично, Практично, Обучение.

Записването става като изпратите e-mail на; dposchool@abv.bg, за да бъдете одобрени и да получите повече подробна информация относно обучението и заплащане на такса. Изпарете вашите три имена, гард / село, скайп, фейсбук. Отговорете ми на следните въпроси, В коя църква членувате? Кой е вашият пастор? Каква е вашата мотивация да учите в това училище?

За контакти: Офис тел. 066 86 57 26, 0879272185,  email: dposchool@abv.bg; internetchurch@abv.bg

Директор на училището епископ Васил Петров 

Какви са целите? Цялата информция можете да видите на този линк; http://vasilpetrov.org/index.php?id=6280


Записи от предаването

Всички записи на предаванията „В света на чудесата”, можете да гледате на тези линкове: https://vimeo.com/user1317960/videos , http://bibliata.tv/view_channel.php?user=vasilpp


Можете да слушате новото българско радио C-BG RADIO, като всеки вторник вечер от 14,00 ч, 19,45 ч, 23,00ч, 00,00 ч ще вървят проповеди на пастор Васил Петров

СЛУШАЙ ОН-ЛАЙН - C-BG RADIO; БИБЛИЯТА - МУЗИКА - ХВАЛЕНИЯ - ПРИТЧИ - ПРОПОВЕДИ - СВИДЕТЕЛСТВА

24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО http://www.christiansbg.com/

Аудио предавания http://vasilpetrov.org/index.php?id=43597,30 ч.

Vasil Petrov Petrov | Създайте Визитката си