НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
ИЗЦЕЛЕНИЕТО ТИ
МОЛИТВЕНИ НУЖДИ
СВИДЕТЕЛСТВА
Свидетелство на пастор Дейвид Гленфилд
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ

Служение Васил Петров в град Павликени 7/06/2020

Слава да бъде на Исус, за прекрасното време на Божий чудеса на изцеление и поклонение пред Бог в деня на „ПЕДЕСЯТНИЦА”в град Павликени! Празник на Божията любов изляна в сърцата ни посредством Светия Божий Дух.

Вчера пастор Васил Петров, беше поканен да служи в Павликени, за да служи, чрез дарбите на Духа, на болните, хора.

Ето какво сподели той; Още с пристигането на екипа ми в града, ни посрещна пастор Иван Манов, със който отидохме да служим в дома на едно семейство от турски произход. Момчето имаше проблем с множествена склероза. Молихме се за него да бъде кръстен в Светия Дух, и да бъде изцелен. Имахме прекрасно време на хваление и поклонение пред Бог, в църквата, издигайки името на Исус Христос, благодарящи на Бог чрез Светия Дух. След, като духовната атмосфера, беше приготвена за служение, дадох посланието, което Бог беше вложил в сърцето ми, на тема; „Когато ехидната излезе”. Говорих и споделях словото на Божията благодат, за Светия Дух и как да приемем Божието изцеление, с увереност в сърцето си. След , като получиха вяра, чрез Божиите обещания, започнах да се моля, за болни. Бог простираше ръцете си да изцелява болните хора, за да прослави името на Своя Единороден Син Исус Христос!

Жена с множествена склероза, която преди събранието трудно ходеше с два бастуна, остави помощните средства и започна да се движи за Божия слава. Ето какво ми сподели тя на другия ден след събранието; „Снощи като се прибрах карах кростренаджора си много дълго, което не можех да правя последно време, чувствах сила в краката. Събудих се тази сутрин и правих упражнения с краката, които ме тормозеха преди. Слава на Бога, благодаря ви Пасторе, че Бог ме докосна чрез Вас. Вие снощи казахте, че някой ще получи изцеление с храносмилателния тракт, това бях аз. Слава на Нашия Велик Бог.”

Друга жена, беше изцелена от дископатия и беше освободена в миг на око, за Божия слава. Бог изцели колената и, кръста, гръбнака и тя правеше упражнения с лекота, вече без болка в тялото.

Вярвам има и други изцеления, от тази служба, които ще стигнат до мен за да свидетелствам за Божията любов. По рано сутринта в службата, която имахме в Габрово, свидетелствах за изцелението на едно шест месечно бебе от тежка болест, гной в мозъчната кора. Жена беше освободена, от демони и получи изцеление от диабет.

Цялата слава принадлежи на Исус, а вие можете да се насладите на един малък клип, който направих за ваше насърчение и ободрение.

Пастор Васил Петров