НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
БЪЛГАРИЯ
ИЗРАЕЛ
АНГЛИЯ
НОТИНГАМ 2014
ЛОНДОН 2014
ЛОНДОН 2013
ЛОНДОН 2012
ЛОНДОН 2011
ЛОНДОН 2011
ЛОНДОН - ДЕКЕМВРИ 2010
ЛОНДОН 2010
ЛОНДОН 2010
ЛОНДОН 2009
ФРАНЦИЯ
ДАНИЯ
MAKEДОНИЯ
ЩВЕЙЦАРИЯ
ИТАЛИЯ
ГЕРМАНИЯ
ИСПАНИЯ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





10 години от старта на първата Българска църква в Лондон. Това беше наистина празник и общение в Святия Дух. Българи от всички групи които са създадени през времето в Лондон бяха събрани в силата на единството за да отпразнуват рождения си ден. Събранието почетоха пастори от Лондон както и от България.  Началото на събранието откри пастор Митко Буюклиев. След това беше поканен да поздрави всички пастор Джери от църквата в Челси. Още един гост от Лондон беше уважил събитието и даде насърчителни думи към събранието, името му е пастор Питър Линекер от църквата Пенаел в Брентууд. Българският пастор Милчо Тотев заедно с неговата скъпоценна съпруга бяха също гости в събранието и насърчение за тялото Христово. Със дразновение пасторът докосваше сърцата на всички проповядвайки за около половин час. След това беше дадена думата на гост - говорителя от българия пастор Васил Петров, който проповядва за насърчение на всички и най - вече, че сме пръчки от лозата. Свидетелства от живота му и служението вдигнаха вярата на много хора. Имаше обща молитва за изцеление и много хора свидетелстваха че са били изцелени и докоснати  от Бог. Жена беше освободена от сковаване и болки в гърба. Слава на името на Исус! Бог е добър Бог! Службата завърши с празнична почерпка и нови запознанства. 


ПЪРВА ЧАСТ

СЛУЖЕНИЕ ВАСИЛ ПЕТРОВ - ПЪРВА СЛУЖБА - Christ Church School, 1 Robinson Street, SW3 4AA

February 13, 2010, Saturday, Doors Open at 18:00


Лондон - ХАРЛОУ - 2010

Имахме прекрасно време в силата на Святиа Божий Дух! Бог докосна много сърца в събранието включително и нашите. Службата започна с невероятния тим на хваление и поклонение и като че ли небето веднага се отвори. Святия Дух беше там. След словото което пастор Васил проповядва, можеше да се види как очите на хората бяха пълни със сълзи от пророчествата дадени към тях. Мъж беше изцелен от свръхествената сила на Бог, от непоносими болки в областа на стомаха. Той свидетелства, че още когато е излизал към амвона, болката е изчезнала. Лекарите са се опитвали 6 месеца да се справят с проблема но Бог се показа по бърз от тях. Слава да бъде на името МУ. Жена беше освободена от болките си в гръбнака и си тръгна изцелена. Имахме време за обяд със всички и бяхме много благословени. Очаквайте тези седмици видео от службата. 

 


Лондон - ХАРЛОУ - 2010

НА 14 ФЕВРУАРИ 2010 СЛУЖЕНИЕ ВАСИЛ ПЕТРОВ СЛУЖИ В ЦЪРКВАТА НА ПАСТОР ДЕЙВИД И ДАЯНА ГЛЕНДФИЛД В ХАРЛОУ- ГЛЕДАЙТЕ ПЪРВА ЧАСТ ОТ ТОВА ВИДЕО


ЛОНДОН - ХАРЛОУ - ВТОРА ЧАСТ


Да се разходим заедно в Лондон и Кембридж


ТОВА Е ЧУДО ! СПАСЕНИЕТО НА ЕДНА ЖЕНА ОТ ИРАН

Тя прие Исус Христос за свой Господ и Спасител! Беше изцелена свръхестествено от Бог. Беше възстановен нейният нюх! Слава на Бог! Още две жени от Иран приеха святият Дух на Бог и дарбите да говорят езици! Слава!


ЧЕЛСИ - ЛОНДОН 21.02.2010


KENSINGTON - ЛОНДОН - 21.02.2010