НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
БЪЛГАРИЯ
ИЗРАЕЛ
АНГЛИЯ
ФРАНЦИЯ
ДАНИЯ
MAKEДОНИЯ
ЩВЕЙЦАРИЯ
ИТАЛИЯ
ГЕРМАНИЯ
ДОРТМУНД
КЛЕВЕ
ИСПАНИЯ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ






Свидетелството на Маргарита Саввидис

Маргарита Саввидис е от Дортмунд - Германия и е женена за Гянис Саввидис, който е германец с гръцко потекло. Само преди няколко дни 10.06.2011 тя получи своето изцеление. Тя беше споменала че от дълго време има проблем във областта на врата и не е могла да обръща главата си в едната посока свободно. След като се молихме и положихме ръце за изцеление, тя беше освободена на момента, Сега тя се чуства добре и е много щаслива. Отдаваме славата на Исус, който я изцели.


Свидетелството на Статис Лептокаридис – Грък който живее в Германия

Статис е грък, който преди време е бил един от най - извесните гръцки милионери. След като изиграва всичко на покер той е разрушен психически и физически от сатана. След като се развежда и губи синът си който се самоубива, той е сломен напълно.

Днес 09.06.2011 г. в град Дортмунд, Германия отидохме със Соня при приятелката ни Маргарита, в нейния дом. Там се запознахме с Василий и Наси, тази благославена двойка, които идват от България в дома на Маргарита, която също е българка. Маргарита и нейната дъщеря Магдалена говорят добре гръцки език, понеже мъжът на Маргарита е грък? Всички заедно пихме кафе и ядохме сладкиш, който беше много вкусен, направен от нейните ръце. Немога да ви напиша рецептата му, защото е направен чрез нейната фантазия.

  След това отидохме в един голям парк. Докато се разхождахме Василий ни разказа някои неща от Библията и как Бог Отец чрез Исус помага, изцелява и върши чудеса. Когато слушах всичко това се сетих за Тома неверни, както е писано в библията, и не след дълго помолих Василий, вътре в парка където седнахме да се помоли за мен и за Соня. Василий и Жена му пожелаха да се помолят за нас. Маргарита превеждаше молитвата на мен на гръцки а той се молеше на български и аз обясних на Соня на немски. Между три езика молитвата беше разбрана. Нека да ви кажа това: След смъртта на сина ми, Георгиос беше се повдигнала кръвната ми захар и психологически бях много слаб, отчаян и много отпаднал.

  В един момент когато Василий положи ръце върху мене се почувствах изведнъж нов човек. Видях една светлина с очите си и един глас който идваше от планината. Отворих очи и видях че това бяха ръцете на Васил и силата която идваше чрез него. Почуствах как духовното ми мислене се промени и в душата си почуствах един голям обрат и станах като един човек на 20 години. Болката в сърцето ми от толкова години и мъки които имах през живота си, сега за първи път се почуствах нов човек. В душата си почуствах как Христос е в мен и в името на Исус ще се обърне живота ми. В бедността ми ще ми дойде една голяма помощ, откъде ще ми дойде не мога да обясня, това ще дойде от обрата в моя живот който настъпи. Соня и се насълзиха очите когато жената на Василий и той и положиха ръце, и аз я видях че беше като отпусната в техните ръце. За един момент тя си отвори очите и в тоя момент аз почуствах една лекота в душата си.

  В един край на парка където бяхме петимата изживяхме чудото на Христос. Да! Има сила в един много близък за мене човек, който прави хората да бъдат добре. За вас може да е чудно но си беше така, едно само ви пиша че си струва да се запознаете с тази благословена двойка, където е сега до нас за да ни помогне в живота ни. Аз и Соня намерихме помощ от тях. Аз да ви кажа, че винаги ще се моля на Христос както и неверния Тома повярва във Христос и продължи живота си в името на Исус. Амин!

Превод от гръцки Маргарита Савидис

- Когато четете "Василий" се има в предвид пастор Васил Петров   


Свидетелството на Соня

 

Соня е англичанка, а мъжът и е бил Либиец. Приема мюсулманската вяра и попада под ударите на техните закони и войната. 

15 – 6 – 2011

Вчера бях с моите най-добри приятели в къщата на Маргарита и нейните приятели там Васил и Наси и се помолиха за мен и дъщеря ми. Имах лошо преживяване от загуба на живот. Бях в Ливан през 2006 г., и видях със собствените си очи как малко дете може би на шест годишна възраст беше оставено или го бяха загубили и беше взривено от бомба. Това беше много лоша война не мога да я забравя. Бяхме в един тъмен Бункер и там беше много тъмно, нямаше светлина и храна, за да ядат и да пият, нищо! Имах малка бутилка вода за пиене, и я дадох на децата си. Винаги съм се страхувала да стоя на тъмно, но за в първия път в живота си сега аз не се страхувам. Защото преди трябваше да бъде осветлена цялата къща за да стоя там и сред хората аз не намирах вътрешен мир, но сега с Христос аз се чувсвам сигурна. Амин!