НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
БЪЛГАРИЯ
ИЗРАЕЛ
АНГЛИЯ
ФРАНЦИЯ
ДАНИЯ
MAKEДОНИЯ
МАКЕДОНИЯ 2015
МАКЕДОНИЯ 2014
МАКЕДОНИЯ СКОПИЕ 2014
МАКЕДОНИЯ 2013
МАКЕДОНИЯ 2012
МАКЕДОНИЯ 2010
ЩВЕЙЦАРИЯ
ИТАЛИЯ
ГЕРМАНИЯ
ИСПАНИЯ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ






Интернационално Служение Васил Петров

  Благославям всички в името на Господ Исус Христос. Радвам се, че се завърнахме живи и здрави и благодарим на Бог за това пътуване в Англия и Македония. С няколко думи искам да свидетелствам на всички вас това, което Бог направи през тези три седмици.

На 26 Май 2014 тръгнахме за Англия - Нотингам, където ни посрещна нашата Интернационална църква. Имахме десетина прекрасни дни на общение, молитва, поучения и всички ние бяхме много благословени. В последните няколко дена към нас се присъединиха пастор Константин и Милена Кайшарови от Македония. Имахме прекрасно време заедно и благодарим на Бог за словото, спасението на човешки души, освобожденията и изцеленията, които направи там. Един мъж, който се покая за греховете си и прие Исус за Господ и Спасител, пожела да бъде кръстен във вода. Ние направихме това същата вечер, а радостта на всички беше огромна. Благодарим на Интернет църква Нотингам за голямата любов, с която ни посрещнаха, за тяхното сърце и топлина. Те жертваха финанси, дадоха дома си и сърцата си на нас, а Бог, които е верен на словото си извърши велики дела в живота им. Чудеса на спасение, освобождение и финансови чудеса. Цялата църква ни придружиха в Лондон, където ние пътувахме за четвъртата конференция за български служения и църкви в Лондон. Събота вечер заедно с пастор Константин служихме със слово, песни и молитва и Бог извърши чудеса. Хора, които бяха излезли напред получиха своето чудо на спасение и освобождение. Неделният ден служихме в края на програмата и вярвам, че това е било благословение за всички братя и сестри на тази конференция.

 Благодарим на Бог за посрещането за любовта на пастор Митко и неговата съпруга към нас и на всичките ни приятели, с които беше истинска радост да се видим отново. Бог да благослови българските църкви и служения в Лондон. Амин!

Веднага след края на конференцията в Лондон ние пътувахме на следващият ден за Скопие Македония. Там приключваше подготовката за предстоящата четвърта годишна конференция „Света Мугра”. Ние имахме достатъчно време за си отпочинем и да се подготвим за предстоящите вълнуващи дни. Там се видяхме с всички наши братя и сестри които много ни липсваха и обичаме и наистина преживяхме страхотно време с тях. Първият ден на конференцията започна с грандиозен концерт с новите песни на пастор Константин Кайшаров и представяне на гостите и говорителите на конференцията. Всички получиха специални поздравления и отношение и подаръци от домакините. Няма как да опиша с думи вълненията, радостта и благодатта на Господа, която беше там. Трябва да си там и само това е начинът да се докоснеш до всичко това, за което говоря. На следващият ден имахме няколко сесии с гости от Норвегия, за които хора също Бог направи чудеса. Докато един от говорителите свидетелстваше за пръв път своето последно драматично преживяване с Господ, Бог изцели неговият гръб още докато беше на сцената. Слава да бъде на Исус. Всички те пяха и свидетелстваха за Божията любов, която имаха в сърцата си. Вечерната сесия беше предназначена за госта от Англия Лондон, които всички вие познавате пастор Дейвид Глендфилд. Бог благослови църквата с прекрасно послание и всичко завърши с много песни, танци и сърдечна радост. Неделната служба проповядвахме с пастор Константин и водехме хората в познание на това как трябва да продължат пътя на своето пътуване и изграждане като духовни хора. Божието помазание беше толкова осезателно на това място, защото се виждаше по лицата на хората и в техните очи. Очакването за великите дела на Бог след като дадохме Неговото слово за спасение на човешки души, изцеление и освобождение стана отново факт. Нещо повече имаше много нови души, които дойдоха за пръв път при Христос и излязоха на покаяние. След това проповядвах за Святия Дух и се молихме всички да бъдат кръстени в Святия Дух и всички приеха с радост този Божий дар. Залата се изпълни с радост и веселие и всички се разиграха като телци в обор. Писанията за пореден път се изпълниха в живота на хората, защото те търсиха Бог обикнаха Го и се покаяха за греховете си. Да бъде слава на Отец, Син и Святия Дух. Амин!

Прекрасна организация, посрещането ни беше с голяма почит, нуждите на всички снабдени. Това е Божието царство, което се взима на сила и тези, които се насилят те го грабват. Слава да бъде на Исус. Много хора бяха освободени от демони такива, които бяха в подобно събрание за пръв път. Святия Дух се движеше и изцеляваше много хора в техния гръбначен стълб. Повече от 50 души приеха Святия Дух и говореха на чужди езици. Това е Бог хора. Нека бъде Той прославен от сега и до века. Толкова много неща се случиха и извън службите, но за тях ще говоря и свидетелствам в някой от проповедите ми на живо. Искам да благодаря сърдечно на всички за гостоприемството както в Англия така и в Македония. Нашата молитва е Бог да ви благослови и преумножи във вас всяко благо и добро. Амин!

За всичко това, което се случи издигам Исус като Господ на всички нас.