НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
ИЗЦЕЛЕНИЕТО ТИ
МОЛИТВЕНИ НУЖДИ
СВИДЕТЕЛСТВА
Свидетелство на пастор Дейвид Гленфилд
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ

Как да преживеем сърдечна атака

Как да преживеем

сърдечна атака

 

Свидетелство на Дейвид Гленфилд

„Ще ви дам и ново сърце”
(Езекиил 36:26)

 

Помня че оглеждах наоколо докато си лежах в леглото, мислейки си „Аз какво правя тук”?

Умът ми прескочи обратно към сутринта, когато напуснах дома си за да посетя доктора и да си запиша час да ме прегледа. Не че си мислех, че ми трябва преглед, но жена ми Даян настояваше. Аз отидох след като предишната вечер бях затруднен с дишането и не можех да спя.

И така, тъкмо щях да говоря с рецепционистката, която ме попита какво желая. Казах й за затрудненото ми дишане и тя веднага ме изпрати да ми направят електрокардиограма. Точно след няколко минути бях вече вързан за машината и с резултатите, които държах в ръка, бях изпратен в кабинета на доктора.Той погледна в графиките, започна да пише писмо и ми каза веднага да го покажа в болницата на моя регион. Излизайки от кабинета му, той се обаждаше на болницата да им каже, че незабавно ще отида там.

Жена ми ме заведе там и те на момента ме взеха в интензивното и се озовах измежду трима лекаря, вързан към друга машина за кардиограми и след това ме заведоха да ми направят рентгенография.Погледнаха загрижено и единият от тях каза че съм стигнал тъкмо навреме. На време за какво, се чудех аз.

Бях замаян. За кого говориха те? Огледах се наоколо, но нямаше никой друг там, тогава ми светна, че за пръв път в моя живот нямах контрол върху положението, бях напълно оставен в ръцете на други. Това първоначално ме изпълни с ужас. Денят беше петък, четвърти Февруари  2011. Денят, в който аз трябваше да умра, но Бог имаше друг план.

 

Преди 4-ти Февруари 2011.

Бях пастор на църква от 10 години, където аз вярвах и мислех, че изцелението и здравето са част от плана на Бог за всеки един, който е получил Исус Христос като Спасител. Винаги се наслаждавах на добро здраве и никога преди не съм влизал в болница, молех се за болните да се изцелят и съм виждал толкова много чудеса. И въпреки това ето ме, нуждаейки се от всички грижи и внимание на медицината за да ме държи жив!

След като съзерцах ситуацията един стих от писанията изведнъж влезе в ума ми. Беше от книгата на Езекиил, 36 глава, 26 стих „Ще ви дам и ново сърце, и нов дух ще вложа вътре във вас”.

Бях чел този стих няколко месеца преди това, но не му обърнах голямо внимание, и все пак това беше първият стих, който си спомних. – Бог проговори.

 

4-ти Февруари до 1-ви Март 2011.

Докато си лежах там, размишлявайки събитията на деня, жена ми,  Даян беше заета да се свързва с приятели и църковни лидери, приканвайки ги да се молят за моето пълно възстановяване.

Тя също писа до служенията на Kenneth Copeland, с които бяхме си партнирали толкова години, молейки за тяхната молитвена намеса. Бях толкова спокоен за всичко, че ще мине добре, въпреки че ми казваха че ме чака сериозна операция, която трябваше да се проведе в специализирана болница за сърдечни заболявания.

Предния ден бях взет в специализираната болница за операцията, Даян ми донесе писмо и две малки книжки пратени от служенията на Kenneth Copeland. Бяха вдъхновяващи.

Докато чаках тялото ми да бъде подготвено за операцията от която се нуждаех, Бог ми казваше да изповядвам вярата си. Направих си списък със стихове, които съответстваха на моето състояние и аз ги изговарях всеки ден.

Това е списъка:

Моята изповед на вяра.

Езекиил 36:26. „Ще ви дам и ново сърце, и нов дух ще вложа вътре във вас.”

Псалм 118:17-18. „Аз няма да умра, но ще живея и ще разказвам за делата Господни.”

       Матей 8:16,17;  „ А когато се свечери, доведоха при Него мнозина хванати от бяс; и Той изгони духовете с една дума, и изцели всичките болни; за да се сбъдне реченото чрез пророк Исаия, който казва: “ Той взе на Себе Си нашите немощи, и болестите ни понесе.

       1 Петр. 2:24;  „ Който сам понесе в тялото Си нашите грехове на дървото, тъй щото, като сме умрели за греховете, да живеем за правдата; с Чиято рана вие оздравяхте.”

       Евреи 13:8; „ Исус Христос е същият вчера, днес и до века.”

 

                                                                       АЗ СЪМ ИЗЦЕЛЕН – АЛЕЛУЯ !

Заедно с тези аз добавих и ония, които взех от книжката на Чарлс Кап, „ Божията творяща сила за твоето изцеление ”. Всички тези бяха от писанията, но се отнасяха за различни части на нужда, включително Сърце и Кръв; Артерии и Клетки; имунна защита; Здрави кости и Костен мозък.Това бе Божието лекарство. От както се събудих, през целия ден и преди да заспа вземах Божието лекарство, изповядвайки думите на глас.

1-ви до 6-ти март 2011.

След операцията на 1-ви март, аз толкова бързо се възстанових, че ме изписаха от болницата 5 дни по късно. Консултациите проведени след това потвърдиха, че аз наистина съм напълно възстановен.Бях получил своето чудо.

ВИЕ имате ли нужда от чудо?

Има много времена в нашия живот, когато ние просто не знаем какво да правим. Дори хората които обичаме и приятелите не могат да ни помогнат. Обаче, Бог продължава да прави чудеса днес, така че защо не и едно за теб?

Библията има записано послание от Бог за теб:

Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот. Понеже Бог не е пратил Сина в света да съди света, но за да бъде спасен светът чрез Него.” (Йоан 3:16-17)

Защото, ако изповядаш с устата си, че Исус е Господ, и повярваш със сърцето си, че Бог го е възкресил от мъртвите, ще се спасиш.” (Римляни 10:9). Спасение тук означава да станеш едно цяло в дух, душа и тяло. Ако желаеш да направиш този избор, да приемеш Божия подарък на спасение, изречи следните думи:

„Небесни Татко, аз идвам при теб в името на Исус, твоят единствен Син, който даде Своя живот, за да мога да получа вечен живот. Аз изповядвам че Исус е моят Господ и вярвам в това, че Ти си Го възкресил от мъртвите. Сега аз съм дете на Всемогъщия Бог. Изпълни ме със Святия си Дух. Аз те прославям и ти благодаря за подаръка на живот който ми даде. Сега съм твой/я син/дъщеря.”

Бог те прие в Неговото семейство.

„...Но приели сте дух на осиновение,.... че сме Божии чада.” (Римляни 8:15-16)

Бог е като перфектният Татко, Той обича да дава подаръци на Своите деца и подаръците на Бог са такива каквито никога не бихме получили дори и от най – близките ни.

Той знае всичките ти нужди и чрез вяра в Него, Той ще ти предостави за тях.

„А моят Бог ще снабди всяка ваша нужда според Своето богатство в слава в Христа Исуса.”

Дните ти на притеснение свършиха. Имаш Баща, който те обича повече от колкото можеш да си представиш.

За повече детайли, моля свържете се с Дейвид,

на следния E-mail pastordavidglanfield@yahoo.co.uk

 

Медицински открития.

Медицинската наука казва, че има много нелечими болести. Такива са някои форми на рак, артрит, сърдечни болести и СПИН.Божията дума е свръхестествена.

Комбинирайки вяра с Божията дума като го изговаряме на глас, означава че приемаме Божието лекарство в нашата ситуация.

Докторско проучване.

Отговорът на хората на следния въпрос, „Как е вашето здраве? – отлично, много добро, добро или лошо.”, е отлично предсказание за това кой ще живее или умре до следващите 4 години според нови открития.

Тези които са оценили здравето си „лошо” са 4 до 5 пъти по вероятно да починат в следващите 4 години сравнение с тези които са оценили здравето си „отлично”.

Рийдърс Дайджест - Август 1991г.

Използвайки Божията дума ние инструктираме нашето тяло как да приемем Неговите принципи да получим нашето изцеление.

Смърт и живот има в силата на езика, и ония, които го обичат, ще ядат плодовете му ”. Притчи 18:21;

 

Ти също, може да получиш чудо!