НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМЕ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ДЕСЕТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ИЦ
ДЕВЕТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ИЦ
ОСМА КОНФЕРЕНЦИЯ 2018
КОНФЕРЕНЦИЯ 2016
КОНФЕРЕНЦИЯ 2015 - ГАБРОВО
КОНФЕРЕНЦИЯ 2015 - НОТИНГАМ
КОНФЕРЕНЦИЯ 2014
КОНФЕРЕНЦИЯ 2013
КОНФЕРЕНЦИЯ 2012
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
УЕБ РАДИО
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ

Streaming MediaАко все още не си намерил място в подходяща за теб църква или вече си пострадал от лъжеучители, това е една наистина прекрасна възможност не само да се присъединиш, но и да бъдеш възстановен, като бъдеш част от Тялото Христово чрез Интернет. 

 

Ако все още не си намерил място в подходяща за теб църква или вече си пострадал от лъжеучители, това е една наистина прекрасна възможност не само да се присъединиш, но и да бъдеш възстановен, като бъдеш част от Тялото Христово чрез Интернет. 

Интернет Църква е пастирувана от пастор Васил Петров, доказан в годините служител на Бог, решен да види църквата стояща в призива на Бог, екипирана в Духа, следваща победоносно Исус, решена да стигне финала с вярност и истина на всяка цена!

Ако искаш да се присъединиш към църквата ни достатъчно е да изпратиш e-mail, и кратко описание, Име, град, защо искаш да се присъединиш към Интернет Църква и също информация, която искаш да споделиш!  internetchurch@abv.bg

 Актуална информация за развитието на църквата ще можете да следите на този линк : http://vasilpetrov.org/index.php?id=4177Когато нещо се ражда! 13/02/2014

Когато нещо се ражда!

Честит Рожден ден на Интернет Църква!

Само преди две години Служение Васил Петров, заедно с всички посветени вярващи от църквите, които той пастирува на локално ниво, продължиха разпространяването на благата вест и разширяването в познаването на Божието царство чрез всички възможни действащи социални мрежи и чрез личната страница на служението www.vasilpetrov.org

Още в най–ранни години от самото начало на стартиране на Интернет като възможност за медия, пастор Петров вижда това като добра възможност за благовестие и започва да записва и качва посланията си на една от първите създадени лични български християнски уеб страници. Той е и първият пастор, на който записите от службите му са добро начало за стартирането и на видео портала www.bibliata.tv. С течение на времето много хора са започнали да слушат проповедите на пастора не само в България, но и в цяла Европа. Не след много време на картата, която отразява гледанията се оказва, че почти в цял свят там, където живеят българо говорящите се следи всяко негово предаване и записите на неделните служби. Много хора се спасяват и поучават целогодишно като стават част от служението, но без обратна връзка. Точно преди две години на 13/02/2012 г. на пастора започват да се обаждат хора от различни градове и села и искат да станат част от неговата църква. Пастор Васил Петров заедно с жена си Наси застават в тридневен пост и молитва без храна и вода, за да търсят Бог, за това ново нещо, което се ражда в тяхното служение. Само след няколко дена публично е обявена възможността за присъединяване на всички хора, към новосъздадената казано съкратено „Интернет Църква”, което само по себе си означава /Интернационална мрежа от църкви/, които нямат църква или са родени от служението на пастора. Това, което имаме днес е, че стотици хора от различни места на планетата земя са заедно в Духа на единомислие, братолюбие и единство и най–вече Христовият мир. Много хора са новородени и лично кръстени от пастора във вода и Дух. Други отказали се да посещават с години техните местни събрания решиха, че това е тяхната възможност да не се честват изолирани от тялото Христово църквата и да се присъединят към това движение на Святия Дух. Нещо, което беше немислимо да се постигне от никоя църква в който и да било град, сега стана възможно след създаването на тази възможност. Благодарим на Бог за всичко което извърши и ще продължава да върши в тези съдове на правдата Христова.

От Офиса на пастора

Послание от пастора;

Здравейте църква и Честит Рожден ден на всички които са част от „Интернет Църква”

Много съм благодарен на Бог за видението, което ми даде преди години и за възможността да видя с очите си изпълнението му днес. С искрено сърце приветствам всички вас, които сте в това движение на Святия Дух. Благославям всички, които сега се присъединяват към „Интернет Църква”. Всички вие, които решихте, че си заслужава да се загърбят личните ви интереси и да се постави Христовият кръст над всичко. Благославям всички вас, които с вярност стоите в обещанието си да ме подкрепяте и издигате ръцете ми през годините. В дългогодишната си практика съм чул много обещания на хора, но не толкова често съм виждал и тяхното изпълнение за жалост. Но това е светът, в който живеем. Един мисли така, а друг иначе. Благодаря на Бог за врените съдове, които Той използва за своя слава. В такъв момент бих казал същите думи на апостол Павел; Филипяни 2:2. Направете радостта ми пълна, като мислите все едно, като имате еднаква любов и бъдете единодушни и единомислени.” Отдавам слава на Исус, защото посредством това служение днес познавам и всички вас скъпоценни души на Бог. Днес можем да кажем смело, че сме повече от победители чрез кръвта на Исус Христос и силата на нашето лично свидетелство. Днес ние имаме църква, която се простира в цял свят без разлика от етническата принадлежност на който и да било. Днес имаме това единство в тялото Христово, за което дълго време мечтаех, молих се, трудих се и вярвах на Бог да го доживея. Сега вече съм напълно щастлив и никой не може да отнеме тази радост от сърцето ми, а вярвам тя е и ваша радост. Ще се моля, ще постя и ще работя в следващите години, които Бог ни даде като живот за изграждането на работници на нивата на Бог с правилно сърце и мотивация. Хора, които са вдъхновени от Бог да вършат Неговата воля работещи в екип, смирено и с пълно себеотдаване. Хора, които ще продължат и след мен това велико дело, защото когато погледнем в бъдещето интернет проповядването и разгласяването на благата вест ще е важен фактор. Това е причината да създам и училище към „Интернет църква”, Динамично, практично, обучение. ДПО! Към днешна дата училището има 22 двама христови ученици, като повечето от тях живеят в различни точки на света. Не е ли това велико! Аз усещам в Духа на Бог за годините на плода на лозата, /който е духовен, нека разбира/, през които минаваме и ще продължим да вършим Божията воля, за да изпълним това, което Бог ни е дал в сърцето като работа и с хората, които Той е привел в живота ни, и ще приведе и в бъдеще към служението на „Интернет Църква.”

Още веднъж честито на всички рожденници!

Пастор Васил и Наси Петрови

Тази вечер от 18:30 часа заедно с всички, които са част от „Интернет Църква” и всички ученици към „ДПО” ще имаме специална празнична служба, която ще се излъчи на живо по интернет. Всички са добре дошли и поканени на празненството. За тези, който дойдат в залата ни ще има могат да вкусят и от ТОРТАТА след събранието.

Ще предаване на живо на http://vasilpetrov.org