НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
БЪЛГАРИЯ
ИЗРАЕЛ
АНГЛИЯ
ФРАНЦИЯ
ДАНИЯ
MAKEДОНИЯ
МАКЕДОНИЯ 2015
МАКЕДОНИЯ 2014
МАКЕДОНИЯ 2013
МАКЕДОНИЯ 2012
МАКЕДОНИЯ 2010
ЩВЕЙЦАРИЯ
ИТАЛИЯ
ГЕРМАНИЯ
ИСПАНИЯ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





Откриване на Конференцията

Тържествено откриване на Интернационалната конференция „Света Мугра” в Скопие, започна с представянето на гостите и връчване на грамоти в знак на благодарност към поканените говорители и служители взели активно участие в подготовката и. 


HOLY DAWN 2013 International ConferenceСВЕТА МУГРА 2013

Видео от Интернационална конференция СВЕТА МУГРА 2013 - HOLY DAWN 2013 International Conference

Това е времето, когато Бог започна да върши велики дела в Македония – Скопие. Над 130 души бяха кръстени в Святия Дух на Бог, точно както в деня на Педесятница.

Деяния на Апостолите 2:1-4 И когато настана денят на Петдесетницата, те всички бяха на едно място. И внезапно стана шум от небето като хвученето на силен вятър, и изпълни цялата къща, гдето седяха. И явиха им се езици като огнени, които се разделяха, и седна по един на всеки от тях. И те всички се изпълниха със Светия Дух, и почнаха да говорят чужди езици, според както Духът им даваше способност да говорят.

Много хора бяха изцелени други бяха освободени от демони. Във видеото ще видите ръкополагането на пастор Константин Кайшаров под ръководството на Святия Дух и пророческо слово за него и неговата съпруга. Когато Бог простира ръката си да благославя се случва имено това.

Тази година на 13-15 Юни 2014 е следващата конференция на която всеки може да вземем участие след предварително записване поради ограничения брой места.

Пастор Васил Петров


Д-р Бояан Данаилов, специалист интернист,

Д-р Бояан Данаилов, специалист интернист, субспециалист кардиолог от Македония


Д-р Анита Христова Димчева

Д-р Анита Христова Димчева д-р по медицинските науки от Скопие


Пастор Васил Петров


Самуел Бела, Етиопия /Израел

Евангелизатор Самуел Бела, Етиопия /Израел


Андреј Черешњеш, Израел


М-р Константин Кајшаров, Мисия Светиот шепот


Здравейте скъпи братя и сестри,

Вчера след като проповядвах Божието слово на Интернационална християнска конференция в Скопие Македония, и споделих словото за Святия Дух, повече от осемдесет души бяха кръстени в молитва и започнаха да говорят на незнайни езици. Слава да бъде на Исус! Алелуя! Други получиха освобождение от демони и много бяха изцелени от разни болести. Заедно с магистър Константин Кайшаров, и Самуел Белай от Израел, както и Всички от екипа на служенията ни помазвахме хората в името на Исус и Святия Дух се изля точно както в деня на педесятница. Всички бяха като пияни даже и операторите, които бяха наети да снимат. Радостта на всички е преизобилна и нямам думи да опиша тази невероятна вечер. Обичам ви църква и благодарим на всички които се молят и постят за нас. Бог е велик и ние продължаваме заедно напред! Бог да благослови всички ви днес в името на Исус.

С много обич пастор Васил Петров



Свидетелсва за изцеление

Чудесата на Святия Дух, тук продължават да се случват. Искам да прославя Бог за тази благодат. Днес операторите, които бяха в залата също предадоха живота си на Исус. Толкова много любов на това място изля Исус, че нямаше човек, които да не участва в това. Играхме хора, скачахме от радост пред Господа и никой не искаше да си тръгва. Имаше хора които бяха изцелени. Един мъж, който само преди два дена беше получил инсулт, беше доведен в събранието. Още по време на проповедта Бог е направил чудо за него. Жена беше освободена от депресия и демони и каза, че за пръв път от много години е спала добре и спокоен сън. Друга жена получи чудо на изцеление от бронхиална асма. Тя почти не можеше да диша и така е била от шест години. Когато се молихме за нея да приеме Святия Дух, се помолих и за нейното изцеление. Тя е напълно здрава в името на Исус. Отдаваме цялата слава на Бог. Тези дни Бог ни води да отидем и до Охрид, така че вярвам в това пътуване толкова неща още има какво да се случва. Продължаваме в пост и молитва. Толкова много хора са спасени, изцелени, освободени и кръстени в Святия Дух, не мога да опиша това с думи. Ще имаме в последствие видео от конференцията и сами ще можете да преживеете всичко. Обичам ви църква няма да спрем да се молим и да благодарим на Бог за вас. В името на Исус ви благославям.

Пастор Васил и Наси Петрови


Ръкополагане на семейство Кайшарови

Като Епископ, бях воден от Святия Дух да ръкоположа за пастор на църквата Константин Кайшаров. След, като чухме свидетелството на църквата, че това е техния пастор и след, като чухме сърцето на семейство Кайшарови, че се посвещават да се грижат, да пазят, и хранят повереното им паство с голяма благодат и веселие отпразнувахме това велико събитие. Всички бяха толкова щастливи и радостта беше неописуема. Благодарим на Бог, Който сам издига служителите си и ги води в прави пътеки заради Името си.     

Епископ Васил Петров





Служба в Македония - Куманово