НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМЕ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
ИЗЦЕЛЕНИЕТО ТИ
МОЛИТВЕНИ НУЖДИ
СВИДЕТЕЛСТВА
Свидетелство на пастор Дейвид Гленфилд
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ

СВИДЕТЕЛСТВА 2021


Чудо на изцеление 24/1/2021

Служение Васил Петров - Чудо на изцеление от псориазис на малко момче в изцелително събрание преди година. Цялото тяло на момчето е било покрито със струпей, но след молитва започва изцеление в животът му в името на Исус.


Служение Васил Петров в град Павликени 7/06/2020

Слава да бъде на Исус, за прекрасното време на Божий чудеса на изцеление и поклонение пред Бог в деня на „ПЕДЕСЯТНИЦА”в град Павликени! Празник на Божията любов изляна в сърцата ни посредством Светия Божий Дух.

Вчера пастор Васил Петров, беше поканен да служи в Павликени, за да служи, чрез дарбите на Духа, на болните, хора.

Ето какво сподели той; Още с пристигането на екипа ми в града, ни посрещна пастор Иван Манов, със който отидохме да служим в дома на едно семейство от турски произход. Момчето имаше проблем с множествена склероза. Молихме се за него да бъде кръстен в Светия Дух, и да бъде изцелен. Имахме прекрасно време на хваление и поклонение пред Бог, в църквата, издигайки името на Исус Христос, благодарящи на Бог чрез Светия Дух. След, като духовната атмосфера, беше приготвена за служение, дадох посланието, което Бог беше вложил в сърцето ми, на тема; „Когато ехидната излезе”. Говорих и споделях словото на Божията благодат, за Светия Дух и как да приемем Божието изцеление, с увереност в сърцето си. След , като получиха вяра, чрез Божиите обещания, започнах да се моля, за болни. Бог простираше ръцете си да изцелява болните хора, за да прослави името на Своя Единороден Син Исус Христос!

Жена с множествена склероза, която преди събранието трудно ходеше с два бастуна, остави помощните средства и започна да се движи за Божия слава. Ето какво ми сподели тя на другия ден след събранието; „Снощи като се прибрах карах кростренаджора си много дълго, което не можех да правя последно време, чувствах сила в краката. Събудих се тази сутрин и правих упражнения с краката, които ме тормозеха преди. Слава на Бога, благодаря ви Пасторе, че Бог ме докосна чрез Вас. Вие снощи казахте, че някой ще получи изцеление с храносмилателния тракт, това бях аз. Слава на Нашия Велик Бог.”

Друга жена, беше изцелена от дископатия и беше освободена в миг на око, за Божия слава. Бог изцели колената и, кръста, гръбнака и тя правеше упражнения с лекота, вече без болка в тялото.

Вярвам има и други изцеления, от тази служба, които ще стигнат до мен за да свидетелствам за Божията любов. По рано сутринта в службата, която имахме в Габрово, свидетелствах за изцелението на едно шест месечно бебе от тежка болест, гной в мозъчната кора. Жена беше освободена, от демони и получи изцеление от диабет.

Цялата слава принадлежи на Исус, а вие можете да се насладите на един малък клип, който направих за ваше насърчение и ободрение.

Пастор Васил Петров


Свидетелствам за чудо на изцеление в Германия – Дортмунд

Маргарита Савидис, която живее в Дортмунд – Германия, ми се обади преди няколко седмици за да ме помоли да се моля за нейното здравословно състояние, като и предстоеше изследване със съмнения за рак на дебелото черво и в стомаха. С Маргарита се познаваме от преди много години, когото Бог ме изпрати да служа в техния град, но след това за дълъг период от време загубихме връзка. Тя си поиска прошка за това, че е спряла да слуша проповедите ми, за период от дълго време след, като е имала някакви предубеждения, но наскоро Господ и е говорил чрез Светия Дух, че трябва да ми се обади, защото Той ще я изцери чрез мен.

Лекарите които я гледат на ехограф са силно обезпокоени от това, което виждат. Реакцията им е, че спешно тя трябва да направи нови изследвания на гастроскопия,  колоноскопия. Прогнозата е мрачна и се очаква само потвърждение на вече установената диагноза. Тогава, тя ми звъни и .имахме молитва по телефона, Усетих силата на Светия Дух, че върши чудо в нея и и предадох след молитва моите думи. Казах и че Господ я изцелява! Този петък 29/05/2020 г. тя отива за резултатите от гастроскопия,  колоноскопия, а те показват само едно, че тя е напълно здрава и няма нищо нито на дебелото черво, нито на стомаха. Лекарите са били страшно учудени и силно разтърсени от този факт, защото са очаквали друга по страшна прогноза. Много объркан лекарят попитал; Какво направи? Как стана така, защото си съвършено здрава? Тя му отговорила ясно, че пастор от България се е молил за нея и тя е била изцелена в името на Исус!  

Слава да бъде на нашият Господ и Спасител Исус Христос, за Неговата огромна милост, за това, че няма граници и разстояния за Негова силна любов с, която Той ни прощава греховете и изцелява болестите ни.

Благодаря Му от цялото си сърце за това, че Той даде чудо на Маргарита, като я изцели от рак и я направи свободна. Благодаря и на нея, че тя се обади веднага за да отдаде слава на Исус за милостта, която е показал своевременно и да сподели своята радост с всички нас.

Пастор Васил Петров


Свидетелства от с. Бужурица 2020

Имахме невероятно време в Божието присъствие в с. Божурище, област Плевен на 22/02/2020 г.

Искам да споделя с всички вас, нашата радост от спасението на човешки души, изцерението на болни и освобождение на вързаните от дявола хора. В препълнената зала на с. Божурище над 100 души чуха благовестието на Божието слово. Хора от различни църкви се събраха в името на Исус, за да преживеят заедно благодатта на Исус в сърцата си. След молитва и ато бяха поканени около десетина души излязоха напред и приеха Исус Христос в сърцата си. Това даде плод и много хора бяха изцерени от разни болести; ставни заболявания, дископатия, ревматизъм, шипове си отидоха в миг на око за слава на Бога. Хора се отрекоха от зависимости, покаяха се и се кръстиха в Светия Дух. Празничната служба продължи около четири часа и непропуснах да се моля, за всеки един в събранието. Славата принадлежи на Исус!

Пастор Васил Петров


12 Декември 2018 г. Писмо на Татяна от Хасково

Добър вечер! Отново се обръщам към Вас с молба за помощ. Днес при медицински преглед ми откриха фиброаденом в гърдата. Искам да помоля да сте с мен в молитвите ми за излекуването ми.

Вярвам в Нашия Господ че ще бъде милостив отново към мен.

Благодаря ви.

17 Декември 2018 г. - Бог е милостив и всемогъщ! Днес бях отново на доктор, образуванието е намаляло почти наполовина. Слава на Господа!


Свидетелство от 16 Април 2017 г. на Надка Петкова

Свидетелство на Надка Петкова,

Пастор Васил Петров, искам да дам моето свидетелство от изцелителната служба на „Възкресение Христово”. Много ме болеше дясната ръка от рамото до китката. От тези болки които имах вече отшумяха.

Благодаря на Бог за това изцеление, слава да бъде на името на Исус. Слава на теб Исус за Твоята бегранична любов, благодаря! 


Свидетелство на Йоана Иванова

Свидетелство на Йоана Иванова с което благодари на Бог за това, че е запазил живота им в тежка катастрофа, станала само преди няколко дена.

Пътувахме брат ми, приятеля ми и майка ми ... времето бешел лово, пътя мокър.. брат ми караше.. Брат ми е младо момче.. и обича бързите скорости и безрасъдното шофиране .. колкото и да му виках да кара по- внимателно той не чува...
При моята операция един удар в главата е супер фатален .. ( операция на челюста) тъкмо се възстанових и нямаше как да преживея всичко на ново...
естествено и пътищата в България оказаха голямо влиание.. но както и да е... Претърпяхме ужасна катастрофа.. просто ужасна... не знаех дали сме живи...
Видях как започваме да се люлеем наляво и надясно... и се хванах със всичките си сили за дръжката на колата... бяхме без колани.. единствено приятеля ми имаше и добре, че е имал... и така... не помня много.. но казаха, че сме били на две гуми ударили сме се в мантинелата, а после и в една кола от насрещното. Колата е просто разглобена. Двигателя и беше на 50 метра от самата кола но Бог ми показа колко силно е с мен.. и как на мен не може абсолютно нищо да ми се случи...

Аз бях като залепена за седалката.. и макар и без колан нито имах удари по главата нито нещо счупено или друго. Всички бяха в безсъзнания. Аз се опитват да се измъкна и да повикам помощне можех да отворя нито вратата си нито да счупя стъклото. 
Не знам как, но просто хванах брат ми и му казах да стане и да излезе веднаха от колата... по някакъв начин той се събуди стана .. излязохме от колата.. започнах да се опитвам да събудя майка си и приятеля си... Слава на Бога всички сме добре ... не помнят нищо от случилото се останалите.. майка е с 6 счупени ребра, но само това... всички други сме добре и то много добре за такава катастрофа...

Благодаря и на Господа и за хората, които бяха там и ни помогнаха ... благодаря и за това, че в другата кола също нямаше жертвии.

Бог велик просто и ми показва всяка секунда как трябва аз да оповавам само на него.

Всички лекари от спешното казаха, че за такава катастрофа трябва да сме щастливи, че изобщо сме живи.. а да не говорим, че сме само с някви синини и нищо повече.

Молете се за майка да се възстанови по скоро.


Свидетелство на Виолета Петкова


16. 09. 2016 г.   

Ето какво свидетелство ми сподели нашата сестра в Господа Виолета Петкова от "Интернет Църква". Попитах дали може да го споделя с вас, тя ми каза, че може.

Здравей пасторе, радвам се че пак съм ученичка имам нужда. Искам да ти кажа колко съм благодарна на Бог, Той наистина е милостив ако го търсим с вяра и от сърце, велико е името Му все повече се убеждавам. Спомняш ли си бях те писала да се молите за съпруга на братовчедка ми, който има рак на дебелото черво. Като се прибрах в България, отидох да го видя беше минала и втората операция, лежеше на леглото и като ме видя ме стисна в прегръдка и не искаше да ме пуска, предполагам от отчаяние. Аз много го обичам него и братовчедка ми, молих се на Бог и имах вътрешен мир, вярвах, че Бог ще му помогне. Той ми сподели, че преди операцията е видял с очите си три ангела, но те не му вярват мислят, че е халюцинирал, аз обаче му повярвах. Не знам но той се надигна и седна а аз си сложих ръцете на главата му и казах само две думи-моля те Исусе Христе излекувай го. Само толкова, и му казах, че вярвам с цялото си сърце, че догодина ние пак ще седнем на масата и ще се смеем. Разбрах в живота си, че не е важно какво ще каже някой, а какво Бог ще каже Неговата воля, слава на великото Му име. После дойдох на Конференцията, където си беше много благословено пасторе. Там продължавах да се моля с вяра. Върнах се и пак го посетих и бях поразена, о Благодаря Ти Боже, болния беше ухилен до ушите, движи се. Преди братовчедка ми само ревеше и се молеше на Бог ако Му е Угодно от нейните дни да даде на съпруга й. Сега по-успокоена дойде с нас на море и като я върнахме Георги[така се казва болния] ни приготвил обяд и седнахме на масата. Не казах нищо, но вътрешно ми се ревеше, като се сетих как Божията воля е била не догодина ,а сега да се смеем заедно. Благодаря на Бог, о цялото си сърце, за милостта Му, сега двамата с братовчедка ми само благодарят на нашият Спасител и четат Библията, макар че още им е трудно да я разбират. Благодаря на Бог и за съпруга си, Усещам как Бог е откъм него, докато бяхме в България просто му отваряше път да прави добро, намери леля си болна сама с лек инфаркт, заведе я в болница осигури лекарства ,помогна на хора с някакви пари, доведе при Бог приятел атеист само за няколко часа, на другия ден му занесе Библия. Мъжът ми по принцип е много милостив, но ако някой му поиска 5 лева да пие алкохол за негово здраве, на такъв няма да даде и стотинка. Върнахме се и разбира се сатана не спи, оказа се че съпруга ми си е загубил работата. Ние сме на по заплата и се бяхме охарчили в България, в началото беше шок за съпруга ми, но и двамата си казахме няма страшно Бог ще се погрижи за нас. И слава на Бог единият от шевовете му не го остави и му намира всеки ден работа. Аз благодаря на Бог и знам, че както и да ни атакува сатана, нашият Бог е Велик и милостив и разрушава делата на врага ни. Това е пасторе, исках да споделя с теб Божията милост ,благодаря Му от цялото си си сърце. Затова все си пея Бог е велик пей със мене Бог е Велик. Слава на Исус!


Свидетелство на Георги от долна Баня

Vasil Petrov Ministries

www.vasilpetrov.org

Това е Георги от Долна Баня, който катастрофира тежко преди години и беше 17 дена в кома, когато ни се обадиха да се молим за него. Бог запази живота му, но той остана изпочупен от катастрофата и прикован на легло за още 45 дена. Когато ние бяхме там в този град да служим в месната църква както виждате с жена ми и пастор Дейвид от Англия, ни повикаха да отидем у тях, за да се молим за него. Лекарите не му даваха никакви шансове, но Бог му даде. Всички и до ден днешен са живи и здрави. Слава на Исус за това велико дело.

Пастор В Петров

https://www.facebook.com/VasilPetrovMinistries/


Свидетелства на Соня от Беласица

Свидетелства на Соня от Беласица за чудесата на Бог, които направи за тях на петата конференция на "ИЦ" Габрово 2015/9/5

Здравейте Пасторе,

Изминаха няколко седмици от Петата Конференция на Интернет Църква и ми се иска да дам, от името на групата от Беласица, няколко свидетелства за чудесата, които преживяхме там, и които продължават да се случват и след това. Защото искаме да прославим Бога и да отдадем цялата слава на Него, а така също да се насърчат и други да не отпадат духом и да помнят, че Бог е добър и че Той може да промени техния живот сега, в този момент, към добро; и няма нужда да чакат с години и да бленуват, че може би, някога и на тях ще се случи. Петата Конференция бе една добра възможност да се преживеят чудесата на Бог, да срещнеш Исус и да тръгне животът ти в правилната посока; трябваше само да направим крачка на вяра и Бог се затича към нас с цялата си милост и любов. И човек нямаше как да не усети тази среща по един реален и осезаем начин, защото това, което ти се е струвало за невъзможно и далечно става реалност и Божието Царство идва върху теб с такава сила, и променя живота ти за винаги, просто това няма как да се забрави.

Всеки получи своето чудо по различен начин, както се казва в Словото:" Различни са и действията; но Бог е Същият, Който върши всичко във всичките човеци." Слава да бъде на Святото Му име! Всички видяха освобождението, което Мариелка получи вечерта на Изцелително-Освободителната Служба и тук Пасторе искам да отворя една скоба и да каже, че много се зарадвах когато съобщихте, че пастор Маруан от Израел няма да може да дойде (разбира се не заради отказа му) а заради това, че на негово място ще има Изцелително-Освободителна Служба с четвъртия конферентен говорител Святият Дух , защото ние бяхме тръгнали с желанието за освобождение и разбрахме, че и това е от Бога. Та искам да кажа за Мариелка, тя още докато бяхме в автобуса за Габрово каза, че като затвори очи се вижда за миг как пада на земята и пищи. Просто Бог си я подготвяше за това, което има да стане и сега детето е във вихъра си - то не спира да благовества за Христос на своите приятелки, дори и по Интернет на младежи с които е обикаляла планините през лятото и това го прави с финес, с мъдрост от Бога и пълно разбиране по какъв начин трябва да бъде. Майка й Соня спря цигарите, това за нея не беше възможно сама да се справи - отказвала ги е за около три дни и после отново е посягала към тях. Също така Бог я изцели и от една гъбична инфекция, която й създаваше много проблеми, и нито лекари или пък билките, които вземаше можаха да й помогнат. И сега искам да кажа и за най-голямото чудо - Митко (човекът с чисто новия самолет). Такова нещо, Пасторе, аз не бях виждала, до сега. Такава пълна промяна, такова завъртане на 180 градуса преживява той в своя живот и гледайки какво се случва, аз не мога да повярвам, че това възможно за толкова кратко време. Познавам вярващи от 25 години и повече, включително и аз, които само можем да си мечтаем за това чудо на преобразяване, пълна промяна...Пасторе, не знам какво да кажа, само тези, които познаваха стария Митко, могат да ме разберат. Бог е жив и Той е между нас, и не спира да върши чудеса; за мен това бе най- голямото чудо, което съм виждала. Той, Митко когато се помолихте за него видимо не се случи нищо особено, но продължаваше да се радва и да очаква своя нов самолет, който Бог му бе показал и обещал, че ще му подари. И само след няколко дни Митко получи пълно освобождение там в полето, докато си пасял овцете и Божието Царство е дошло със сила върху него. Няма го вече този мрачен и тъмен поглед, който само като го погледнеш и веднага извръщаш очи. Колко е милостив нашият Господ и изцели тази измъчена душа; защото нечистите духове, смея да твърдя, че бяха много, му причиняваха голяма физическа болка когато се раздвижеха в него, дори и с просто око се виждаше това; а сега очичките му светят с такава радост, че да ти е драго да го гледаш. Всички много му се радваме. Той направо лети; непрекъснато хвали Бога и дори на сън е пял: "Не нам, Господи..." Сега не спира да чете Словото и да се радва и вълнува от Божиите думи и обещания. Споделя вярата си с хората, събира ги и им чете Словото, казва ми, че някои са плакали когато им чел за Йов. Хората се чудят какво става с него, защото лошата му славата се носеше и в околните села. Някои от тях умишлено го дразнят, за да го предизвикат и Митко казва: Нещо става с мен, преди щях да го сваля на земята и да го пребия, но сега веднага нещо се надига в мене и ме спира, и аз му се усмихвам и се шегувам с него...Пасторе, с чиста съвест мога да кажа, че това е най-голямото чудо, което съм виждала през живота си. Това семейство тръгна с вяра, че ще получат чудото си от Бог. Поради липса на средства, първоначално решиха да оставят Мариелка в къщи, но в последния момент успяха да съберат парите, които им бяха нужни, за да си покрият разходите за пътните и Конференцията; но Божията ръка беше с нас и още в първия автобус от Петрич за София, цените на билетите бяха с 1/3 надолу (просто да не повярваш) и в останали автобуси бяха по-ниски от очакваното. Те не само си платиха всичко, но взеха участие и в дарението с радостно сърце; и се върнаха с остатък в къщи. И това направи Бог, и нека бъдат насърчени всички за в бъдеще, които се спряха от Конференцията поради липса на финанси.

Искам и не на последно място, да кажа и за моята приятелка Ваня, която за първи път присъства на такова събрание. Преди да я попитам, дали иска да дойде с мен на Габрово, аз така мислено си бях казала на Бог, че ако трябва да отида сама, без да заведа някой с мен, никъде няма да ходя. И когато й предложих тя ми отговори: - Соня, мисля, че си ме разбрала, аз не мога да ходя там където ходиш ти (имаше в предвид Евангелска църква), но си вярвам в Бог и ще дойда с теб. После в Габрово разбирам, че две от децата й Сарафимчо и Соня са имали рожден ден същите дни - 4 и 5 септември и семейните тържества са минали без нея. Вечерта на Изцелителната служба, след като се помолихте за нея, тя седна до мен и за миг се разплака и ми каза: Соня виж как хората плачат, други падат, а аз нищо не усетих...и само след малко я слушам да чете от мястото на което седяхме:"Интернет Църква". Това бе първото, което видя, а аз се чудя какво става, защото не знаех, че от известно време тя е имала проблем с очите и дори пред нея да стоиш, не те вижда ясно. После продължи да казва: сега и жлъчката ще ми мине; и това не го знаех. На другата сутрин вече нямаше болки и така е и до днес. Ваня е толкова щастлива, така се радва от цялото това преживяване ( не става въпрос за изцеленията, които е получила, тя дори не ги споменава, ако не я попиташ), но от цялата атмосфера в църквата-любовта, радостта на хората, Божието присъствие там; всичко много я е докоснало и в къщи й се радват, че е толкова доволна от това, което е преживяла и приемат всичко, което им говори с отворени сърца.

И ето, Пасторе, толкова дни след Конференцията и нищо не е отшумяло, напротив, все повече се засилва и върви към по-добро; наистина, едно ново начало. Онзи ден случайно разбирам от Ваня, че е имала колебания дали да тръгне за Габрово, защото майка й е била много зле и съдейки по симптомите (понеже Ваня е медицинско лице и знае какво говори) е била в прединфарктно състояние. Мисълта, която е минавала през главата й е била, че майка й ще умре, но после я е отхвърляла и си казвала: Не, няма да умре, докато аз съм там, тя няма да умре. Какво да кажа, Пасторе, сега мога да разбера думите на Исус, срещайки се със стотника, сирофиникианката и други езичници, като казва, че и в Израил не е видял толкова вяра.

Спирам вече, за мен не ми остана време и място да пиша. Съзнавам, че писмото ми стана доста дълго, Но Слава да бъде на нашия Бог, Който сам върши чудеса и няма подобен на Него. Това е моят Бог и аз съм много благодарна и щастлива, че ме е приел в Своето семейство. И благодаря на Исус за всички вас, които направихте възможно това да се случи.

Бог да благослови всички ни!


Николинка Илиева - 5 Септември 2015

Здравейте искам да прославя Бог с изцелението на дясната ми ръка която много ме болеше в китката седмица преди конференцията на "Интернет църква " Но по време на службите Бог ме изцели дори не усетих точно кога просто бях спряла да мисля за нея и в един момент установих че болката вече я няма. Слава на Исус!

Свидетелства на Соня от Беласица за чудесата на Бог, които направи за тях на петата конференция на "ИЦ" Габрово 2015/9/5


Свидетелство на Милка Иванова 5 Септември 2015

Здравейте скъпоценно семейство.

Пастор Васил Петров и Наси,изминаха 18 дена откакто бяхме заедно на Конференцията ,и се покланяхме с Дух и истина на БОГА ,аз и сина ми Тончо преживяхме Божиите чудеса, за всичко искаме да благодарим и да отдадем цялата слава на нашия Бог, още когато обявихте датите на конференцията аз казах с вяра отиваме, и се подготвяхме през цялото време ,и вярвахме ,че ще получим изобилни благословения . Дни преди конференцията, майката на съпруга ми се разболя тежко, сърдечна недостатъчност пулса и беше 30 удара, наложи се да и сложат песмеикър, всичко изглеждаше, че няма да можем да дойдем, но на 3 септември я изписаха, и възрастните, на 82 г, и двамата се сърдеха и не искаха да тръгнем.

На конференцията бяхме силно докоснати от Словото, Божията любов се изливаше над нас, всяка чистичка в нас се радваше. Когато изчезнах за молитва и се молихте за мен нещо в стомаха ми се движеше и аз получих освобождение, започнах да дишам спокойно, и мир заля цялото ми естество, имаше и огорчение в сърцето ми от непростителност към мои близък човек, което ме е тровил, това го разбрах, когато се прибрахме, защото вече това чувство го нямаше, а имах любов.

Сина ми Тончо е много радостен и щастлив. Той за първи път беше на такова събрание, силно докоснат от Божието Слово от любовта на всички. Той имаше депресия, страх един човек беше влезнал в стаята му, когато спял, след този стрес в съня имаше душене и когато се събудеше усещаше физическа болка от душенето, вземаше и хапчета за успокоение, но след молитвата веднага беше освободен. Когато се прибрахме и възрастните бяха добре, защото чашата ни от благословения преля. Бог ни даде смелост да вземем решение важно за цялото ни семейство, да се махнем от работата, на която бяхме, и ето веднага се отвори друга врата и съпруга ми получи нова работа.

Ето ние имаме всеки ден и нощ, радост мир и благодат. Много се радваме за вас и за братята и сестрите от нашата църква и че аз и моето семейство сме част от Интернет Църква. Благодарим на Бог за вас и че вие пред Бог сте поели тази отговорност да бъдете Пастор на моето семейство, чест е за нас да ви познаваме, благодарим ви за всичко обичаме ви, аз и Тончо желаем да ни запишете за Библейския курс, Благославяме ви в Името Исус!


Свидетелството на Ваня от с. Беласица - 5 Септември 2015

Всеки човек е дошъл на земята с определена мисия. До края на живота си, той трябва да изпълни своята мисия. Съзнанието, че разполагате с вашия живот, ви дава увереност в смисъла на живота.

И ето ние губим увереността в себе си, в общността, с всички хора, с целия живот. това е така, защото нямаме вяра в човека, който се жертва за нас - Господ Исус Христос. Сещаме се за него когато изпаднем в беда.

Аз успях да усетя Господ в себе си на една среща в Габрово с общността на пастор Васил Петров. Имах здравословни проблеми с жлъчката. Бях много зле с очите, почти не виждах нищо. Все отлагах да ходя на лекар. И ето, след тази среща с Бога нямам никакви оплаквания, жлъчката ми мина. Сега виждам по-добре от преди. В такава еуфория съм, такова настроение, че не мога да опиша радостта си от това, което се случи.

Затова, моля ви всички хора, вярвайте, бъдете с Господа навсякъде. Величайте Го!


Това е свидетелството на Виолета Петкова

 

Това е свидетелството на Виолета Петкова една жена, която е част от нашата църква в Кембрич – Англия. Тази година тя и мъжът и се присъединиха към нас и Божията любов ни свърза в едно. Бог да благослови целият им дом. Прочетете цялото и писмо и бъдете насърчени за това как Бог помага на тия които го търсят с вяра и цяло сърце.

Пастор Васил Петров

„Интернет църква”

Здравей пасторе, все се канех да ти пиша и все нещо ме възпираше. Аз живея в Newmarket на около 10 мили от Кембрич, вече се видяхме на службата в Харлоу. В Англия сме от 11 години, аз съпругът ми, синът ми, снаха ми и двете ни внучета. Искам да прославя нашият Господ, какво е направил в живота ни. Моите баби бяха много вярващи и аз като малка ходех всяка седмица на църква, а и живеех срещу църквата. Беше ми много интересно, някак си тайнствено. След училище при дядо поп и жена му, исках да зная всичко и им досаждах с въпроси. Спомням си, че ме изправиха в училище пред всички и ме питаха вярвам ли в Бог. Аз от страх казах не /бях на 8 год. / След години се преместих в Добрич и забравих за Господ, и натрупах много грехове.

И така до преди 12 години. Имахме гости от Германия и мъжът започна да говори за Соломон, колко е бил мъдър, тогава се замислих, имах библия, на която само бършех праха. На другия ден казах на съпруга си, че започвам да чета библията. Четях много книги от класика до фентъзи, но се зарекох, докато не прочета словото, никакви книги, и от тогава до сега никоя книга не поглеждам, не ми е интересно, само библията. Телевизия почти не гледам /не ми дава нищо/. Не знам дали ми вярваш, но като се върна от работа, бързам да приготвя вечерята и да слушам твоя проповед, после си вземам библията и така всеки ден, това ме храни. Слава на Господ, толкова съм се молила да ми посочи правилния пастор, защото съм слушала много пастори, един казва едно друг друго и беше каша в главата ми. И Господ ми отговори на молбите чрез теб, Негова да е славата.

Незнам до колко познаваш англичаните, но те са малко студени хора и с голямо самочувствие. Като дойдох тук преди години започнах работа във фирма с голямо име, където не се допускат чужденци, аз съм единствена. Във фирмата се натъкнах на надути колежки, от дълги години работят с претенции за можещи/шием пердета, щтори от много скъпи платове, всичко по поръчка/има разбира се и други отдели. А аз дошла от някаква държава, с много лош английски, никога не съм шила, абе бях нищо в техните очи. Един ден ми беше така криво и през обедната почивка взех тефтера си и написах писмо до нашият Господ, излях цялата си мъка/още пазя това писмо и ще го пазя вечно/Слава, слава на Него. Аз се помолих да ме направи по добра в работата поне колкото колежките ми, и английския ми да е по добър, но Господ Бог е милостив, и ми даде повече от това, за което се молех, на мен грешната. Тогава бяхме 8 жени, сега съм аз и имам 2 помощнички. Имам невероятното уважение на всички във фирмата до най - големия шеф,Слава на Господ, всички се чудят как се оправям и всички поръчки са перфектни,но аз знам,че това не е от мене, нали се познавам,знам и твърдо го заявявам,че всичко е благодарение на Господ,Негова да е славата Амин,че ни дава сили за всичко.Моят съпруг е също вярващ.чете си библията,но не е на ти с интернет, затова няма фейсбук.Той е по мъдър/аз не съм много мъдра,и затова все се моля и искам от Господ мъдрост/той е по благороден, винаги съм усещала че е докоснат от Господ,просто е имал такива премеждия и Господ винаги го е опазвал.Падал е от 4 ият етаж в асансьорна яма пълна с арматура/това се случва на строежа/и слава на Бог, се е отървал само със счупен крак. Господ му запази живота и преди години в Германия, бяха отишли да купуват коли и на връщане губят връзка един от друг по магистралата и парите остават у брат ми. Без никакви пари дори за бензин, Господ пак намери начин да го върне жив и здрав. Просто невероятно, нямам думи. И много пъти го е избавял. Колко е хубаво да знаеш, че имаш такъв Велик Господ, който се грижи за теб и не те е страх от нищо каквото и да ти се случи в този живот, Той ще ти помогне да се справиш Амин. Знаеш ли, аз много обичам да разговарям с Господ, правя го всеки ден, знам, че той ме чува, това предпочитам пред всичко друго. Живота ми нее бил винаги лек, загубих майка си още като малка и казвах защо Господи? Синът ми се разболя от диабет и пак питах защо Господи? Но слава на Господ, че макар и диабетик/много хора казваха, че няма да има деца/, но важно е какво ще каже Господ, и Той го дари с две дечица, даде ми и вярваща снаха/чудесно момиче/. Но аз вярвам с цялата си душа и сърце, че нашият велик Исус, който ни уми с кръвта си, ще го избави от тази болест. Моля ти се от цялото си сърце да се молите за него, ти и църквата. Също и от неговата зависимост от интернет, много време прекарва пред лаптопа, и не иска да ме чуе. Извени ме, ако откриеш правописни грешки, отдавна не съм писала на български. Прибираме се на 15 август за 4 седмици, и нямам търпение да се видим за водно кръщение, това ми е мечта. Господ Бог да благославя църквата, теб и Наси.

Виолета Петкова


Свидетелство на Соня Гочева

Това е свидетелство на Соня, след службите ни за „Разпятие” и „Възкресение Христово” на „Интернет Църква” в Габрово

Пасторе, Слава на Бога, болна тръгнах за Габрово, здрава се върнах в Беласица. Много се радвам и за Жулиета. Никога не я бях виждала така подтисната,отчаяна и безразлична, и както сама казваше: "искам да се върне живеца в мен", а когато се връщахме,в автобуса, тя сияеше и искаше тази радост  никога да я  напуска. Слава на Бога!

И още каза, че такава любов между братя и сестри никога не е виждала и много се радваше за това

Пасторе и аз дишам спокойно и все едно не съм била болна, какво е това чудо?

Соня Гочева от Беласица


Влади Захариев изцелен

Днес пускам телевизора и гледам концерт на група "Сигнал". Когато видях един мой приятел на снимката барабаниста Влади Захариев, се сетих за едно чудо, което Бог направи с него преди повече от пет години в едно мое събрание в София. Той дойде със силна бъбречна криза. На другия ден трябваше да замине за концерт в Германия с групата. С тези нетърпими болки той нямаше никакъв шанс. Помоли ме след като проповядвам Божието слово да се помоля за неговото изцеление. Той каза, че вярва истински в Бог и Го моли за изцеление. Положих ръка на него и се помолих Бог да направи чудо. Веднага след молитвата той усети пълно облекчение и болката се стопи на мига. Той се радваше и славеше Бог с цяло сърце. Не спираше да ме прегръща в знак на благодарност. На другия ден ми звънна малко преди да напусне българската граница за да ми благодари за молитвата и да ми каже, че е напълно изцелен. Слава на Исус за това изцеление. Бог да благослови Влади да бъде вечно свидетелство за Божия слава.


Свидетелство на Слави Славов от с. Хан Крум

23 Септември 2014

Слави Славов от с.Хан Крум 10 км от гр.Шумен: Пратено писмо до пастор Васил Петров; Искам да прославя Бог за това, че когато участвах в Господна трапеза по интернет, която Вие отслужихте, от този момент започна моето изцеление - диабетът ми стана контролируем т.е. нивото на кръвната захар в кръвта ми започна да намалява. Господ Исус Христос е същият вчера, днес и завинаги! Жив съм благодарение на Божията милост. Слава на Святият Всемогъщ Триединен Бог сега и винаги и вовеки веков, Амин!


Изцеление от рак на устната на Мария Вълкова от град Габрово. 11 Май 2014г.

Изцеление от рак на устната на Мария Вълкова от град Габрово.

11 Май 2014г.

Яков 5:13. Зле ли страда някой от вас? Нека се моли. Весел ли е някой? нека пее хваления.

Има случай когато се веселим защото всичко в живота ни върви добре, но има и такива моменти в които страха и отчаянието могат да вземат внезапен контрол и надмощие тогава когато лошите вести ни настигнат.

Когато сме болни трябва да се молим, когато някой страда зле трябва да имаме вярата че Бог ще го изцели и заедно всеки да върши това което според делото на служение е приел от Господа.

Такъв е и случаят с една жена от нашата църква, която се казва Мария Вълкова. Съвсем скоро на устната на жената излиза нещо като малка раничка и тя си мисли, че това е нещо безобидно. Само до няколко седмици образованието става огромно и тя отива при личната си лекарка. Това, което чува като резултат от диагнозата е, че има форма на рак на устната. Нейната дъщеря я взима и я води в София, където е изпратена в онкоболница за лечение. Професорът, който вижда ситуацията казва, че не може да направи нищо, защото изрязване на устната ще обезобрази жената, а и това не значи, че ракът ще спре действието си до тук. Самият доктор заявява, че единствената надежда и помощ за нея е Господ. Всички започват да се молят усилено за нашата сестра и когато тя се върна в град Габрово ние с жена ми отидохме у дома и за да извърша това дело което Бог ми е дал като възможност и привилегия на служител.

  Яков 5:14-15 „Болен ли е някой от вас? Нека повика църковните презвитери и нека се помолят над него и го помажат с масло в Господното име. И молитвата, която е с вяра, ще избави страдалеца, Господ ще го привдигне и ако е извършил грехове, ще му се простят.”

Говорих словото на Бог, което е истина и освободих вяра в сърцето на нашата сестра, след което и дадох Господна трапеза /причастие/ и се помолихме за нея с вяра като изгоних демона на рак и направих помазание с масло в Господно име. Повярвахме на Бог за чудо заедно с всички, които се молеха за изцелението на тази жена. Няколко седмици по-късно тя беше развързана от примките на болестта и днес тя е напълно изцелена. Лекарите също прославиха Бог като изцелител. Слава да бъде на Господ Исус Христос сега и до века. Амин!

Личното свидетелство на жената можете да видите на видео в началото на неделната ни служба тук;  http://www.ustream.tv/recorded/47405152

Пастор Васил Петров    


Аз съм Веселина част съм от Интернет църква. 22 Април 2014

Здравейте! За всички, които не ме познават, аз съм Веселина част съм от Интернет църква. Искам да прославя Бог в живота си! Да ви дам свидетелство, да ви насърча, че той е Жив и работи в живота ни, ако ние сме готови да го следваме. Аз съм вярваща от малка, но в какво вярвах е друг въпрос. Във  Дядо Коледа, Великденски зайци, шарени яйца и празна душа търсеща него между всички традиции . Но Бог е толкова добър. На 20 Април 2013, предадох живота си на него, бях кръстена във вода и Святия Дух за негова Слава нашия Господ Исус Христос. Това беше не само най-незабравимото, а и най-хубавото нещо, което съм правила. Най-важния избор, за който никога няма да съжалявам. Моето семейство са православни вярващи, но това не ни пречи да се обичаме и вярвам, че е ще повярват и те в истината. Искам да го прослава, Нашия Господ Исус Христос. Те виждат промяната в живота ми. Ти си променена, много по- различна по -уверена. Много си позитивна и твоята вяра е някак различна, харесва им начина, по който виждам живота. Баща ми ми каза, че се ’радва да вижда очите ми да светят така, че, душата ми е нахранена и усмивката ми е плод на радост. „Ти си някак различна сияеш. „

Бог работи в живота ми и ДПО Библейско училище промени живота ми. Започнах да практикувам, променям и пречупвам живота си през неговото слово. 1 Коринтяни 15:57, „Но да благодарим на Бога, Който ни дава победа чрез нашия Господ Исус Христос.” Благодаря, че сме повече от победители и ако днес, не само моето семейство, а вие и хората около мен видят, разликата, промяната и светлината в живота ми и поискат частица от нея, моята радост ще още по-голяма. Свидетелството за Исус в живота ни е от сърце на сърце това е свидетелство за новия човек в нас. Изцеленията и чудесата на Бог в живота ми са много. Още по-прекрасно е, че няма ден без такива. Вече съм на 1 година във вярата, мога само да вярвам, че колкото повече търся Бог в живота си, толкова повече ще го прославям. Търсете го и вие Лука 11:9, Искайте и ще ви се даде; търсете и ще намерите; хлопайте и ще ви се отвори” и няма да съжалявате !


25/01/2014 Свидетелства от с Беласица,

Здравейте пасторе и Наси,  ·Вече една седмица, откакто си тръгнахте от нас, а ние все още сме под влиянието и емоцията на вашето  присъствие. Снощи бяхме на църква в Рупите и всеки имаше да каже нещо, какво Бог е направил за него. Брат Митко свидетелства, че това , което се е движело в стомаха му и му  причиняваше болка, вече го няма. Соня, съпругата му, в неделя не е спряла да говори на езици, каквото и друго да е правила. Те  и двамата бяха много радостни, просто много щастливи. Жулиета каза, че когато е излизала напред да се молите за кръщение в Святия Дух, не е усещала как ходи, струвало й се е, че лети във въздуха. Две неща ми направиха силно впечатление. Едното, което ме накара да  се замисля, е, че на всеки му е останало още едно нещо, с което трябва да се пребори и второто, което ме изненада приятно, но не ме учуди е свидетелството на Соня. Тя каза, че когато е влезнала миналият петък в църквата, вие с Наси вече бяхте там, но службата все още не бе започнала, на Соня й е прилошало, започнало е да й се вие свят, да й се повръща и след това оригнала, нали не много приятни думи, но получила освобождение още преди службата, явно демоните не могат да понасят присъствието ви и напускат, и след това при молитвата получи и кръщението със Святия Дух. Слава да бъде на Бог! И другото нещо, което мен лично много ме зарадва бе, че доведоха едно възрастно семейство, пак от с. Старчево, но си личеше , че имаха жажда за Бога. Разбирате ли, слепите започват да проглеждат. Слава да бъде на господ Исус Христос! Бог да ви благослови и да продължава да ви употребява навсякъде където и да отидете, "за да отваряте очите на слепите, да освобождавате пленниците от затвора и седящите в мрак от тъмницата." Благословен да бъде Бог! 


Свидетелство на Aussia Reed – 24/01/2014

Свидетелство на Aussia Reed – 24/01/2014

Благодаря ти за превода на Божието слово всеки ден! Бог да ви благослови и двамата Наси и Васил във всичко, което правите т.е да сияете с голямата вътрешна светлина на Божието Слово.

Също имам и свидетелство. Късно снощи, след като бях заспала вече около час, аз бях събудена и докосната от Божиите хора (вас) и в края на краищата след въвеждането и насърчаването, аз почти забравих да попитам за едно нещо, което ни свързва, дори повече от всичко друго и това е способността и убеждението в могъщата сила на молитвата един за друг, и особено, когато е в нужда (предизвикваща физическо или емоционално здраве, и т.н.). Така, че попитах Пастор Васил Петров, дали може да се моли за Емили, която до предната нощ беше кашляла за повече от седмица и не се подобряваше... Ние току-що се бяхме върнали от втория лекар в разстояние на 4 дни.

Е това беше миналата нощ. Както и да е днес, петък 24 сутринта видях Емили да спи като новородено бебе, с ръце широко отворени нагоре върху възглавницата си, да взема един допълнителен час на много необходим сън. Откакто стана тя е кашляла много малко, без съществени затруднения в дишането, по собствените и думи "голямо подобрение"! Гласа и се възвърна обратно, благодарение на чутите молитвите от Бога на прекрасните и грижовни братя и сестри! Слава на Бога , Амин!

Aussia Reed


Свидетелство от Валентина Якимовска Македония Куманово.

Господ ме изцели тая вечер!

Свидетелство от Валентина Якимовска Македония Куманово.

Аз страдах от МИТРАЛНА ВАЛВУА ИЛИ ЗАЛИСТОК НА СЪРЦЕТО. Клапата на сърцето беше начална форма на разрушаване. В нормално състояние това се отнася до притока на кръв от преткомората в камерата на сърцето. Когато няма проблеми притокът е нормален, а когато има, тогава притокът е с прекъсване. Само преди няколко месец моят чичо се оперира от същия проблем. Аз бях много уплашена. Тази болест според лекарите е тежка и не се лекува с лекарства, а е нужна хирургична интервенция. Трябваше да ходя на преглед на всеки три месеца, за да следя развитието на болестта.

На 17 Декември 2013 г., когато бяхме на изцелителната служба с епископ Васил Петров в Скопие Македония имаше молитва за изцеление. Тази същата вечер Господ Исус ме изцели напълно. Когато епископ Васил и пастор Константин се молиха за мен имаше и пророческо слово от епископа, че Бог ми дава ново сърце. Приех това чрез вяра и вече съм изцелена. Следващите дни след службата имах час при специалист по кардиология в Скопие и след изследванията той ми каза, че съм напълно здрава. Слава на Исус Христос, който наистина е Господ и моя изцелител. Весела нова година на всички!

Валентина Якимовска – град Куманово


19 Ноември 2013 Изцеление на крак

Искам да прославя Бог за чудо което той направи вчера в предаването „В света на чудесата” 199

След вчерашното предаване ми се обади една жена от Англия, която се казва Веска и с голяма радост ми сподели, че е гледала предаването на живо. Тя е слушала посланието и след това по време на молитвата Бог е изцелил нейното коляно в миг на око. Тя е имала големи болки в коляното, но Исус е докоснал този крак и сега тя свидетелства, че е напълно здрава за Божата слава. Да бъде прославено името на Исус. Амин!

Пастор Васил Петров 


Здравейте, Пише ви Нели от град Сливен

Здравейте, Пише ви Нели от град Сливен. Искам да споделя моето последно свидетелство, което се случи в нашия живот.

Аз и моя съпруг, който е бесарабски българин, след като завършихме образованието, трябваше да излезем на квартира, нито аз, нито той има свое жилище. Бяхме 10 години в една и съща квартира, докато един пролетен ден хазайката каза: Давам ви 1 месец да се изнасяте.

Аз я помолих за 2 месеца отсрочка понеже обзавеждането е наше и трудно се намира квартира, необзаведена, освен това бяхме притиснати от липсата на пари, ограничени в избора, останах без работа, само мъжът ми работи и нещата не изглеждаха никак розови.

Започнахме обаче да се молим и една сестра идваше всеки ден да се молим заедно, сутрин и вечер. През останалото време, се обаждах на обяви, търсех всякакви приятели, да се обадят ако има нещо подходящо, но постоянно срещах трудности. Или наема е непосилен за нашите доходи, или квартирата е обзаведена, винаги нещо не ставаше, а времето минава. Отидох до общината, там имахме молба, като мислех, че тя е заведена като крайно нуждаещи, а тя като хора, които имат жилищно спестовен влог и тук пречки, тя също е от 10 години. Няма да скрия, че впрегнах всичките си познати, които са на позиция да ми помогнат, но уви. Звънна ми лично зам. Областен управител да отида да взема ключовете, но за резервно жилище, тоест за 2 години и да платя около 1000лв, неплатен ток и вода на жената, която го е обитавала преди да почине. И там я окъсахме, както се казва. Съпругът ми работи, като сервитьор и със заплата от 300 лв не дават заеми от никоя банка. Положението беше тревожно. Постоянно плачех, защото не виждах изход от никъде, но не спирахме да се молим, дори имахме моменти, в които напълно се отчайвах времето ми почти изтекло от 2 месеца и хазайката започна да ни заплашва, че ще ни изгони с полиция. Толкова бях изморена от ходене, звънене, че нямах сили и си казах: - Не мога повече и легнах на дивана.

Тогава позвъня домашния телефон и се обади непозната жена, с което се беше свързала преди това моята сестра в Господа и ми даде един телефон да се обадя. Аз позвъних и се уговорихме вечерта да се видим. Отидохме с моята сестра и започнахме да говорим, но преди това да ви кажа, че като влязох, усетих като че ли това е моето жилище, един мир, не мога да го обясня. Започнахме да говорим, но се оказа, че жената го продава, а не да го дава под наем в процеса на разговор, разбрах, че няма смисъл повече да говорим. И казах: - Значи няма да стане, тогава сестрата каза: - Защо не го продадеш на тези млади хода. Аз реагирах: - Та ние нямаме пари. Тогава сестрата каза: - Тогава ще го изплатите на части и собственичката каза: - Ела да видя и мъжа ти и да решим. На другия ден отиваме с мъжа ми. Тя сподели, че много ни харесва и ако искаме да го купим, тогава я попитах: - Колко струва? Тя ми каза 20-22 хил. лв. Попитах я: - Може ли нещо по средата 18 000лв например: Тя каза: - Да - Ами за три години може ли да го изплатим по 6 000лв на година? Тя пак каза: - ДА Попита ни колко ще платим първоначално, и аз казах: - 3 000лв. Незнаех от къде идваше този отговор от мен, а ние разполагахме само с 400лв всичко-на всичко. Излязохме оттам невярващи на ушите си и развълнувани от радост, но стоеше въпроса откъде тези 3 000 лв?  Първо звъннах на майка ми и тя не ми повярва, изобщо си мислеше, че я лъжа. То бяха уговорки, че не е лъжа и хем се съгласи накрая с голям зор, понеже нямало такъв случай. Ами като се замисля може би и аз нямаше да повярвам, незнам. Останалите 1000 лв са от братовчедката ми и приятелката ми. До-тук, добре събрахме 3 000 лв за 2 седмици и ще отиваме да подпишем договор, обаче жената ми звъни и казва: - Отказвам се, няма да продавам жилището-незнам как да ви опиша, как се почиствах и как да съобщя на мъжа ми. Рев и отчаяние, тя отказва да говори с нас ей така без причина. Тогава си казах: Това е пределът отказваме се, нямам сили за нищо. Когато казах на мъжа ми, той се отчая напълно. Ами сега...? Вечерта седнах на компютъра и ми идва мисъл в мен да и се обадя и да и кажа - Че дори да не ми го продаде, аз искам на нея да помогна, тя да намери жилище. След позвъняването тя се съгласи веднага, обадих се на една агенция и първото жилище, в което влязохме го хареса и каза: - Вземете моето.Тогава отидохме при нейна адвокатка да попълним договора и адвокатката и препоръча и нотариално да го прехвърлим, понеже цените след 3 години ще са по високи, макар че тя работеше все едно за нас. Тогава собственичката се съгласи и следващата стъпка беше изповядване на сделката-отново 600лв само за нотариус. Тогава Бог употреби приятелката ми, която ме благослови точно с 300 евро за нотариуса. Случваха се чудо след чудо.Вече живеем 2 години в това жилище и тази ни е последна за изплащането му.Съпругът ми работи по 3 месеца на морето, разбира се ни изпратиха пари и неговите родители от Украйна и така от всичко, което ни се случи като изпитание през тези 2 месеца Бог ни благослови изобилно да го хвалим на ставане и лягане. Цялата слава е на Него. Величаем го и му се покланяме. Всичко това се случи за вярващи и невярващи, че с доход от 300лв, ние имаме дом, в който да хвалим Бог!

Нашия милостив Бог е извършил няколко чудеса в живота ни, и за това имаме да свидетелстваме на хората, около нас, че за Него няма невъзможни неща-Той прави път, там, където няма път!

БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ В ИМЕТО НА ИСУС ХРИСТОС!!!


Изцелени бели дробове 22/07/ 2013

Слава на Исус, за новото чудо, което ми беше свидетелствано вчера. Ето и предварителния текст от скайп разговора ни с Дарин от църквата ни във Велико Търново.

Понеделник 15 Юли 2013 г. 00:19 часа; Извинявай много за късния час, има една спешна молитвена нужда за на един мой добър приятел, който точно той ми помага и ми съдейства за това да започна работа негов много добър приятел който не е никак добре открили са му Рак на кръвта и сега е в болницата в Плевен да му правят операция, лекарите не дават надежди само 10% живот и аз като си говорих с този мой приятел тази вечер му казах, че аз мога това да направя за неговия добър приятел да се молим на Бог да го изцели напълно в името на Исус Христос!АМИН!

След като получихме тази молитвена нужда ние я представихме пред Бог в предаването „В света на чудесата” излъчено вторник 16 юли 2013 г. на живо от град Варна. https://vimeo.com/70464459

Здравейте Пастор Васил!

Искам много да ти благодаря на теб и на всички които сте във Варна, че се помолихте за този мъж за когото ти написах Иво който е болен от рак!

Бог да ви благослови изобилно всички и да ви употребява все така мощно за негова Слава в Христа Исуса! АМИН!

ОБИЧАМ ВИ МНОГО ВСИЧКИ!

Вчера след вечерната ни служба във Велико Търново 22 юли 2013 г, получих информация от Дарин, че момчето, което е било болно от рак с една поправка, не рак на кръвта, а рак на белите дробове, и лекарите са давали едва 10% живот, днес е оперирано и същите тези лекари казват, че той е изцерен напълно. Знаем кой е лекарят на лекарите и Му отдаваме цялата слава. Благодарим на Бог, че подари живота на това момче.

Пастор Васил Петров 


Свидетелство на Мариана Иванова за баба Снежа

  Мариана Иванова

Здравейте братя и сестри. Слава на Бог и Исус Христос радвам се, че вече мога да ви съобщя хубава новина за баба Снежа. Болките са и спрели. Сега е в процес на раздвижване и състоянието и с Божата помощ се подобрява. Благодаря на всички вас братя и сестри в Господа за усърдните молитви и вашата подкрепа в целия труден период, в който беше баба Снежа. Вие сте Христови войни. Нека Бог Отец, Исус Христос и Святия Дух ви благослови! Амин!


Свидетелство на Наташа от село Пищигово


„Аз няма да умра, но ще живея, И ще разказвам делата Господни” Псалми 118:17


„А те го победиха чрез кръвта на Агнето и чрез Словото на своето свидетлствуване, защото не обичаха живота си до толкоз, щото да бягат от смърт.” Откровение на Иоана 12:11

С това свидетелство искам да благодаря и прославя Бога за милостта Му и за чудесата Му към мен и отдавам цялата Слава на Бога,  да живея живот подарен от Бога и за Божия Слава и да има милост за мен в Христа. Благодаря ти Господи, благодаря Ти и Ти отдавам цялата Слава. Ти си Бог,  който вършиш чудеса и цялата Слава е за Теб и Ти я отдавам и прославям, и благодаря.


На 12.11.2012 г. бях на лекар за яйчниците и на видеозон.  Лекарката установи уголемен ляв яйчник и възпалени яйчници, като пикочния мехур не беше достатъчно пълен, за да се види добре на видеозона по думите на лекарката и изписа лекарства. Не ми беше идвал цикъла 4 месеца и лекарката каза, че е от стрес и имах болки в корема в областта на яйчниците и температура. Носех през август над 4 кг. малък пакет на доста разстояние и за да опазя пакета и съдържането му го носех отпред на корема и още тогава почувствах болка. 
На 27.11. бях на ехограф на коремните органи и се оказа, че имам двойно прегънат жлъчен мехур и доста газови колекции, бъбреците бяха възпалени и песъчинки в урината и се питах какво става. 
На 29.11. ми дойде цикъла и на 04.12.2012 г.бях на контролен преглед при гинеколожката на видеозон и се видя киста на левия яйчник и лекарката препоръча да се замисля да си платя здравните осигуровки, ако се наложи операция през януари и, че има два начина за махане на кистата – единия е оперативен, а другия е по време на менструация и искаше да изчака. Аз вярвам, че стават чудеса и директно и казах „Бог върши чудеса”. Същия ден направих и изследвания на кръв и урина и бях на лекар за бъбреците и жлъчката и повториха рецептата от 27.11. Не съм имала проблеми със здравето и изведнъж толкова неща ми се натрупаха и плачех като дете, и питах Бога, защо е всичко това. Бог ми припомни една нощ, че не е важно кой какъв е, а кой си в Него и Кой говори чрез Него, защото думите са много важни и ми припомни много думи, и да се моля за това. На 03.01. една сестра на скайп от Интернет църквата се моли за мен, Бог да махне дух на смърт и разчупи проклятия за много неща. Проклятие  беше нередовния ми цикъл и кистата на яйчниците. Бог даде освобождение и разруши това проклятие и благодаря на Бога. 
На 11.01.2013 г. Бог опази живота ми 2 пъти и на 12.01. също. От едно противовъзпалително лекарство изписано от гинеколожката. Бях пред алергичен шок и Бог опази живота ми. Заплаках пред Бога и казах: „Господи, не искам операция на яйчниците, алергична съм и няма да издържа. Живота ми е Твой и аз Ти го давам, предавам себе си на Теб и ако Ти искаш да си замина аз съм готова и се смирявам пред Теб.” 
Бях отново при гинеколожката на 22.01.13 г. и тя каза, че ако не ми дойде цикъла на 31.01.2013 г. да съм контролен преглед на видеозон и да реши какво да прави. 
„Не искам операция, алергична съм и няма да издържа” викаше сърцето ми и плачех пред Бога. Реших да отдам цялото си време и всичко в мен на Бога. Да посетя болни и да се моля за тях, да ги насърча за Господа и да благовествам за Бога. Да се радвам в Господа и да живея за Бога, да раста в познанието за Бога и времето ми и всичко да е пълноценно за Господ Исус Христос. Преди няколко дни Бог даде специално слово за мен и това ме промени много. „Аз няма да умра, но ще живея, И ще разказвам делата Господни” Псалми 118:17.
Колкото наближаваше времето и да се реши какво да прави лекарката на 31.01., толкова повече сърцето ми викаше към Бога „Господи, само ти можеш да направиш чудо за мен да няма операция, да махнеш кистата от яйчника ми, да има специално слово, служба, молитва. Бог отговори на вика и молитвата ми, и даде Слово на пастор Васил Петров: „Изцели ме Господи и ще бъда изцелена” в предаването „В света на чудесата” на 29.01.2013г. Радвах се толкова много и благодарих на Бога, като преди предаването изпращах на скайп да го гледат. Абонатите ми,които бяха на линия го гледали на живо и Бог направи чудеса и за тях. Гледах много малко и съм заспивала и това не ми се беше случвало да сега, но чух точно думи за мен да не уповавам на човек. Бог ме изобличи и ми припомни много неща как съм разчитала и уповавала на любим човек, молейки го да ме подкрепи в този момент и неговата отрицателна реакция и от ноември до деня на предаването съм плакала с болка от тази реакция и поведение и това слово ме накара да се осъзная и покая пред Бога и поискам прошка и да разбера, че само от Бога е изцерението ми и помощта ми, и още много неща, и да извикам Господи, изцели ме. Гледах предаването ту заспивайки, ту гледайки и се питах какво става, защото това е важно за мен и съм го искала, и чакала. Молех се след предаването и почти прекарах нощта в молитва. В 2:55 часа, имам навика да гледам часа и като песен с нежен глас чух „Има милост за теб в Христа”. Това се повтори 3 пъти и цялото ми тяло беше в тръпки и сякаш имаше земетресение с леглото ми и прекарах нощта в молитва. На сутринта исках веднага да гледам записа от предаването и отново имаше какви ли не атаки, но Бог даде победата си, гледайки предаването и Словото на Бога бе за мен и ме докосна толкова много и насърчи, и бе на точното време, и да извикам към Господа – Изцели ме Господи и ще бъда изцелена, за да се прослави Божието име в живота ми. Ти си Бог, който вършиш чудеса и прослави името Си в живота ми и ще те прославя. Когато влезе баща ми в стаята и ме видя, каза: „Лицето ти свети”, цялата Слава е на Бога. Прекарах нощта в молитва на 30.01.13 г. Господи, прослави името си, ти си Бог който вършиш чудеса и те прославям. 
Днес 31.01.13 г. бях при лекарката си-гинеколожката за яйчниците ми и Бог направи чудо за мен. Като погледна на видеозона яйчниците ми , каза че НЯМА КИСТА и радостна извиках ГОСПОДИ, БЛАГОДАРЯ ТИ и със сълзи на очи  благодарях на Бога. Отдавам цялата Слава на Бога за това чудо, да махне кистата на яйчника и да ме изцери.  Прославям Бога и Му  благодаря и отдавам цялата Слава на Бога. Бог е толкова чуден и върши чудеса и отдавам цялата Слава на Бога - Няма киста и яйчниците ми се здрави и изцерени. Днес съм плакала при лекарката и свидетелствах за Бога и със сълзи на благодарност прославих Бога, че направи това чудо и как от едно лекарство, което тя ми изписа бях пред алергичен шок и Бог опази живота ми, и да няма операция, защото съм  алергична и нямаше да издържа. Лекарката беше много изненадана и каза, че съм единствената направила алергия към това лекарство.  Дадох брошури на лекарката и сестрата и със сълзи на очи свидетелствах какво чудо Бог направи за мен и те се радваха много и започнаха да ги разглеждат и четат. Господи, благодаря Ти и отдавам цялата Слава на Теб. Бог е толкова чуден и върши чудеса. Благодаря на Бога за изцерението на бъбреците ми, жлъчката и всеки орган в тялото ми. Бог върши чудеса и отдавам цялата Слава на Бога. 

Благодаря на всички, които се молиха за мен през цялото това време и ме подкрепяха с молитва, за насърчението, за обичта, подкрепата, а също и финансово за лечението ми и нека Бог да ви благослови и да ви върне стократно. Благодаря на Бог, който върши чудеса. 

Vasil Petrov Ministries

 


Свидетелство за изцеление на пет месечно бебе

Пастор Васил Петров, искам да благодаря и прославя Бога, че направи чудо.Сега баща ми се върна от чичо ми и прослави Бога. Веднага ви пиша за да прославя Бога. Вчера преди предаването видях на линия скайпа на племеника на чичо ми от селото ми и му изпратих това което вие ми изпратихте 
[29.1.2013 г. 18:41:28] Natasha каза: Тази вечер в предаването "В света на чудесата" от 19:00 часа, поучение с пастор Васил Петров 'Изцели ме, Господи, и ще бъда изцелен" Молитва за болни и свидетелства на изцелени. www.vasilpetrov.org [29.1.2013 г. 18:42:02] Natasha каза: Гледайте Яне и кажи и на майката ти и дядо ти и всички гледайте [29.1.2013 г. 18:42:06] 
Янето на чичо каза: da 6te go gledame. Гледали са всички предавенето за изцерението и татко сега ми каза и прославиха Бога със сълзи на очи. Днес бяха на лекар и крачетата на 5-месечното бебе са изправени, а са искали да ги сложат в специални неща за изправяне и Бог направи чудо за това малко бебе и за цялото семейство на чичо ми и го прославят със сълзи на очи в селото ми и цялата слава е на Бога и благодарим на Бога. Когато ходим в тях им благовестваме за Бога и им дадохме сайта за гледат проповедите ви и не знаех за бебето за крчатета му то е правнуче на чичо ми и много се радвам и благодаря на Бога че направи чудо за това бебе на 5 месеца в точното време изправи крачета на малката Мария. Днес са искали да го сложат в специални неща за изправяне на крачетата и Бог направи чудо и предовтрати това и цялата Слава е ма Бог. Той е велик и върши чудеса.


Моника Ангелова 29.01.2013 г

Моника Ангелова 29.01.2013 г. Много сме насърчени и благословени от предаването „В света на чудесата” тази вечер. Святия Дух наистина слезе и се изпълнихме и отворихме сърцата си за Словото. След това дойде и резултата. Дидо от снощи дявола го атакуваше в очите и сънуваше, че е сляп и днес цял ден го боляха. Благодарение на Исус по време на предаването болката си е отишла напълно. Много сме радостни и затова исках да отдам цялата слава на Бог. 


Изцеление на бъбрек в Модена Италия

22 Януари 2013 г. 18:25 часа

Половин час преди началото на предаването „В света на чудесата получихме тази молитвена нужда от Милена която живее в Модена Италия.  

Здравейте, моля ви да ходатайствате в молитва за майка. В момента е приета в болница с бъбречни кризи. Намериха и в десния бъбрек камък. Вярвам, че Бог отговаря на молитвите на праведните. Бог е велик на Него принадлежи славата. Бог да продължава да ви благославя във всичко.  

 24.Януари 2013 г.  15:42 часа Милена от Модена Италия

Слава на нашия велик Бог. Искам да ви благодаря за молитвите, които пренесохте като благоуханен парфюм пред нашият велик Бог. Камъка излезе без болка даже майка не е почувствала кога е излязъл. Тази сутрин и направиха ехография и лекаря каза, че вижда пътя по който е излязъл камъка и каза че няма нищо. Благодаря ви за молитвите. Бог да продължава да ви благославя изобилно във всичко и да разшири вашите предели. Най специални благодарения на нашия Бог.   


Николина Илиева - Габрово 3,01,2013 г.

С голяма радост прославям Господа че ме кръсти със Святия Дух 
Слава да бъде на Исуса Спасителя! 


Димитрина Иванова - Варна

Добро утро, приятели!Искам да благодаря на тези от вас, които вчера се застъпихте за дъщеря ми, Доротея, която беше със силни болки в коремната област, до такава степен, че не само едва ходеше, но и когато дишаше беше толкова мъчително.В спешно отделение беше приета за изследвания и наблюдение, защото имаше опасност от остър апендицит.Благодаря на Бога, че нещата се размениха и каквото и да беше вече го няма.Изследванията са добри и вече няма място за безпокойство. Слава на Бога да бъде и пак бъдете благословени тези, които сте винаги до мен, макар и далеч от нас. Благодаря специално и п-р Васил и Насито, вие си знаете, че ви обичаме. Хубав ден , приятели и поздрави и прегръдки от целият ми дом.Поздравявам ви с една песен, която 5 годишната ми дъщеря Лия, всяка сутрин от 3 дни започва да ми пее от 6.30 ч!
" Исус взе мойта болест, Исус взе моят грях, за мен кръвта проля се и спаси ме от смъртта, Исус Христос лъвът от Юда, Той е Князът на мира, над царете Той царува, Господар на вечността...............!" ♥


Свидетелството на Мая Велкова от Бургас:

Добро утро пастор. Бързам да споделя какво ми откри Бог тази сутрин и искам да го прославя за това. Преди години като прочетох книгата ти,в нея има една глава за приятелството.Бог ме докосна от цялата книга, но на тази глава Той днес ми припомни как задържа вниманието ми и аз се молих горещо Бог да ме срещне с такива истински приятели. Незнаех как и кога ще стане това, ходих на църква, но виждах как имаше сформирани групи и аз не бях в тях. Но Бог е велик и тази сутрин ми показа, че отговора  ми е даден в лицето на всички вас!След снощния разговор видях и усетих, че за Божията любов няма граници, тя не е на групички, тя струи мощно навсякъде и сред всички, които търсят Бога.За нея няма разстояния, чрез нашата интернет църква всички вие, от различни краища сте ми много по близки от хора, които са реално около мен. Защото вярвам, че сме водени от Божия Свят дух, който живее във всички нас и ни изпълва с тази любов! Бъдете благословен пасторе за делото, което вършите с Наси и както си казал в книгата-НЕ ДОПУСКАЙТЕ НИКОГА В ЖИВОТА СИ ДА ВИ БЪДЕ ОТНЕТА ЛЮБОВТА КЪМ БОГА И КЪМ ХОРАТА. Амин!

 


Изцелена в името на Исус

Изцелена в името на Исус в Македония - Куманово 10, 09, 2012


Едно свидетелство, което получих днес 25,09,2012 от Далина Костова

ЗДРАВЕЙТЕ ПАСТИР ПЕТРОВ,ПИША ВИ ТОВА СВИДЕТЕЛСТВО ЗАЩОТО БОГ ИСКА ДА РАЗКАЖА ТОВА.НА 14.09.2012 БРАТ МИ КОЙТО ЖИВЕЕ В АМЕРИКА СЕ РАЗБОЛЯ ТЕЖКО БЕШЕ МЕЖДУ ЖИВОТА И СМЪРТТА И АЗ С ДРУГИ ВЯРВАЩИ БЯХМЕ В ПОСТОЯННА МОЛИТВА 30 ЧАСА БЕЗ ДА СПРЕМ И БОГ ДАДЕ ПОБЕДА КАТО ИЗЯВИ 3 ДНИ И 3 НОЩИ И ЩЕ ГОИЗЦЕРЯ ЗА МОЯ СЛАВА И ТОЧНО НА ТРЕТИЯ ДЕН БОГ ГО ИЗЦЕРИ ПО-ЧУДЕН НАЧИН БОГ Е ВЕРЕН И ЧУВА МОЛИТВИ КАЗАНИ С ВЯРА.НЕКА ЦЯЛАТА СЛАВА ДА БЪДЕ НА БОГ И НЕКА МОИТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ СЕ НАСЪРЧАТ АЗ ОБЕЩАХ НА БОГ ЧЕ ЩЕ ГО ПРОСЛАВЯ.МОЛЯ ВИ РАЗКАЖЕТЕ В ВАШАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ТОВА СВИДЕТЕЛСТВО.ПРЕДИ ВРЕМЕ С ВАС СЕ МОЛИХМЕ ЗА ВНУЧЕТО НА БРАТ МИ И БОГ ГО ИЗЦЕРИ СЪВЪРШЕНО.НЕКА БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ.АМИН


Далина Костова 14/09/2012

Едно свидетелство, което получих днес от Далина Костова:

ЗДРАВЕЙТЕ ПАСТИР ПЕТРОВ,ПИША ВИ ТОВА СВИДЕТЕЛСТВО ЗАЩОТО БОГ ИСКА ДА РАЗКАЖА ТОВА.НА 14.09.2012 БРАТ МИ КОЙТО ЖИВЕЕ В АМЕРИКА СЕ РАЗБОЛЯ ТЕЖКО БЕШЕ МЕЖДУ ЖИВОТА И СМЪРТТА И АЗ С ДРУГИ ВЯРВАЩИ БЯХМЕ В ПОСТОЯННА МОЛИТВА 30 ЧАСА БЕЗ ДА СПРЕМ И БОГ ДАДЕ ПОБЕДА КАТО ИЗЯВИ 3 ДНИ И 3 НОЩИ И ЩЕ ГОИЗЦЕРЯ ЗА МОЯ СЛАВА И ТОЧНО НА ТРЕТИЯ ДЕН БОГ ГО ИЗЦЕРИ ПО-ЧУДЕН НАЧИН БОГ Е ВЕРЕН И ЧУВА МОЛИТВИ КАЗАНИ С ВЯРА.НЕКА ЦЯЛАТА СЛАВА ДА БЪДЕ НА БОГ И НЕКА МОИТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ СЕ НАСЪРЧАТ АЗ ОБЕЩАХ НА БОГ ЧЕ ЩЕ ГО ПРОСЛАВЯ.МОЛЯ ВИ РАЗКАЖЕТЕ В ВАШАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ТОВА СВИДЕТЕЛСТВО.ПРЕДИ ВРЕМЕ С ВАС СЕ МОЛИХМЕ ЗА ВНУЧЕТО НА БРАТ МИ И БОГ ГО ИЗЦЕРИ СЪВЪРШЕНО.НЕКА БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ.АМИН.

 

 


12 Август 2012 Ето и първите чудеса на изцеление от Варна

Здравейте, приятели! Искам да дам едно свидетелство за слава и прослава на нашият скъпоценен Господ и Спасител.Преди 10 дни, когато пастор Васил и съпругата му бяха при нас, по-време на Съживителният поход в гр.Варна и се молиха за майка ми, която имаше задушаваща кашлица и спазми непрестанно от може би 2 години, и не виждахме вече изход от ситуацията, защото някои лекари смятаха, че се касае за астматичен бронхит и е нужно специално лечение в болнични условия.Но Господ е промислил нещо по-добро за нея, а тя тогава взе и водно кръщение и беше толкова щастлива, та вече скъпи, приятели, кашлицата, задухът и непрестанните смущения ги НЯМА! Отидоха си, заедно с болестта и ужасните задушавания! Слава на Бога да бъде, толкова сме щастливи, че просто нямам думи да опиша радостта ни!Ние сме насърчени, бъдете и вие насърчени и не унивайте , нито отслабвайте, защото Исус е, същият, вчера, днес и завинаги! Обичаме ви и благословенни да сте в Господното име! Амин!


Изцелена Слава на Исус!

Искаме да прославим Исус за великите Му дела! Днес, 18 Юли 2012 г. ми се обади сестра Маргарита от Дортмунд, от нашата „Интернет Църква”, за да свидетелства за една нейна приятелка, за която се молихме, когато бяхме там! Жената се казва Сема и е от турски произход! Тя прие Исус на 10 Юни 2011 г. в Дортмунд, Германия и ние се молихме за нейното изцеление от рак! Тя имаше злокачествен рак на кръвта в напреднал стадий „левкемия”! Тя беше на специална програма с много силни упойващи медикаменти! Лекарите бяха и казали да подреди нещата с имоти и наследства, защото не се знае колко време и остава живот. Днес, Исус Христос и дава диагноза „ИЗЦЕЛЕНА”! Слава на Исус! Всички показания на медицината показват добри резултати! Неговата съдба за нея е не само да има вечен живот, но да се радва и на земния, като продължи да живее и да бъде свидетел за Него! Отдаваме цялата слава на Исус за това чудо! И не само това, но днес тя е намерила и човека, който иска да прекара живота си с нея и тя вече има годежен пръстен! Какво ли още очаква тази жена в Господа? Истинска радост и за нас е всичко това, и с нетърпение ще чакаме момента да се видим с нея и да споделим заедно радостта от преживяното!

 

Пастор Васил Петров


Свидетелство на Любов Желев 10 Юли 2012

Свидетелства:

- Ето какво свидетелства Любов Желев от Берн Швейцария! Слава на Бог! Стана чудо! Лекарите нищо не откриха. Сложиха ми упойка и вече да режат и изедъж объркан лекаря казва на асистента: Какво става? Къде изчезна кистата с камъка (1 см 3 мм) ? ... и с упойката ме върнаха в къши! Слава на Исус, Той е лекар на лекарите! 


Изцелението на Габи 18 Юни 2012

Вчера на 17 Юни 2012 г. в неделната ни служба имахме свидетелство за Божие чудо с едно дете от църквата ни в Габрово. След като лекарите и скенерите бяха сложили диагноза хидроцифилия родителите на детето го завели в София да бъде прегледано от професор и ядрено магнитния резунанс показва ясно, че такава болест в детето няма! Ние прославяме Бог, чрез Исус Христос нашият ИЗКУПИТЕЛ за чудото и Му даваме цялата слава!

Видео от свидетелството на родителите можете да видите от неделната ни служба на 17 Юни 2012 г. както и видео материал от времето, когато го помазахме в Господно име, и само след седмица те получиха своето чудо! www.vasilpetrov.org

Това е канала на Интернет Църква, където ще можете да гледате всичко, което слагаме там с по - високо качество на картината!  https://vimeo.com/channels/347589


 


Свидетелство от Наташа 30 Май 2012

Здравейте, пастор Васил Петров.Искам да прославя Бога и да отдам цялата Слава на Бога за чудесата, които прави. Вчера ви бях писала да се молите за баща - в неделя в Бърза помощ бяха открили хемороиди и от една седмица е с пенвомния и вчера видях панталоните му отзад с кръв и 2 дни беше на легло и не се хранеше и със силни болки. Бог направи чудо днес и благодаря на Бога и му отдавам цялата Слава - няма хемориди, няма нужда и от операция и може да ходи и  е по-добре и няма болки и това лекар го каза днес в Пазарджик хирург и отдавам цялата Слава на Бога и му благодаря за чудесата.Много се радвам и благодаря на Бога и му отдавам цялата Слава и Го прославям и Му благодаря.  Благодаря ви за подкрепата с молитва. Бог да ви благослови. Татко само в болките казваше тези дни - пиши да се молят за мен и написах и Бог направи чудо и му благодаря и отдавам цялата Слава на Бога.

Наташа 


Свидетелство на Радосвета 29 Май 2012

Здравейте, много се радвам че вече сте си у нас благословенни и пълни с нови сили.Днешната служба беше вдъхновяваща и точно съвпадаща със събитията които ми се случват в последните дни и които искам да споделя с вас.Слава да бъде на нашия Господ.Аз много вярвах и се надявах че ще присъствам на конференцията в Лондон но изглежда Бог имаше различен план от моя.Преди около известно време и двамата с моя съпруг бяхме останали без работа и всякакви доходи ,беше отчайващо но Бог извърши чудо точно денят преди конференцията се обадиха на съпруга ми че е одобрен за поста и в 10 часа същия ден замина на път.Само два часа след това ми се обадиха да отида да си попълня молба за започване на работа.Алелуя.Святият Дух ме заведе в словото където ми показа че Бог дава семе на сеяча и той Го прави да се умножава с което ми даде да разбера че съм в едно съвършенно ново начало на едно сеене и жънене в моя живот и това на моето семейство.Днешната служба беше потвърждение за това че съм в съвършенния път на моя живот и че вие сте мои братя и сестри с когото Бог ми показва че трябва да вървим заедно.Всичко това започна да работи в моя живот след като Сжятият Дух ме води да се присъединя към вашата църква,затова всеки път ви казвам че  ви обичам Благословения.Поздрав Радосвета.


Нели Георгиева 10 Май 2012

Молитвена нужда:

Здравейте! Преди една година ми откриха остеосклероза и сколиоза на шийни прешлени. Понякога имам болки. Вярвам , че Бог може да ме освободи и да ми възстанови напълно здрави прешлени и гръбначен стълб.

Изцеление:

Здравейте! Искам да благодаря на Бога за изцелението , което получих снощи след молитвата на брат Васил. Днес нямам никакви болки в шийните прешлени.Ходих в Кюстендил при сестричката за , която се молехте предната вечер.Трябва да продължим да се молим за нея, утре ще постъпи в болница за да и изтеглят течостта от стомаха и.Днес са и правили скенер и са и открили петно в черния дроб.Нека Името Исус се прослави в неиния живот за пълно изцеление и възстановяване.Амин -Бог да ви благослови, да ви укрепва и дава сили да Му служите.


Свидетелство на Наташа 10 Май 2012

Наташа:

Искам да благодаря на Бога и да го прославя, че опази живота ми и сега съм добре.Предадох живота си в ръката на Господа и с молитва и четене на Божието Слово съм заспала. Бях сама в нас и дори и пътната врата не  затоворих. Бог направи чудо и опази живота ми и му благодаря.Събдуих се жив, кръвното и пулса на сърцето ми са в норма и Слава на Бога. Болките в сърцето продължиха да преди малко. Баща ме беше на лекар и като се върна и ме видя и сестра ми извика и малко се изплашиха. Молихме се с баща ми преди половин час и след молитва полегнала отново продължих да се моля и водена от Бога в молитва да кажа - проклятие за смърт в името на Исус да се разруши и разпчупи, черна и бяла магия в името на Исус да се разреуши и Слава на Бога престанаха боликте в сърцето и стнаха на крака. Слава на Бога че опази живота ми и му благодаря на Бога. Благодаря ви пастор Васил Петров за подкрепата с молитва днес. Отдавам цялата Слава на Бога.

Бях ви писала когато беше първата вечер на молитвените събрания да се молети за мен за клепача на дясното ми и око - беше подут и зачервен с болка и окото зачервено малко. Не съм ходила на лекар заради здравните осигуровки и да се доверих на лекаря Господ Исус Христос. Благодаря на Бога и го прославям и му отдавам цялата Слава, че изцери клепача на дясното ми око и окото.

Много се радвам и благодаря на Бога всяка вечер да има молитвени събрания да хвалим Бога и да има слово и молитва. Бог да ви благослови и използва за Славата си. Бог да благослови всички, които участват в тази молитвени събрания. Цялата Слава е на Бога и му я отдвам.


Свидетелсво за изцеление 03. 04. 2012

 

Молба за изцеление, 24 март 2012

Здравейте, имам новоповярвала приятелка и днес тя ми каза че и открили миома. Подкрепете ни за изцеление и за утвърждаване на нейната вяра. Бог е мощен да спасява и да изцелява. Благодаря ви и Бог да ви благослови!

Магдалена Кунчева

Свидетелсво за изцеление 03. 04. 2012

Здравейте, благодаря на Исус и на всички, които се молиха за моята приятелка. Тя вече е добре, даже лекарите отложили операцията. Аз вярвам и завинаги, защото нашият Бог е лекар на лекарите, Алелуя!

Магдалена Кунчева

 


МОЕТО СВИДЕТЕЛСТВО - Христо Георгиев

МОЕТО СВИДЕТЕЛСТВО!!!

Аз съм бивш наркоман - бях зависим от хероина и стигах до 40 дози хероин на ден; нямах вени по ръцете си!

Започнах да посещавах църква във ВАРНА. Искам да споделя с вас, че там имаше хора, които много ме обичаха и се молеха за мен ! 

Веднъж имах много силни кризи абсенции! Започнах да се моля на ИСУС ХРИСТОС и да призовавам името МУ докато бях на леглото в нас. Молих се с вяра! Казвах: "Господи ИСУСЕ, не мога повече да живея така! Моля Те, помогни ми!" И започнах да усещам Сила да ме изпълва, и вяра. Чувствах се като войн; а преди това се чувствах като смачкан, като парцал! Тази сила започна да ме води и ме насочи към едно слово, към една Библия, която беше в хола. Господ ми говори от

РИМЛЯНИ 6 гл, стих 21-23: Какъв плод имахте тогава? Неща, за които сега се срамувате, защото краят им е смърт. Но сега, освободени от греха и станали слуги на Бога, имате плода си за святост, а за изход – вечен живот. Защото заплатата на греха е смърт, а Божият дар е вечен живот в Христос Иисус, нашия Господ. 

Бог ми каза: "Какво правеше когато взимаше хероин? Отиваше към смърт! И сега ще се срамуваш от това, което си правил." 

Бях си продал колата, кожени якета, видео и други техники ! Искам да ви кажа, че оттогава Бог промени живота ми; започнах да посещавам редовно Евангелската църква след като БОГ ме освободи от силата на зависимостта!

Знайте хора, че има Бог и Той е милостив, но и страшен! Аз бях един отхвърлен наркоман, но БОГ МЕ ПРИЕ С ГРЕХОВЕТЕ МИ ТАКАВ КАКЪВТО БЯХ! Той ми каза че дойде на тази земя за грешниците. Че ЗДРАВИТЕ НЯМАТ НУЖДА ОТ ЛЕКАР, А БОЛНИТЕ! Разбира се, Той не очаква от мен да остана същият, но да обновявам ума, сърцето и живота си ежедневно, така че да придобивам Христоподобен характер!

Господ Исус Христос промени живота ми, даде ми нови приятели - от църквата, нов живот!

Има Бог, аз Го усетих - усетих великата Му сила. Лекари не можаха да ми помогнат, но ТОЙ ГО НАПРАВИ! Свидетелствам за силата на ИСУС ХРИСТОС, за силатa Му над наркотиците и властта Му да освобождава вързаните!

Това е моето свидетелсво за СЛАВАТА ТИ ГОСПОДИ!

Това е скайпа ми за всеки който желае да се свърже с мен

  Христо Георгиев


Изцеление - болки в кръста 4.3.2012

Прекрасна служба! От много години страдах от болки в кръста и много пъти не съм имала възможност да стана от леглото. В последно време Святия Дух ме води да се подготвя за пълното освобождение от тази болест. Вчера взех решение да постя неделя, като не знаех че ще се молим за шипове в кръста. Слава на Исус, изцелението ми дойде с невероятна сила. Благословения! Обичаме ви! Русе!


4.3.2012 Изцеление на Деляна

Здравейте и от мен! Днешната служба беше найстина много въздействаща. Аз обикновено в неделя никога нямам време да я гледам на живо и затова го правя по-късно на запис, но днес реших да оставя всичко и да гледам. Нямах и ни най-малка представа, че Пасторът ще завърши с молитва за изцеление. А точно тази сутрин ми се гадеше от болка в гърба, което всъщност ми се случва често, но не знам каква е причината. В омента, когато спомена този проблем настръхнах цялата и имах чувството, че говори точно за мен. И след минута нямах болка, и сега нямам. Слава на Господ! Не е за пръв път в моя живот да изживея чудото на изцелението, затова винаги ще благодаря на Бог! Благодаря на Пастор Васил Петров, че е отдал живота си в служба и че чрез него биваме докосвани от Святия Дух! Бъдете благословени!
Поздрави Деляна 


ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ РАК В ДОРТМУНД

Свидетелство за изцеление от рак на Соня от Дортмунд,

 

Соня предаде живота си на Исус миналата година 2011. В края на годината разбрахме че е заболяла от рак. След като всички тестове показват рак в дясната част на ребрата, лекарите и предписват спешна операция. След като Маргарита ни усведоми започнахме незабавно молитва заедно с всичките ни молитвени партньори. На 11 01.2012 г. Соня е оперирана и лекарите са крайно объркани, зашото когато я отварят рак няма. Отрязват парче от „мястото” за иследване, но новата диагноза е категорична! НЯМА РАК! Исус Христос е лекар на лекарите! Много се радваме за Соня понеже я чустваме като наше духовно дете в Дортмунд и сега тя е изписана и се въстановява.

Нейните думи: В болницата преди операцията казах: „Боже в твоите ръце съм ако искаш ме изцели ако трябва да умра и да дойда при тебе не ме е страх!” Вярвам че молитвите на Васил и Наси Бог ги е чул.  Слава на Бог!

Всички документи и материали ще побликуваме при първа възможнос за да прославим Бог на чудеса!

 

Васил Петров www.vasilpetrov.org


Свидетелството на Атанас Райчев

Атанас Райчев от Пловдив, на 24.11.2009 г. е изписан и опериран с диагноза, смесен герминативно - клетъчен карцином на тестиса - семином с ембрионален карциом, ограничен в тестиса /4/3 см/ - туморни метастази в лимфните цепки. Атанас е подложен на химотерапия, която не може да издържи и той писмено се отказва от тази процедура. Той казва че от тогава не е взимал никакви хапчета нито болкоуспокояващи, и на следващият контролен преглед се установява че, той е напълно чист без метастази в нито един изследван орган. Той дава цялата слава на Исус чрез Който е съвършено изцелен. 


Спасение на Деси

Пастор Петров, искам да споделя благодарността и радостта си с Вас.
Аз съм вече нов човек и Бог работи в живота ми и ме променя. Свободна съм от депресията, имам копнеж да общувам с Бога по всяко време, желание да чета Словото и да ставам рано сутрин и да прекарвам времето си с моя Небесен Баща. Това е ново преживяване за мен. Всеки ден Той се грижи по един чуден начин за мен. Моля се за болното си гърло и Той ме изцелява на момента. Разрешава всеки един проблем на работата ми, снабдява всяка моя нужда.
Продължавам да водя битка в ума си, често се поддавам на чувствата и емоциите си,което много ми пречи. Знам ,че Бог иска да ме научи да не гледам на хората и обстоятелствата около мен , а изцяло да Му се доверя. 
Братята и сестрите в църква вече виждат промяната в живота ми.
Благодаря за подкрепата, молитвите, вниманието. Бог да благослови семейството Ви. Ще се радвам да се видя с Вас и съпругата Ви един ден. Ако имате път към Варна, Шумен или Тутракан ми пишете.

Бъдете благословени и " Всичко у вас да става с любов". Славата да бъде на Нашия Бог.

16.10.2011г.
гр. Варна                                                                                                                                           Деси


Мая Великова - Свидетелство

Здравей, искам да споделя, че прочетох книгата, огледах се в огледалото и слава на Бог видях неща, които наистина не бях виждала. Много ми помогна, много ми хареса и много истини ми откри. Благодаря на Бога и на теб! Бъди благословен!

Мая Великова - Бургас

 


Свидетелството на Статис Лептокаридис – Грък който живее в Германия

Статис е грък, който преди време е бил един от най - извесните гръцки милионери. След като изиграва всичко на покер той е разрушен психически и физически от сатана. След като се развежда и губи синът си който се самоубива, той е сломен напълно.

Днес 09.06.2011 г. в град Дортмунд, Германия отидохме със Соня при приятелката ни Маргарита, в нейния дом. Там се запознахме с Василий и Наси, тази благославена двойка, които идват от България в дома на Маргарита, която също е българка. Маргарита и нейната дъщеря Магдалена говорят добре гръцки език, понеже мъжът на Маргарита е грък? Всички заедно пихме кафе и ядохме сладкиш, който беше много вкусен, направен от нейните ръце. Немога да ви напиша рецептата му, защото е направен чрез нейната фантазия.

  След това отидохме в един голям парк. Докато се разхождахме Василий ни разказа някои неща от Библията и как Бог Отец чрез Исус помага, изцелява и върши чудеса. Когато слушах всичко това се сетих за Тома неверни, както е писано в библията, и не след дълго помолих Василий, вътре в парка където седнахме да се помоли за мен и за Соня. Василий и Жена му пожелаха да се помолят за нас. Маргарита превеждаше молитвата на мен на гръцки а той се молеше на български и аз обясних на Соня на немски. Между три езика молитвата беше разбрана. Нека да ви кажа това: След смъртта на сина ми, Георгиос беше се повдигнала кръвната ми захар и психологически бях много слаб, отчаян и много отпаднал.

  В един момент когато Василий положи ръце върху мене се почувствах изведнъж нов човек. Видях една светлина с очите си и един глас който идваше от планината. Отворих очи и видях че това бяха ръцете на Васил и силата която идваше чрез него. Почуствах как духовното ми мислене се промени и в душата си почуствах един голям обрат и станах като един човек на 20 години. Болката в сърцето ми от толкова години и мъки които имах през живота си, сега за първи път се почуствах нов човек. В душата си почуствах как Христос е в мен и в името на Исус ще се обърне живота ми. В бедността ми ще ми дойде една голяма помощ, откъде ще ми дойде не мога да обясня, това ще дойде от обрата в моя живот който настъпи. Соня и се насълзиха очите когато жената на Василий и той и положиха ръце, и аз я видях че беше като отпусната в техните ръце. За един момент тя си отвори очите и в тоя момент аз почуствах една лекота в душата си.

  В един край на парка където бяхме петимата изживяхме чудото на Христос. Да! Има сила в един много близък за мене човек, който прави хората да бъдат добре. За вас може да е чудно но си беше така, едно само ви пиша че си струва да се запознаете с тази благословена двойка, където е сега до нас за да ни помогне в живота ни. Аз и Соня намерихме помощ от тях. Аз да ви кажа, че винаги ще се моля на Христос както и неверния Тома повярва във Христос и продължи живота си в името на Исус. Амин!

Ако искате да ме попитате как се чувствам с помоща на Василий в името на Исус - телефония ми номер е 004917699176786  - Dortmund 44147 Blucher str 23 Germany Leptokaridis Statis  

Превод от гръцки Маргарита Савидис

- Когато четете "Василий" се има в предвид пастор Васил Петров   


Свидетелството на Соня

Соня е англичанка, а мъжът и е бил Либиец. Приема мюсулманската вяра и попада под ударите на техните закони и войната. 

15 – 6 – 2011

Вчера бях с моите най-добри приятели в къщата на Маргарита и нейните приятели там Васил и Наси и се помолиха за мен и дъщеря ми. Имах лошо преживяване от загуба на живот. Бях в Ливан през 2006 г., и видях със собствените си очи как малко дете може би на шест годишна възраст беше оставено или го бяха загубили и беше взривено от бомба. Това беше много лоша война не мога да я забравя. Бяхме в един тъмен Бункер и там беше много тъмно, нямаше светлина и храна, за да ядат и да пият, нищо! Имах малка бутилка вода за пиене, и я дадох на децата си. Винаги съм се страхувала да стоя на тъмно, но за в първия път в живота си сега аз не се страхувам. Защото преди трябваше да бъде осветлена цялата къща за да стоя там и сред хората аз не намирах вътрешен мир, но сега с Христос аз се чувсвам сигурна. Амин!


Свидетелството на Маргарита Савидис

Маргарита Саввидис е от Дортмунд - Германия и е женена за Гянис Саввидис, който е германец с гръцко потекло. Само преди няколко дни 10.06.2011 тя получи своето изцеление. Тя беше споменала че от дълго време има проблем във областта на врата и не е могла да обръща главата си в едната посока свободно. След като се молихме и положихме ръце за изцеление, тя беше освободена на момента, Сега тя се чуства добре и е много щаслива. Отдаваме славата на Исус, който я изцели.

{664} id: [ 3360 ]


Свидетелство от Диана Шатърова 18 Април 2011

ЗДРАВЕЙТЕ ПАСТОР ПЕТРОВ ПИША ВИ ЗА ЕДНО СВИДЕТЕЛСТВО.ПРЕДИ ВРЕМЕ БЯХ ВИ ПИСАЛА ,ЗА ЕДНО НОВОПОПОВЯРВАЛО МОМЧЕ,КОЕТО ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 5 ГОДИНИ БЕШЕ НАРКОЗАВИСИМ ДА СЕ МОЛИМ НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО БЕШЕ ОПИТАЛО ВСИЧКО ,НО БЕЗ РЕЗУЛТАТ СЕГА  ИСКАМ ДА КАЖА,ЧЕ БОГ ЧУ МОЛИТВИТЕ НИ И СЕГА МИХАИЛ ВЕЧЕ НЕ Е ЗАВИСИМ РАБОТИ И С БОЖИЯТА МИЛОСТ СЕ ВЪРНА КЪМ ЖИВОТА  НЕКА СЛАВАТА ДА БЪДЕ САМО НА НАШИЯ БОГ И БЛАГОДАРЯ НА ПАСТОР ПЕТРОВ,КАКТО И НА ВСИЧКИ МОИ БРАТЯ И СЕСТРИ,КОИТО ИЗДИГНАХА МИХАИЛ ПРЕД БОГА И СЕ МОЛИХА ЗА НЕГО НЕКА БОГ ДА НИ БЛАГОСЛАВЯ.В ИМЕТО НА ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС ВИ БЛАГОСЛАВЯМ ВАС И ДОМОВЕТЕ ВИ.АМИН


18 Март 2011Свидетелство на Дейвид и Даян

Скъпи роднини и приятели,
Толкова съм благодарен, че мога да напиша това писмо, за да ви дам информация за състоянието и здравето ми една седмица след като бях изписан от болница, след тежка операция на сърдечен удар. Също така искам да благодаря на всички вас за молитвите ви, докато аз бях в болницата. Благодаря на съпругата си Даян която се грижи за мен денонощно, и знам, че в молитва са били с нас и много други верни и любящи хора като вас, които ни подкрепиха през цялото време.

На 4 февруари 2011 г. отидох в болница, след като получих загуба на въздух. Бях приет веднага и поставен на различни машини за наблюдение на състоянието ми.
Всичко това дойде като силен шок за мен понеже никога не съм бил болен и не съм лежал в болница в живота си до този момент. Мислех си че умората и затрудненото дишане се дължи на моята възраст. (Аз съм на 69 години младеж)
Настаниха ме в местната болница в продължение на три седмици, за да бъда подготвен за операция и на 27 февруари ме прехвърлиха в друга болница, специализирана за кардиологични проблеми.
Два дни по-късно 1-ви март 2011, ми направиха операция, чрез която ми сложиха две нови сърдечни клапи. 
След пет дни интензивни грижи на възстановяване, бях изписан и днес ето ни тук след още една седмица.
Както знаете, Даян и аз сме християни и винаги сме имали вяра в нашия Господ през годините. Така че ние му благодарим, Той е изцелителя и направи възможно бързото ми въстановяване.
Никога не съм се чувствал толкова добре, а и нашата вяра в Бога се качи на друго по – високо ниво.
Надявам се да видя много от вас отново!

Обичам ви всички.

Бог да ви благослови.

Дейвид и Даян.


Костадинка от Долна Баня

19. 02. 2011 година Преди една година се разболях от диабет. Имах захар 17 понякога ми падаше захарта и припадах бях много зле. Пиех лекарства но нищо не помагаше. На 4-ти февруари бях на операция на щитовидната жлеза. Лекарите се смаяха като видяха изследваниата ми, казаха ми че това е някаква грешка и, че никога не сам била болна от диабет. Благодара на Бога че след молитвите Бог ме изцери съвършенно слава на Бога.


Диана Шатарова

ZDRAVEITE PASTOR  PETROV 4ESTITO ROJDESTVO HRISTOVO .DNES SLED 10 GODINI SESTRA MI ANTOANETA PREGARNA SVOIA SIN TOVA E POBEDATA NA GOSPOD ISUS GOLIAMA POBEDA NEKA SLAVATA DA E SAMO NA GOSPOD ISUS  BOG OTETZ  I SVIATIA DUH.BOG DA VUI BLAGOSLOVI VSI4KI NASHI BRATIA I SESTRI  ZA MOLITVATA I BOG DA OTGOVORI NA VSIAKA HUJDA NEKA BOG DA NI BLAGOSLAVIA.DIANA SHATAROVA


Маргарита Саввидис от Дортмунд - Германия

Здравейте,


От много време чета и слушам за Бог. Посещавам една гръцка църква понеже моят мъж е грък и всяка неделя ходим на църква. Обичам да чета библията, да търся Бог и искам да бъда по-близо до него и той да ръководи моя живот. Из интернет много чета проповеди на различни пастори. Слава.а на бога попаднах на сайта на пастор Васил Петров. Започнах да чета и да гледам всички негови проповеди, които много ми харесаха. Това много ми допадна и аз си казах, че точно това съм търсела толкова време. Това е една тема, която е точно за мен. Това е истинския и правият път за мен. След толкова лутане дойде момента, в който да разбрах кой е правият път към Бога.

"Аз съм пътя истината и живота." - Йоан 14.6

  И така в дните, в които имах падение защото на тези падения давах място на дявола, сега когато тръгнах напред в Божия път, слава на бога, че се запознах с пастор Васил Петров. Сега на това място дадох място на Бог да влезе. Колкото повече човек чете за Бога, моли се и слуша, толкова повече, има силата която може само той да я даде. Нека Бог ни благослови всички и в тези празнични дни, да се отдадем изцяло да ни води светият дух в Божията светлина. Благодаря, че има такива хора като пастор Петров с такъв силен Божи дух.

"Защото аз зная мислите, които мисля за вас, казва Господ, мисли за мир, а не за зло, за да ви дам бъдеще и надежда." - Йеремия 29.12

Маргарита Саввидис


Живка Манолова

Здравейте!

Преди време Ви бях изпратила своите молитвени нужди за изцеление и освобождение на моите майка и леля, които бяха в наистина тежко здравословно състояние.Нуждата ми касаеше по-скоро аз да имам достатъчно вяра и мъдрост, за да знам какво да направя и как да се моля при създадените тогава обстоятелства.
Искам да благодаря на Бог и на всички вас, които сте ме подкрепили, защото наистина Бог започна да работи в семейството ми и виждам резултатите, които се случват постепенно.Определено трябва да мине още малко време, но аз имам непоклатимата увереност, че този,който е отишъл при Бога с вяра, никак не е бил върнат...
Майка ми се подобрява със всеки изминал ден и също расте във вяра, Бог я изцелява постепенно от всичката и немощ, а леля ми вече се моли с мен по малко и четем заедно от библията, като даже иска да започне да посещава църква.
Сега вече е много по-лесно да вярвам за пълната победа и да устоявам за всичко.Има и още хора, близки до мен, които ми оказват нужното съдействие.
Обичам Ви и още веднъж Ви благодаря за подкрепата.
Може да свалите нуждата ми от стената, защото аз получих своя отговор.
Благодаря Ви!

Живка Манолова


Бог работи по различен начин!

  Методите на Бог за изцеление са различни! Много хора се надяват на чудо, по начин по който те го разбират. Понякога са склонни да казват дори на Бог как да ги изцели. Видял съм много плачевни резултати от това. Искам да ви насърча с изцелението на сестра Султанака която е от нашата църква в Габрово.

  На нея преди десетина дена и откриха злокачествен рак на матката и ние когато разбрахме отидохме веднага у тях за да се молим за нея.

 Тази жена винаги е била вярна  пред Бог, било то в даване, сеене за царството на Бог, въпреки това, че живее с една пенсия. Тази жена многократно е давала за евангелието извън своите възможности. Много рядко се е случвало тя да не е в църквата, когато има събрание и още нещо което е най – важно, има чисто любящо сърце и Бог я обича.

Когато отидохме да се молим за нея, тя ни посрещна с усмивка и каза, че не се страхува от последствията защото е уверена, че Бог ще я изцели. Молихме се и Бог я докосна още тогава. Повечето хора биха си помислили, че това означава, че тя е била изцелена веднага – Не! Бог работи по различен начин! На нея и беше назначена операция за миналият понеделник в болницата в Габрово. Тя продължаваше да твъди, че Бог е любов и няма да я остави. Тя отиде на операция след като лекарите и казаха, че има злокачествен рак и положението е много сериозно. Има вероятност от много разсейки бяха думите на специалистите. Къде е чудото се питате все още – знам! Слушайте!

  В същият ден понеделник, изпращат от Америка специална апаратура която е точно за такъв вид операции. Пращат апаратурата в хирургията в Габрово, за да я тестват на болен от рак пациент, и ако искат болницата могат после да я закупят. Тази операционна система прави най – качественото почистване на такъв вид рак. Спестява преливане на кръв и още много други безболезнени процедури и екстри. Познайте кое е бил подложен на операция за тест със него. Нашата сестра разбира се. Слава на Исус! Бог изпраща ангелите си за нея за да не би да удари у камък нозете си! Помощ от горе. Апаратурата е била толкова скъпа, че болницата в Габрово не е била в състояние да я закупи. Аз вярвам че, тази апаратура дойде специално от Щатите за тази жена вместо тя да ходи в Америка. Бог е велик, Бог който върши чудеса. След операцията опериращият лекар казва с усмивка на лице и удивление: няма никакви разсейки по тялото на Султанка и тя ще се въстанови бързо. Ето и снимка от днешното ни посещение в болницата. Когато тя се възстанови напълно ще дойде в студиото ни за да отдаде на Бог цялата слава. Дано това ви насърчава, че Бог има чудо и за вас! А какво е то ….

 

Пастор Васил Петров


Цветанка Великова

Цветанка Великова, беше изцелена от хемороиди, след като е боледувала от тази болест повече от 30 години и е претърпяла две операции. След първата ни служба с Шанесли на 20. 06. 2010 г. тя получава пълно изцеление и днес прославя Исис за чудото. 


Отваряне на глухо ухо


ОСВОБОДЕН ОТ ДЕМОН НА ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ

ТОЗИ МЪЖ БЕШЕ ОСВОБОДЕН ОТ ДЕМОН НА ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ В СЛУЖЕНИЕТО НИ В ЛОНДОН - ХАРЛОУ


Жена беше изцелена от рак

Вчера 22.05.2010 на събранието ни с българската църква в Челси, стъпалата на жена бяха изцeлени след като дойде със силни болки в тях. Две жени от България приеха Святия Дух и бяха кръстени да говорят езици. Слава на Исус!


БЕБЕ ИЗЦЕЛЕНО ОТ БРОНХИТ ПЛЕВМОНИЯ

Тези родители повярваха в свръхестествената сила на Бог и бебето им беше напълно изцелено от бронхит плевмония. На 06.05.2010 г. в град Бяла майката с бебето са избягали от болницата за да могат да присъстват на изцелителното събрание с пастор Васил Петров. Лекарите търсили антибиотик за да спрат болестта, но не са могли да се справят. Същата вечер след молитвата за изцеление, те се връщат в болницата и лекарите установяват, че детето е напълно здраво. Исус погледна благосклонно на тяхната вяра и ги възнагради. Слава на Неговото име.

Пастор Васил Петров


Ръката и беше изцелена

Тази жена получи своето чудо на мига. Тя дойде на службата ни в град Бяла със силни болки в ръката. Тя каза, че не е могла да развие дори тоалетна хартия с нея. След като положих ръка на нея и се помолих Исус да я изцели, веднага и дадох да вдигне три литрова туба с вода и тя наптави това упражнение поне пет пъти. След това тя свидетелства пълно изцеление. Слава на Исус.

Пастор В Петров


Отваряне на око

06.05.2010 - Бяла Русенско

След като е бил ударен лошо от кон и дясната лицева част е била повредена както и окото му, след като слуша словото на Бог и прие вяра за изцеление, този човек беше изцелен. Можете да видите това на клипа.


20.04.2010 - Слава на Бога, че се молихте за майка ми Здравка

Слава на Бога, 

Искама да благодаря на п-р Васил Петров и на неговите служители за това че се молихте за майка ми Здравка, която успешно претърпя операция на жлъчката и след това беше развила плевро-пневмония. Бог отговори на молитвата ни.

Вярвам, че всички които се молиха за живота й участваха в чудото, майка ми сега да продължава да живее.

В началото на годината бях в много големи изпитания - всяка вечер силно се молех за живота на мама, помолих и повечето мои близки вярващи приятели да направят същото, писах и на вас.

Тя разви усложнение след операцията  и отново беше върната на същото място, в същата хирургия, в същата стая и дори в същото легло и отново прекара няколко дни за да овладеят плеврита и да извадят течността от дроба й.

Вярвам, че Бог иска тя да се промени и наистина да го приеме с цялото си сърце. Благодаря на Бога за цялата милост, която прояви към мен и моето семейство.

След това самия личен лекар казал на майка ми, че е чудо това, че е оживяла след тежката пневмония, чудо е, че антибиотиците са повлияли, но аз знам че чудото се случи още когато тя си лежеше на земята от болка и аз се молих за първи път толкова силно на глас за нея, но й трябваше време да приеме изцелението си :) Чак тогава тя осъзна, че е била на крачка от смъртта и че голямо чудо се е случило в живота и.

Сега се моля за спасение на душите на моето семейство Здравка, Деян, Веска и Елена.

Бог да ги познае и да ги благослови.

Моля се за Нино, Цвета и Георги за благодат в живота им и здраве.

Моля се за чудо в живота на Боян да оздравее от рак на линфните възли в коремната област и да приеме Бога. Бог да му се разкрие и да го срещне.

Вярвам, че щом Бог го направи за мен и моята майка, ще го направи и за всеки един човек.

Слава на Бога Поздрави,

Диана


Свидетелство за чудо на осем месечна дъщеря

08.03.2010 -

Искам да дам и  едно свидетелство. Преди около 5 г, 8 месечната ни дъщеря  падна, макар и от ниско с детския си шезлонг и си счупи главичката. Немога да ви опиша ужаса - умиращото бебе, линейката, спешното, а и беше почивен ден, нямаше екип. Оказа се обаче, че най-добрият неврохирург все още не си е тръгнал. Той  направи рентген и каза, че  е много зле, почти няма надежда и е нужна операция. черепа е счупен, има голям хематом и част от мозъка  е премазана, а падна от съвсем ниско. Каза да се молим , ако сме вярващи, защото от него нищо не зависи в този случай. Той ще се постарае, но...  докато я подготвяха за операция ние се обадихме на наще кръстници, а те на когото могли. И така всеки се обадил на някого. По време на операцията са се молили  около 500 души , дори и в чужбина. слава на бога!!!  Тя беше успешна, детето оживя, но дойде друг проблем. Четири дена от раната като фонтан течеше ликвор, което е много опасно за мозъка. Въпреки грижите и превръзките не спираше. На 4-ия ден доктора каза, че ако до вечерта не престане , ще я откарат до Варна или София за повторна операция под микроскоп.  Детето лежеше с глава върху памперс за да поема  течността от превръзката.  Доктора  я смени и замина. Ние се обадихме в църквата, беше ден на служба а самите ние коленичихме и изискахме  изцеление за детето. Вечерта  лекаря  махна  бинтовете и те бяха сухи, а раната затворена !!! Слава на бога! Немога да ви опиша  чувството на  благодарност, нашия Бог е всемогъщ, любящ баща!!! Моля ви  предайте това свидетелство, нека и други хора , чрез вас да  го чуят за слава на бога ! А лекаря, д-р Огнян Игнатов се оказа най-добрия лекар, когото познавам. Той стоеше при детето, идваше дори със съпругата си, която също е лекар. Този човек е много добър специалист и има много добро отношение към пациентите си. Молете се  Господ да ги благослови, дано познаят Божията любов в живота си, за да бъдат спасени! Той доста време беше в недоумение как така няма усложнения с детето, заради премазания мозък и наистина детето е перфектно, Бог  го направи! Вярвам, че Бог употребява такива хора и им е дал такъв талант да не отива напусто. Дано този случай  ги насочи, а и ние сме  казвали на  доктора  за Бог.

А също така искам да благодаря на Бог за вашето служение понеже, макар и дългогодишни вярващи,  студенти по богословие и прочие ние допуснахме проблемите да разядат  нашето семейство. Но попаднах на сайт с проповеди и оттам на вашето служение и смъкнах всеки файл, който можеше да бъде смъкнат. После ги качих на  моята  мп3-ка и на навигацията на съпруга ми, за да слушаме, докато работим. Резултата не закъсня. сякаш стени и прегради рухнаха в името на Христа и сега семейството ни е  вече на крака. Слава да бъде на Бог за това!


ИЗЦЕЛЕН ОТ МОЗЪЧЕН УДАР

ТОЗИ МЪЖ БЕШЕ НАПЪЛНО ИЗЦЕЛЕН ОТ МОЗЪЧЕН УДАР В РАДНЕВО. БОГ ПРОСЛАВИ СИНЪТ СИ ИСУС КАТО ДОКОСНА БОЛНОТО ТЯЛО И ТО БЕШЕ ВЪЗСТАНОВЕНО. СЛАВА НА НЕГОВОТО ИМЕ


Изцелението на Павлина

Павлина от Раднево получи своето чудо! Тя беше в изцелителната служба в град Раднево на 31.10.2009 и беше докосната от Исус. Павлина имеше проблем с очите. Тя е била родена с увреждане на ретината на двете си очи и те са били разделени в различни посоки. Нямало е почти никакво фокусирване на предметите и това е било съпроводено от силно главоболие. Лекарите и изписват очила 15 диоптъра, които можете да видите на снимката. Дори със тях тя не може да чете и вижда размазано. След молитва тя беше изцелена от Бог и започна да чете дори шрифт 10. Слава да бъде на Исус. Той е същият вчера, днес и завинаги! Амин!

Пастор Васил Петров

 

Очаквайте видео тази седмица от Раднево!

 


Свидетелство на Петя Тодорова - 16.10.2009 г.

 Сряда, 2009, Септември 23 20:50:14 - Здравейте, пише ви една отвърнала се от вярата вашата сестра.Обръщам се към вас с молба да ме подкрепяте в молитва за изцелението на моя брат Мартин, пострадал при катастрофа на 07.09.09. Той беше в пълна кома, сега вече е в т.нар. будна кома. Надявам се изцяло на Бога и за чудото, което ще извърши. Аз съм Петя от Сливен, телефон за връзка 0884235285 и имейл адрес petito_elena@abv.bg.
БЛАГОДАРЯ ВИ !

Четвъртък, 2009, Октомври 8 21:36:36 - Здравейте! Искам да ви благодаря за подкрепата в молитва за моя брат мартин и за наставлението към мен. мартин от ден на ден има подобрение ката започна да движи пръстите си на ръцете да се оглежда, при повик отваря очи и търси с поглед,започнаха да го хранят без сонда, да все още не е в контакност,но може би това ще е нашето време на изграждане. Благодаря на БОГ!

Петък, 2009, Октомври 16 09:41:35 - Искам да ви зарадвам, с това, че брат ми Мартин вчера каза първите си думи.Казал при позвъняване на телефон "Да, чувам" и после "Не". В понеделник ще го изписват от болницата във Видин и ще бъде преместен в профилакториув в Перник. Слава на Бога!


ВИЛИ Е ЧУДОТВОРНО ИЗЦЕЛЕНА

Вилиана от Велико Търново, беше изследвана в Израел - Ерусалим, където беше потвърдена

лекарската диагноза от България - хипоапластична анемия, което означава загуба на клетки

на костния мозък. Вили се нуждаеше от донор за присаждане на клетки от костен мозък.

Възможността да се намери такъв е била много минимална. Вили се свърза с нас по телефона и

заедно с майка си, Соня дойдоха в къщи за да поговорим заедно и да се помолим.

Същата вечер Вилиана прие Исус за личен

Спасител а не след дълго време беше кръстена във вода.

След като се молихме за нея тя прие изцеление от единствения възможен изцелител и донор

за нейното тяло Исус Христос.

Днес 13.10.2009 Вилиана ни се обади по телефона за да свидетелства, че е била напълно изцерена.

След направената биопсия днес, лекарят установява, че мъртвите клетки са се възстановили и тя е напълно здрава.

 

Кой изцелява днес? Аз бих казал: Исус Христос е същият както вчера, така и днес, така ще бъде и завинаги!

Даваме цялата слава на НЕГО!


КОСТАДИНКА ОТ ДОЛНА БАНЯ

КОСТАДИНКА ОТ ДОЛНА БАМЯ, БЕШЕ ИЗЦЕЛЕНА ОТ ТУМОР НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА, - СВИДЕТЕЛСТВОТО Е ОТ 20 СЕПТЕМРИ 2009


ЕМИЛ МИТКОВ - ИЗЦЕЛЕН ОТ РАК

ЕМИЛ МИТКОВ ОТ ГРАД ЛЕВСКИ, БЕШЕ СВРЪХЕСТЕСВЕНО ИЗЦЕЛЕН ОТ РАК В УСНАТА КУХИНА. ЛЕКАРИТЕ ГО ИЗПИСАХА БЕЗНАДЕЖНО, НО ИСУС МУ ДАДЕ ЧУДО!!!


17ДНИ В КОМА И 45 ДНИ НА ЛЕГЛО

ГЕОРГИ ОТ ДОЛНА БАНЯ, КОЙТО ПРЕТЪРПЯ ТЕЖКА АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА, БЕШЕ ВДИГНАТ НА КРАКА ОТ БОЖИЯТ СВЯТИ ДУХ


Живка - 29.08.2009

Здравейте,пиша ви за да ви благодаря за молитвите които отправихте към БОГ за снаха ми и сина ми положението в дома и с всеки ден се успокоява, Бог да ви благослови. Сърцето ми с радва като гледам как мира се връща отново в нашия дом.Живка


ЖЕРАВНА, ЯМБОЛ, АХЕЛОЙ, ПОМОРИЕ

(1) Една жена от хвалението, кочто свири на цигулка в църквата през целия си живот, е имала насрочена операция на костно-сухожилие на крака, тя е била незабавно изцелена още по време на молитвата за болни.
(2) Множество случаи на главоболие, мигрена и синуси т бяха изц елени и хорат а дадоха свидетелство в края на събранието.

(3) След продължителна молитва в църквата, около 9 часа жена се хвърлила на земята с викове и гърчове и беше освободена  от демон.
(4) Един възрастен мъж с хронични заболявания, в вестибуларния си апарат и проблеми с краката съобща ва за внезапно подобряване и се затича радостно в църквата.
(5) Няколко души, свидетелстваха подобрение на зрението и слуха.
(6) Незабавно изчезване на болка и дискомфорт в костите, мускулите, сухожилията и хронични болести на гърба, таза и врата бя ха свидетелствани по време на молитвата.
(7) Една жена със счупена ръка, който е гледала службата на живо  по интернет, по-късно каза, че болка изчезнала по време на службата.
(8) Няколко души, които бяха доведени до службата от местното диализно лечение център, също свидетелстват за моменталн о изцеление. В момента ча каме за докладите на докт орите и потвърждение за изцеленията.


ГЕОРГИ ОТ ДОЛНА БАНЯ

ГЕОРГИ ОТ ДОЛНА БАНЯ Е ИЗЛЯЗАЛ ОТ КОМА, БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ЗА МОЛИТВИТЕ И НЕКА ПРОДЪЛЖИМ ДА СЕ МОЛИМ ЗА НЕГО ДО ПЪЛНО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ


Милена Вагнер

Милена Вагнер - 18. Август 2009

Мили братя и сестри,

Благодаря ви горещо за молитвите! Нашият прекрасен Бог Исус направи чудо и в моя живот. Отговори и на нашите молитви! Преди два месеца, чаках за разрешително за гледане на деца у дома. Не беше лек път, голяма бор ба е да се докажеш що м си чужденец в Германия. Още по трудно е ако си християнин, но Бог се бори за мен. Днес докато гледах проповедта „Насладата да бъдеш свидетел” ми се обадиха по телефона да ми кажат, че получавам разрешителното ! Слава да бъде на Бог! Благодаря ви от сърце и бъдете благословени!

Милена Вагнер

 


БАБА ДОНКА ОТ ГАБРОВО

СЛЕД КАТО ПОЧТИ ДВЕ ГОДИНИ БАБА ДОНКА Е БИЛА НА ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА, СЛЕД ПРЕКАРАН ИСУЛТ, ДНЕС ТЯ МОЖЕ ОТНОВО ДА ХОДИ ЗА СЛАВА НА ИМЕТО НА ИСУС


с. Балабанца

На 19.10.2008г. в с. Балабанца стартирахме църква с близо около 15 души. Имахме съживителноо събрание където Бог потвърждаваше думите си с чудеса и знамения. Тази жена изповяда след молитва за болни, че е прочула след като от 13 годишна не е чувала с едното ухо. Нейните думи бяха: "Незнам какво се случи, но изведнъж в главата ми се появи силен шума както никога досега, и не след дълго време разбрах, че ухото ми се е отворило и сега мога да чувам." Слава да бъде на Бог! Исус е същият както вчера така днес така ще бъде и завинаги!


СВИДЕТЕЛСТВОТО НА ИВАЙЛО ДЖОНГАРОВ ОТ ПЛОВДИВ 25/08/2008

СВИДЕТЕЛСТВОТО НА ИВАЙЛО ДЖОНГАРОВ ОТ ПЛОВДИВ 25.08.2008 


Ваня Ангелова

Казвам се Ваня Ангелова. Бяха ми открили вторри А стадйи на папилома вирус (предраково състояние на шйиката на матката). На 5-и юни присъствах на конференцията за петкратни служители, която се проведе в месността Узана близо до Габрово. Хора се молиха и положиха ръце върху мен. На 12-и юни бях на преглед  в София след което лекарите установиха че съм напълно изцелена. Слава да бъде на Лекаря над лекарите, Господ Исус Христос!

 


Николина

Братя и сестри, много ви благодаря за молитвената подкрепа за майка. В края на януари ви помолих да се молите за майка, защото й казаха, че има начален стадии на карценом на шийката на матката. Операцията мина успешно. Карценомът е в начален стадии и се нарича "нулев". По тази причина няма да се налага да се правят никакви допълнителни терапии. Ние сме безкрайно благодарни на Бог за това, че чу молитвите и ни благослови.

През цялото време имахме мир и спокойствие, което само Той направи. Искаше да ни доближи повече до Себе Си и да ни научи да уповаваме на Него. Благодарни сме Му от цялото си сърце и душа.

Благодаря и на всички, които ни подкрепяха в молитва и с някакъв вид ангажираност. Наистина има голяма сила в усърдната молитва на праведните. Нека Бог ви благослови изобилно и снабди нуждите ви от Неговото богатство в слава в Христа Исуса.

Николина


Бог да ви благославя изобилно:


Скъпи братя и сестри пиша ви Марияна съпругата на брат Краси. Много се радвам да ви съобщя, че имаме победа и тя е  единствено от и чрез нашия единствен застъпник, приятел, ходатай и защитник Господ Исус Христос.

И ние ставаме победители, щом Му останем верни въпреки обстоятелствата.

Искам да благодаря на всички, които денонощно са се застъпвали за Краси, а после и за моето  здравословно състояние, както и за цялото ни семейство.

Бог вижда всичко. Наградата ни е за небето. Тук на земята ние сме едно тяло Христово, което чувства болката на другия и я споделя в молитва.

Бог да благослови всичките сълзи, които се изстенали за нас в молитвите!

През всичките тези вече осем месеца вие стояхте и ни подкрепяхте по всякакви начини.

Благодарим ви.

Това, което искам по-конкретно да съобщя, че въпросното устройство, от което  зависеше понататъшното лечение на брат  Краси най-после пристигна  и е вече в наличност във болницата. Очаква се операцията тези дни може би в петък но не мога да кажа още със сигурност.,

Това, в което съм вече сигурна, че Бог беше с нас през всичкото това време на очакване, и ни учеше на дълго търпение в тази доста сериозна битка. Но лошото е вече победено.

 

Бог да ви благославя изобилно:

Марияна


Даринка Големанова

Здравейте, казвам се Даринка Големанова. Писах ви преди няколко месеца защото бях много зле. Днес ви пиша за да благодаря  прославя Бога, за всичко това което извърши по чуден начин за мен. Получих изцеление от високо кръвно налягане. Атрозата беше сковала цялото ми тяло и не можех да се движа. От дисковата херния (гръдни прешлени) целият гръбнак особено краката ми бяха страшно сковани. Имах ужасни болки в глездените които сега съвсем малко ме понаболяват, но вярвам и те ще изцелеят. Спрях да пълнея. Последно което искам да споделя за мен е че имам голям мир. Просто преди плачех и треперих за всеки проблем унивах във всяко изпитание. Сега когато съм спокойна и уверена виждам се високо над всичко и уверена. Бог да благослови вас и цялото ви семейство и вашата църква от всичко от което се нуждаете. Довиждане ваша сестра в Господа Дарка ми викат всички.  


Изцелен от рак

Днес 27.01.2008 г. със радост ви свидетелствам изцерението на Бари от Шотландия. Миналата година получихме тази молитвена нужда и се съгласихме в молитва за пълното възстановяване на Бари. Днес той е добре и прославя Бог за своето чудо.


ИСКАМ ДА БАГОДАРЯ ЗА ЗАСТЪПНИЧЕСКАТА МОЛИТВА 13.01.2008

ДОБРА И БЛАГОСЛОВЕНА ВЕЧЕР БРАТ ВАСИЛ ПЕТРОВ 13.01.2008 г.

ПИШЕ ВИ ДИНА - МАЙКАТА НА ДИДО ВЕЛИКОВ ОТ СТАРА ЗАГОРА.ОБЯВИХТЕ НУЖДАТА НИ НА 8 ДЕКЕМВРИ.
ИСКАМ ДА БАГОДАРЯ ЗА ЗАСТЪПНИЧЕСКАТА МОЛИТВА НА ВСИЧКИ БРАТЯ И СЕСТРИ,ЗАЩОТО ТЯ НАИСТИНА ИМА ГОЛЯМА СИЛА.
ДНЕС Е ПРИЕЛ ПОКАНАТА НА ЕДИН БРАТ ОТ СТ. ЗАГО РА И Е БИЛ В ДОМА НА БОГ В ЛОНДОН.ТОВА НЕ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО ОТ МЕСЕЦИ И ИСКАМ С ВАС ДА СПОДЕЛЯ ТАЗИ НАЧАЛНА СТЪПКА И НАША РАДОСТ ИЗГУБЕНИЯТ СИН ОТНОВО МАЛКО ПОМАЛКО ДА БЪДЕ НАМЕРЕН.

БИХ ИСКАЛА ДА ПОМОЛЯ ДА ПРОДЪЛЖИМ МОЛИТВАТА СИ ДА СЕ ВЪРНЕ В ДОМА НА ОТЦА НИ ЗА ПОСТОЯННО. НО КЪМ ТАЗИ НУЖДА ДА ПРИБА ВЯ И СЛЕДНАТА: ОТ 14 ЯНУАРИ до 18 ЯНУАРИ ЩЕ СЕ РЕШАВАТ ВАЖНИ ЗА НЕГО ВЪПРОСИ СВЪРЗАНИ СЪС СЛЕДВАНЕТО МУ. ЗНАМ И ВЯРВАМ, ЧЕ БОГ ОТЕЦ НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЕ КОЕ Е ДОБРОТО И ПРАВИЛНОТО ЗА НЕГО 1- КАТО ХРИСТИЯНИН, А ПОСЛЕ КАТО СТУДЕНТ.
ВЯРВАМ ,ЧЕ С ВАШАТА МОЛИТВЕНА ПОДКРЕПА БОГ ЩЕ ИЗБЕРЕ НАЙ-ДОБР� �ТО ЗА СВОЯ СИН, ЗА ДА МОЖЕ СЛЕД ВРЕМЕ ДА ПРОСЛАВЯ И СВИДЕТЕЛСТВА ЗА СВОЕТО ЗАВРЪЩАНЕ. В ДОМА ГОСПОДЕН. АМИН.


Освободена от цигари

13.01.2008Г. Росица от Габрово - След молитва за освобождение Бог ме освободи от цигари и други пороци. Цял ден продължи изчистването ми. Бях в пост. Благодаря на Исус за това.


Това момиче и нейната майка бяха освободени

Това момиче и нейната майка бяха освободени от демонично влияние след като се молихме за тях. Дълги години дух на депресия и отхвърляне са мъчили тези жени като целта ня дявола е била да ги обесърчи и ограби духовно и физически напълно. Когато ги видяхме за пъ рви път момичето беше със силни тикове и нервно растройство. Днес те са свободни поради милоста на Исус и царството на мир, радост и правда царува с пълна сила в техният нов живот. Никога не забравяйте това. Исус Христос е същият в чера днес и завинаги. Евр. 13:8


Анелия Тотева

Здравейте, аз се казвам Анелия и съм вярваща от десет години. Искам да прославя Бог за това, че има такива служители като пастор Васил Петров. Тази сутрин бях изобличена от проповедта му „Духът е който дава живот”, а преди време от проповедта за „Йона ... толкова точно ме оп исваше, чрез образа на Йона. Аз също имам този дух на недоволство и мърморене, а в последно време така ме нападнаха и стари изкушения за които доскоро и не бях мислила, че мога да допусна. Оправдавам се, че имам някакъв проблем и така ... Понеже се молите за изцеление на болни, бих ви помолила да ми помогнете за един мой проблем. Искам да ми кажете според вашето виждане как трябва да се моля за изцеление от артрит. Дали е духовен проблем свързан с гнева както се пише в Притчи 14:30 или 17:22. И накрая бих искала да си поръчам книгата „Като в огледало” Бъдете здрави и благословени във всичко.


Здравейте СКЪПИ !!!

Бог изцели моят син Иван, той бе докоснат от Бог , аденома-тумора на хипофизата го няма...Бог го премахна!! Не му беше там мястото!

Ние влязохме във болницата по настояване на професорката, доцентката, лекарите-специалисти , които се грижат за Иван вече години, положението му беше тежко,    направихме във болницата поредният   ядренно-магнитен резонанс, наложи се също  и скенер на мозъка на Иван със цветен контрас,   но  аденома - тумора на хипофизата го нямаше , лекарите го търсиха, чудеха се, умуваха, държаха във ръцете си правените преди време четири снимки от ядренно –магнитен резонанс, скенери,  но  на всички тях имаше аденом-тумор във мозъка, пред тях  беше и направлението за операция на тумора още от 2001 година даден от професор във София.

За всички във залата  това нямаше обяснение как е станало чудото, понеже във всички случаи този вид  аденом-тумор на хипофизата,  по скоро  се увеличава,  разсте и  засяга първо мозъка а от там и  цялото  тяло , възможно е   да си стои  във същия размер много дълго време и да нанася тежки вреди на тялото до пълна инвалидност – 100 % ....

 Но  абсолютно  невъзможно е аденома-тумора на хипофизата  да изчезне от главата на детето ми, аз стоях до детето си, държах му ръката и се молех, постъпих така както един прекрасен пастор ме посъветва, положих ръка върху детето си  и чаках чудото да стане, да свърши тази агония, детето ми е дадено от Бога, само Бог може да го докосне и изцели, аз съм го предала на Бог още от раждането му, аз знаех че Бог го е помазал да му служи още от раждането си....

Слава на Бога за чудото !!

Думите ни са слаби, ние сме слаби, толкова много страдания преживяхме, още не знаем как точно стана чудото ,  ние го чакахме , вярвахме че ще се случи , молихме се дълго време, но то е дошло и чудото е станало,  ние  прославяме  Бог,  ще прославим Бог  пред всички вярващи и невярващи хора  , ще  се обърнем към всички ... Бог е Велик Бог !!!.

Чудото е сторено , изцелението е сторено, Бог го направи, това е  огромно насърчение и радост  както за Нас така и  за Вас, Вие всички също имате принос за това чудо, знаем че сте страдали за нас, били сте във молитва за нас, Бог Ви е водил, Бог ще бъде със нас и  със Вас винаги, това е нашата молитва..


Кръщение в Духа

Това момче каза, че след събранието ни този понеделник 27.08.2007 в Банкя,

се е изпълнило със вяра докато е слушало словото на Бог, и след като сме

започнали да се молим той е бил кръстен в Святия Дух на Бог.

Отдаваме слава на Бог за това момче.


Имах екзема

Имах екзема на краката. Преди една година бях на едно от събранията на
Пастор Васил Петров, състояло се във Банкя и Бог ме докосна. След като
пастора положи ръце на мен почувствах сила и топлина да облива краката ми.
Не след дълго време видях как екземата се прем ахна напълно от
краката ми и днес съм напълно свободна. Благодаря на Бог за моето изцеление.


Добри новини


Добри новини относно състоянието на Красимир Кръстев.
Молитвите на всички светии свършиха своята работа.
Красимир е свален от командно дишане.
Било му е много трудно да продиша отново както трябва, но Бог се е намесил силно.
Другата седмица ще има втора операция на счупената лопатка.
Духовно се чувства добре. Бог работи.
Очакваме цялостната картина на свидетелството за Негова слава.

Можете да продължавате да го споменавате в ходатайствените си молитви.
Голяма сила има в усърдната молитва на праведния.


Дора и Стефан

Преди време тази жена ни беше писала това!

Здравейте, казвам се Дора .Днес влязох във вашия сайт и разбрах , че мога да дам своята молитвена нужда.  Преди 5 мес. на моят съпруг му беше поставена диагноза - рак на белия дроб- Бог ми даде стихове от словото, че ТОЙ ще го изцели съвършено, защото вече веднъж  ГО е правил с мен -изцели ме от рак на лимфните възли и тумор на панкреаса. Но зная, че молитвите на праведните са угодни на Господа. Благодаря ви и нека БОГ ви благославя .Ваша сестра в Господа- Дора

Днес тя казва това!

Здравейте благословени. Пиша ви това писмо с голяма радост, защото тя идва от сърцето ни. Нашия ГОСПОД .БОГ ни зарадва с изцелението на моят съпруг. Той беше болен от тумор на белия дроб. Минахме през 6 цикъла химиотерапия, оперираха го и хирурга ни каза, да не би да са сложили грешна диагноза, но ние му казахме, че вярваме в БОГ и ТОЙ се погрижи за нашата нужда, а накрая му подарихме Нов завет. Благодарим ви , че стояхте с нас в нашите изпитания.

С много любов  сем. Дора и Стефан Ганчеви

Не е ли славен нашият Господ и Спасител Исус Христос! 

 


Султанка Георгиева

Казвам се Султанка Георгиева и преди година, Бог ме изцели от тумор, който имах под мишницата си. Не след много време заболях от силно главоболие и виене на свят. Лекарите не можеха да помогнат. Не можех да стоя сама на краката си, защото залитах и падах. Състоянието ми се влошаваше. Изпратих молитвена нужда на адреса за молитвени нужди и само след няколко седмици, Бог подейства отново и днес имам силата да кажа, че съм напълно изцелена. Давам това свидетелство за да насърча тези, които все още не са изцелени. Бог е верен на Словото Си и това което е казал Той ще го изпълни. Аз съм свид етел за Него! Доверете Му се!


Даниел Стивън

Бебето Даниел е получило изцеление и неговите родители благодарят за вашите молитви.


Симеон от Сливен

Симеон от град Сливен, беше освободен напълно от сърдечните си болки, след като изповяда, пред събранието, че е прекарал силен инфаркт.  Днес той е напълно свободен за слава на Исус Христос. След него още няколко други жени изповядаха освобождение от сърдечни проблеми. Божието присъствие беше толкова осезаемо на това място. Бог е Бог на чудесата!


Фанка Ганакова

На 11. 03. 2007 година Фанка Ганакова, е изцелена напълно от екзема на краката. Имала е гнойни рани и силни сърбежи и болки. След като се прибира от изцелителното събрание, тя си измива краката с вода и екземата на часа пада. Днес тя е напълно изцелена и прославя Бог за нейното чудо.


Ани Милчева Гайдарова

Ани Милчева Гайдарова, е малко момиче на, което лекарите са назначили сърдечна операция. Операцията е неотложна но след молитвата за болни, на 11. 03. 2007 Бог я изцелява и тя сега се чувства много добре. Отдаваме слава и почит на Исус Христос за Неговата пролята кръв и затова, че Той е същият вчера, днес и завинаги. Амин.


Теменужка Асенова и Еленка Асенова

Теменужка Асенова Аврамова и Еленка Асенова Молова, страдат дълго време от болно сърце. Днес след като положихме ръце на тях и се молихме за изцеление в името на Исус Христос, те твърдят, че Бог ги е освободил напълно. Ние отдаваме цялата слава на Бог за тези жени.


Кирчо Милчев Цукев

На 11. 03. 2007 г. Кирчо Милчев Цукев от село Тича е изцерен. Бог изцелява очите му след като, той е страдал за дълго време от късогледство.  През цялото това време той използва 10 - 11 диоптъра очила без които не може. Днес той изповядва изцеление на очите си, след като на три метра от него за първи път вижда една стотинка на земята без очила. Когато слага отново очилата започва да вижда размазано и установява, че повече няма нужда от тях. Отдаваме цялата слава на Бог за чудото което е направил за това момче!


Кръщения в Святи Дух

На 18. 03. 2007 година, след служението ни в село Тича, на следващата служба се спасяват пет нови души и приемат Святия Дух. Библията ни казва, че цялото небе се радва когато един грешник се спасява. Прославяме Бог за чудото на спасение и новият живот който те са получили в Христос.


Румен Бончев

Пастор Румен бончев, за когото се молихме няколко седмици днес изповяда съвършенно изцеление. В основата на болеста му беше засегнат нерв от появил се шип, който блокираше неговото здраве. Днес го видях в съвършено здраве и отдавам цялата слава на Бог за това чудо.


Дора Колева

Дълго време боледувах от диабет. На трети декември тази година и аз получих своето чудо. Благодаря на Бог!


Красимира
град Русе

Казвам се Красимира и съм от град Русе. Имах силни болки в коляното на левия крак причинени от шипове и остеопороза. След като изповядах нуждата си и се молиха за мен, аз започнах да се разхождам из стаята и не след дълго установих, че съм напълно изцелена и мога да ходя свободно. Бях освободена също и от депресия и страх който имах от дълго време. Благодаря на Исус за съвършеното Му освобождение. Благодаря и на пастор Васил и неговото служение за това, че посетиха и нашият град и се молиха за нас.


Чудотворно изцелена
град Варна

Аз преживях свръхестествената чудотворна сила на Исус Христос в живота си. Аз съм от град Варна и присъствах на една от изцелителните служби на пастор Васил и Наси Петрови проведена в нашият град на 16.09.2006 г. Имах образувани туморни бучки в горната част на краката ми. След като пастор Васил се моли за мен аз тръгнах да си сядам на мястото, но изведнъж когато докоснах краката си разбрах че туморните образувания са изчезнали напълно. Излязох бързо отпред и прославих Исус за чудото което беше направил. Благодарна съм му от цялото си сърце.


Стефани
от Сарафово

Стефани е на 12 години от Сарафово. Разбрахме от нейният рехабилитатор, за това, което Бог е извършил в живота и. Той сподели, че ден преди това Стефани не е можела да направи и две крачки сама, без помощта на количка или подкрепящи я пособия. След като положихме ръце и се молихме за нейното изцеление, тя каза: “Чувствам, че нещо става с краката ми.” Тогава и казах “Стани и ходи!” Тя стана и тръгна в началото малко неуверено, но след това започна да ходи сама все по-бързо и по-бързо. Нейният рехабилитатор, ни каза, че след тази служба Стефани е ходила в продължение на цял час напълно сама и то без никакви допълнителни пособия. Цялата слава отдаваме на Исус Христос Изцелителя. 


Султанка Георгиева
град Габрово

Имах бучка, голяма колкото орех под мишницата от един месец. Никой не знаеше за това, само Господ. Този четвъртък 15.06.2006 г. на молитвеното изцелително събрание в нашата църква в град Габрово, Святия Дух на Бог ме докосна и аз почувствах огромна радост и мир да идват върху мен. На другият ден проверих мястото, където беше бучката и видях, че тя е изчезнала. Бог я беше премахнал. Днес Му благодаря от цялото си сърце и Му отдавам цялата слава за това чудо!
Събка Димова
град Габрово

Аз съм туркиня и изповядвах Корана. На 13. 07. 2006 г. За първи път ме заведоха на църква, където приех Исус Христос за мой личен Господ и Спасител. Това беше изцелителна служба и аз излязох пастор Васил и църквата да се молят за мен, защото имах тумор на щитовидната жлеза. След няколко дена отидох в град София на преглед, където се установи, че туморът е изчезнал. Малко след това, Бог направи още едно голямо чудо в живота ми. След като бях ходила на гинекологичен преглед, поради силни болки, докторът беше установил наличието на кисти в яйчниците. На 03. 08. 2006 г. отидох отново на изцелително събрание в нашата църква и отново се молиха за мен. На 21. 08. 2006 г. бях изпратена на изследване в Онкологичната болница във град Велико Търново. На снимката която ми направиха се виждат ясно двете кисти на яйчниците. На 11. 09. 2006 г. постъпих в Окръжната болница в град Габрово за да ми бъде направена операция. На 12. 09. 2006 г. влизайки в операционната зала, хирургът пожела да ме види на видеозона преди да започне операцията. Той беше напълно объркан виждайки чудото, което Бо,г беше направил за мен. Операцията беше вече завършена от Исус Христос, лекарят на всички лекари. Благодаря му от цялото си сърце за всичко което направи за мен.


Емилиян Петков
град Велико Търново

От една година имам силни, непоносими болки в кръста. Оказа се че страдам от прещипване на прешлен в кръста. Беше трудно за мен да се навеждам и това ми костваше много усилия. Вчера 06. 08. 2006г. По време на изцелителното служение на пастор Васил Петров и неговата съпруга получих чудото си. Святия Дух на Бог ме о свободи напълно. Цялата слава отдавам на Него в името на Исус.


Величко Великов
град Габрово

От силна преумора имах непоносима болка в дясната китка. Тожа ми създаваше голям проблем, защото ми пречеше да работя. Тази неделя излязох пастор Васил да положи ръка на мен за изцеление. Слава на Бог болката ме напус на вед нага. Сега съм свободен и благодаря на Бог за Неговата милост.