НАЧАЛО
ЗA НАС
МАНДАТ
КАКВО ВЯРВАМЕ
JU - CHURCH ББЦ - ЕЛ ВЕТИЛ
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
СЪБИТИЯ
ПРЕМАХНЕТЕ РЕКЛАМИТЕ
ВИДЕНИЕ
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
УЕБ РАДИО
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
МОЯТА ИЗПОВЕД
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ГЛАЕДАЙТЕ ЗАПИСИ ОТ СЛУЖБИТЕ
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
ВИДЕО КАНАЛ
АУДИО ПРОПОВЕДИ
ЖИВИЯТ ХЛЯБ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
СВРЪХЕСТВЕСТВЕНОТО
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ

Здравейте църква, 23 Януари 2017 г.

В ЛЮБОВТА НЯМА СТРАХ

1 Йоан 4:18. В любовта няма страх, но съвършената любов изпъжда страха; защото страхът има в себе си наказание, и който се страхува, не е усъвършенствуван в любовта.

„В любовта няма страх!“ Прекрасно изложение на една истина вдъхновена от изказването на един апостол познаващ и прекарал достатъчно време с Исус на тази земя. Когато познаваш ЛЮБОВТА! Ще го повторя пак,  Когато познаваш ЛЮБОВТА, не се страхуваш от нищо и от никой. Не се страхуваш от греха, не се страхуваш от поражение, не се страхуваш за спасението си, не се страхуваш от дявола, не се страхуваш от проклятия, не се страхуваш от врагове, не се страхуваш от това какво ще стане в утрешния ден. Колко сила има само в две думи, ЛЮБОВ и НЯМА СТРАХ, Алелуя!

Това е казано от човек вкусил Христовата любов, докоснал се до ИСТИНАТА, преживял време с Господаря на вселената. Това ли казах току що, прекарал време с Господаря или Царя на вселената. Уау!

Скъпа църква, не е ли това най – великото и славно нещо, което може да се случи на всеки един от нас! След повече от 2 000 години след възкресението на Исус Христос от мъртвите, ти и аз да имаме привилегията и днес и сега да прекарваме време с Исус.

Колкото повече правиш това, колкото повече време прекарваш време с Исус, посредством Неговото слово, и учение, толкова повече ще прелива в сърцето Ти Божията съвършена любов.

А, любовта, ах тази любов за която всеки говори, тя прави, върши в нас едно голямо чудо. Греховете ни да са простени! Алелуя! Ето защо няма страх, няма осъждания, няма съмнения защото всички вие сте изкупени чрез скъпоценната кръв на Исус!

1 Петър 4:8. Преди всичко имайте усърдна любов помежду си, защото любовта покрива множество грехове.

Любовта изпъжда страха. Любовта бие такъв шут на дявола, че и до днес се пита от къде му е дошло. Любовта на Бог в сърцето ви няма да позволи да се страхувате, защото знаете, че Той ви обича. Амин!

Желая на всички спорна седмица, с Исус напред!

С обич към всички вас, пастор Васил Петров