НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





9 / 11/ 2017 Бог никога не лъже

Тит 1:1-2 Павел, слуга Божий и апостол Исус Христов за подпомагане вярата на Божиите избрани и познаване на истината, която е по благочестието, в надежда за вечен живот, който преди вечни времена е обещал Бог, който не лъже.

С послание до нациите бях изпратен от Исус, за да благовестя благата вест в Хърватия – Пула, Сисак и Франция – Ница, за да проглася пред всички, че Бог никога не лъже. Бог потвърди своето слово, като върши на всяко място много чудеса на изцеление. Много хора, преживяха освобождение и бяха оставени от демони. Други получиха физическо изцеление, изцелени крайници от дългогодишни болки, глухота, слепота, ракови заболявания, за които те лично свидетелстваха след всяка една от службите ни. Исус Христос спаси десетки хора, които за пръв път бяха дошли на събранията, а някой от тях бяха и от католическа църква. Кръщения в Святия Дух с дара говорене на езици беше съпроводено в събранията ни, както и много хваление и благодат. Много хора оставиха завинаги цигарите като неприятен порок в живота си.

Какво да кажа още ..... и аз бих казал като апостол Павел .... Евреи 11:32. И какво повече да кажа? Защото не ще ми стигне време да приказвам ..... / Дори когато се върнахме в България, майката на Тошко, който беше част от екипа ми, прие Исус за личен спасител и не само това, но беше освободена от тежките болки в кръста от дискова херния.

Благодаря на Бог за новите църкви, пастори, и новите приятелства с хора, които направихме и вярвам, че и в бъдеще ще имаме с тях много съвместна работа за царството и това благословение ще расте в името на Исус.

Благодаря накрая и не на последно място на преводачите, който ми помагаха ежедневно в работата и също така лично на всеки един член на екипа, с който ходих за неуморната работа и вярност, която показаха през цялото време.

Цялата слава и благодарност давам на Исус Христос нашият спасител. Амин!

Пастор Васил Петров