НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
ИЗЦЕЛЕНИЕТО ТИ
МОЛИТВЕНИ НУЖДИ
СВИДЕТЕЛСТВА
Свидетелство на пастор Дейвид Гленфилд
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ

Свидетелствам за чудо на изцеление в Германия – Дортмунд

Маргарита Савидис, която живее в Дортмунд – Германия, ми се обади преди няколко седмици за да ме помоли да се моля за нейното здравословно състояние, като и предстоеше изследване със съмнения за рак на дебелото черво и в стомаха. С Маргарита се познаваме от преди много години, когото Бог ме изпрати да служа в техния град, но след това за дълъг период от време загубихме връзка. Тя си поиска прошка за това, че е спряла да слуша проповедите ми, за период от дълго време след, като е имала някакви предубеждения, но наскоро Господ и е говорил чрез Светия Дух, че трябва да ми се обади, защото Той ще я изцери чрез мен.

Лекарите които я гледат на ехограф са силно обезпокоени от това, което виждат. Реакцията им е, че спешно тя трябва да направи нови изследвания на гастроскопия,  колоноскопия. Прогнозата е мрачна и се очаква само потвърждение на вече установената диагноза. Тогава, тя ми звъни и .имахме молитва по телефона, Усетих силата на Светия Дух, че върши чудо в нея и и предадох след молитва моите думи. Казах и че Господ я изцелява! Този петък 29/05/2020 г. тя отива за резултатите от гастроскопия,  колоноскопия, а те показват само едно, че тя е напълно здрава и няма нищо нито на дебелото черво, нито на стомаха. Лекарите са били страшно учудени и силно разтърсени от този факт, защото са очаквали друга по страшна прогноза. Много объркан лекарят попитал; Какво направи? Как стана така, защото си съвършено здрава? Тя му отговорила ясно, че пастор от България се е молил за нея и тя е била изцелена в името на Исус!  

Слава да бъде на нашият Господ и Спасител Исус Христос, за Неговата огромна милост, за това, че няма граници и разстояния за Негова силна любов с, която Той ни прощава греховете и изцелява болестите ни.

Благодаря Му от цялото си сърце за това, че Той даде чудо на Маргарита, като я изцели от рак и я направи свободна. Благодаря и на нея, че тя се обади веднага за да отдаде слава на Исус за милостта, която е показал своевременно и да сподели своята радост с всички нас.

Пастор Васил Петров