НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
БЪЛГАРИЯ
ИЗРАЕЛ
АНГЛИЯ
ФРАНЦИЯ
ДАНИЯ
MAKEДОНИЯ
ЩВЕЙЦАРИЯ
БЕРН 2012
БЕРН 2009
ИТАЛИЯ
ГЕРМАНИЯ
ИСПАНИЯ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ






Днес 2 Юни 2012 г. Искам да благодарим на Бог, че всичко с пътуването ни до Швейцария беше наред. След като още в самото начало дявола се опита да ни спре поради поста и молитвите на всички вас Бог отново се прослави. На чекинга на летището ни казаха, че нямаме билети за този полет. Били анулирани. Представяте ли си само, дявола е луд да премахне вече заплатени билети, които никой от нас не е анулирал. Казаха ни че е станало дублаж и тем подобни и решили да го направят и че няма начин да летим за днес с този полет. Аз им казах че няма начин да не летим днес и това беше словото на Бог за тях тази сутрин. Те започнаха да ни пращат от гише на гише за да се види какво може да се направи. Една жена от персонала ни помоли да изчакаме докато стане време за полета за да провери дали ще има практична възможност да се качим на самолета. Ние небяхме уплашени а по - скоро отидохме на страна и започнахме да се молим. В определения час отидохме на гишето и се оказа познайте че има само две свободни места в самолета. Те бяха специално приготвени от Бог за нас. Имахме прекрасен полет и кацнахме в Цюрих навреме. Там Бог ни прати веднага една жена българка женена за Швейцарец от години която знаеше добре езика за да ни разведе и да ни покаже забележителностите на Цюрих, беше страхотно! Ние и се отблагодарихме като и подарихме една библия и моята книга а след това и споделихме евангелието. Тя прие Исус за Господ и спасител на живота си и ние се помолихме за нея. После се разделихме със сълзи на очи и тя беше толкова щаслива а ние направо щяхме да литнем от радост. Такъв е Бог и няма подобен на Него. Колко от вас ще кажат с мене Амин. Днес ще бъдем с българите от Берн в общение и молитва в природата и вярвам на Бог за добро време заедно. Утре неделя ще имаме неделната служба на живо от Берн в 11:00 часа българско време. И незабравяйте!

 

Римляни 8:28 Но знаем, че всичко съдействува за добро на тия, които любят Бога, които са призовани според Неговото намерение.


Жената с която Бог ни срещна в Цюрих

Бог ни запозна с тази жена на летището в Цюрих и заедно с нея се разходихме да разгледаме забележителностите на града. Докато се разхождахме и споделихме евангелието с нея тя каза молитва на покаяние и прие Исус за Господ и Спасител на нейният живот! Слава на Исус!


Здравейте църква,

днес ви пиша с голяма радост от това, което Бог продължава да прави тук във Берн. Радвам се, че молитвите ни не са без отговор и виждам как те имат плод. Вчера беше наистина исторически ден за мен а защо не и за християнския център тук. Преди повече от четири години Бог ме изпрати тук в Швейцария и по - точно в Берн за да пророкувам и да започнем създаването на български християнски център. Разбира се че на дявола това не му хареса и той използва всички средства за да не се случи това. Удърът по божиите хора тук беше голям. Минаха години в, които Швейцария беше само в молитвите ни и вярвахме за това, че един ден отново ще имаме шанс да продължим започнатото. Днес мога да прославя Исус за това, че отново ни събра тук и започна изцеление за всички. Вчера видяхме това да се случва. От три години на борба за българите в тази нация вчера беше въстановен български християнски център в Берн. Извикайте едно мощно Алелуя с мен! Мога да свидетелствам че хора, които буквално бяха поразени от дявола жестоко, сега са вдигнали глава и с пълна увереност заявяват че продължават напред в това велико дело. Слава на Исус. Вчера в неделната служба имаше и две жени сестри българки, които бяха докоснати от Исус и Го приеха за свой Господ и Спасител. Те имат огромно желание да вземат и водно кръщение и тези дни ще търсим тази възможност това да стане в река. Тук времето ни е кратко но затова пък всеки ден Бог извършва велики дела със всички тук. Моля ви да продължим със пост и молитва за български християнски център в Берн и да се молим когато си тръгнем от тук да сме сигурни че всичките ни приятели са в ръката на Господа.


В неделната служба тези две сестри бяха посетени от Бог, а едната от тях взе решение да следва Бог, с цялото си сърце и прие водно кръщение. 


Български Християнски център - въстановен

Отново Бог се прослави в сърцата на скъпоценните ни приятели в Берн, и нещо повече с голяма благодат и със силата на Святия Дух и единство, възобновихме и пророкувахме благословението на българското тяло Христово в Берн и в цяла Швейцария. Вярваме, че Бог ще възрасти и преумножи своята си воля в тях и желанието им да не спират да търсят лицето Му всеки нов ден!   

Това е само малка част от всички тези, на които Бог разчита там, за да установи царството Си между българо - говорящите в Швейцария. Молете се за Божието дело в Швейцария! 


Водно кръщение

На 6 Юни 2012, Ели от Берн, реши да следва Исус и предаде живота си на Него, като все водно кръщение в знак на покаяние! Слава на Исус за новородените в Берн! 


Ралица от Цюрих

Запознахме се с Ралица и нейната майка от Цюрих и се молихме с тях! Ралица предаде живота си на Исус, и вярваме за нейното бъдеще понеже го предадохме в ръцете на Исус. Това беше голяма радост да се запознаем и със българи, които живеят в Цюрих! Бог е велик и ние Му даваме цялата слава. Нищо не се случва на този свят без Негово знание! 



Швейцария - Берн 3 Юни 2012 Неделна служба 1 част


Швейцария - Берн 3 Юни 2012 Неделна служба 2 част


Швейцария - Берн 3 Юни 2012 Неделна служба 3 част


В света на чудесата 131 - Берн Швейцария


Водно Кръщение - 6. Юни. 2012 - Берн Швейцария