НАЧАЛО
ЗA НАС
МАНДАТ
КАКВО ВЯРВАМЕ
INTERNET CHURCH
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ОСМА КОНФЕРЕНЦИЯ 2018
КОНФЕРЕНЦИЯ 2016
КОНФЕРЕНЦИЯ 2015 - ГАБРОВО
СВИДЕТЕЛСТВА НА СПАСЕНИЕ
КОНФЕРЕНЦИЯ 2015 - НОТИНГАМ
КОНФЕРЕНЦИЯ 2014
КОНФЕРЕНЦИЯ 2013
КОНФЕРЕНЦИЯ 2012
СЪБИТИЯ
ВИДЕНИЕ
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
УЕБ РАДИО
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ГЛАЕДАЙТЕ ЗАПИСИ ОТ СЛУЖБИТЕ
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
ВИДЕО КАНАЛ
АУДИО ПРОПОВЕДИ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ

Свидетелството на Николина Илиева

Изкачвах се по стъпалата на блока,

в който живея говорих с малката си сестра и плачех цял ден бях ходила по лекари и никакво адекватно решение не получих (излезе ми гнойно образувание на бузата, но лекаря, при който ходих "най-добрия" реши да му слагам само компреси, а то не спираше да набира докато той се върнел от чужбина, за да се заеме). Не знаех какво да правя чувствах се безпомощна, страхувах се, нямах подкрепа все едно бях паднала в дълбока яма и нямаше излизане от там. Казвах на сестра си, че нямам надежда, тогава тя ми отговори: "како има надежда, Исус е надеждата”, и ме води в молитва паднах на колене и буквално виках и плачех към Господа и думите идваха директно от сърцето ми изливах всичко, което се беше събрало там. От преди знаех за Бога и уж се бях молила, но сега беше различно започнах да усещам утеха в сърцето си и спокойствие, сега разбирам, че това беше Божият мир. Това се случи на 9.10.2012г - моята среща с Исус помолих Го да дойде в моето сърце. Месец по-късно другата ми сестра (не се чудете аз имам пет сестри и един брат) сестра ми дойде специално на гости, за да ме заведе на църква, така се запознах с моите с нашите пастори Васил и Наси Петрови. Искам да споделя и това, че когато сестра ми си отиде си мислих аз повече няма да отида на църква, но сякаш нещо ме привличаше. И когато започнах да слушам Словото на Бог виждах всъщност, колко съм недостойна. Не знаех как да се моля, но започнах да искам Бог да изчисти сърцето ми изповядвах Псалом 51 като своя молитва. Благодаря на Бог за милостта Му месец след като посетих църквата ме кръсти със Святия Си Дух на 30.12.2012г не мога да изразя любовта и радостта, трябва да се изживее, а след четири месеца пък взех водно кръщение.Просто някак си нещата се случваха от само себе си. Благодаря на Бог душата ми спря да се лута и да търси, сърцето ми разбра, че истинската любов идва от Бог и Той я излива директно в сърцето. Учи ме да обичам, да прощавам да приемам прошка от Него. Той изцелява сърцето ми от всяко огорчение "Аз Съм Господ, Който те изцелявам". Слава и почит на Исус.

Николина Илиева


Свидетелството на Веселина Начева

Здравейте! За всички, които не ме познават, аз съм Веселина част съм от Интернет църква. Искам да прославя Бог в живота си! Да ви дам свидетелство, да ви насърча, че той е Жив и работи в живота ни, ако ние сме готови да го следваме. Аз съм вярваща от малка, но в какво вярвах е друг въпрос. Във  Дядо Коледа, Великденски зайци, шарени яйца и празна душа търсеща него между всички традиции . Но Бог е толкова добър. На 20 Април 2013, предадох живота си на него, бях кръстена във вода и Святия Дух за негова Слава нашия Господ Исус Христос. Това беше не само най-незабравимото, а и най-хубавото нещо, което съм правила. Най-важния избор, за който никога няма да съжалявам. Моето семейство са православни вярващи, но това не ни пречи да се обичаме и вярвам, че е ще повярват и те в истината. Искам да го прослава, Нашия Господ Исус Христос. Те виждат промяната в живота ми. Ти си променена, много по- различна по -уверена. Много си позитивна и твоята вяра е някак различна, харесва им начина, по който виждам живота. Баща ми ми каза, че се ’радва да вижда очите ми да светят така, че, душата ми е нахранена и усмивката ми е плод на радост. „Ти си някак различна сияеш. „

Бог работи в живота ми и ДПО Библейско училище промени живота ми. Започнах да практикувам, променям и пречупвам живота си през неговото слово. 1 Коринтяни 15:57, „Но да благодарим на Бога, Който ни дава победа чрез нашия Господ Исус Христос.” Благодаря, че сме повече от победители и ако днес, не само моето семейство, а вие и хората около мен видят, разликата, промяната и светлината в живота ми и поискат частица от нея, моята радост ще още по-голяма. Свидетелството за Исус в живота ни е от сърце на сърце това е свидетелство за новия човек в нас. Изцеленията и чудесата на Бог в живота ми са много. Още по-прекрасно е, че няма ден без такива. Вече съм на 1 година във вярата, мога само да вярвам, че колкото повече търся Бог в живота си, толкова повече ще го прославям. Търсете го и вие Лука 11:9, Искайте и ще ви се даде; търсете и ще намерите; хлопайте и ще ви се отвори” и няма да съжалявате !


Свидетелството на Ива Йотова


Искам да споделя моето свидетелство, макар и малка част от него.

През 2011 година се случи чудото, което всеки трябва да преживее, а то е Бог да влезе в сърцето ти и ИСТИНАТА да я преживееш. Не просто да чуваш за Бог не да си чел, а самият Бог да ти се разкрий в Дух на Истина. Един приятел ми говореше за Исус незнам колко време, а аз потънала в различни окултни и лъжливи учения не исках и да чуя. Въпреки това съм търсела Истината или по скоро моята Душа. Интересното е, че Бог комуникираше по някакъв начин с мен и ми даваше реални знаци, които ме водиха към Него, но дяволът е замъглявал съзнанието ми и е откланял фокуса ми. Един ден след като бяхме в голям спор с моя приятел аз дори си позволих да хвърля Словото и казах, че то не е истинно. Потънала в дъното без никакъв изход, сразена и ранена жестоко от врага аз нямах път напред. Седейки на едно кафенце рано сутринта, не ми се говореше само мълчах, но моят приятел каза тихо-Знаеш ли Исус е Истината и Спасението. Знаете ли как ме прониза в сърцето Името ИСУС, не с болка не със страх, а с ИСТИНА. Никой от нас не знае Бог на кой как ще се разкрие и Бог ли няма да доведе всеки, който е избрал до себе си? Аз вярвам, че всеки от нас е призован и изборът на всеки е дали ще Го последва с Целия си ум, с цялата си душа и с цялото си тяло. Благословен да е Бог. Алелуя 

Ива Йотова! 


Свидетелството на Моника Генчева

Здрaвейте. Бих искaлa дa прослaвя Богa, зaтовa че ме е извикaл нa спaсение и живее в мен. Aко трябвa дa опишa преходa от стaрото към новото сърце, бих използвaлa думите "пълнa трaнсформaция и обновявaне". Кaкто е писaно, "..стaрото преминa, ето всичко стaнa ново".

От мaлко дете съм в църквa. Изрaснaх, слушaйки зa Господa и Го желaех силно. Колкото повече слушaх, толковa повече се нaдигaше вярa и копнеж в мене. Нaслaждaвaх се нa Божието Слово и любящaтa и милостивa природa нa Исус.

По-късно, нa 9 години Бог ме кръсти със Святия Си Дух. Нямa думи, с които дa опишa товa преживявaне. Сърцето ми преливaше от рaдост. Зaкопнях още повече зa Господa. Нa 11 години бях кръстенa във водa и тогaвa рaдосттa ми стaнa пълнa. Вече имaх пълнотa и встъпих в окончaтелен зaвет с Богa. Нaистинa трудно се описвaт с думи тези моменти нa посвещение и отдaвaне в Божието присъствие.

Естествено, дяволa не се зaбaви и зaпочнa дa aтaкувa животa ми със стрaхове, присмивaния и по всякaкъв възможен нaчин, зa дa ме събори. Тогaвa живеех при моите невярвaщи бaбa и дядо и беше още по-трудно, не можех дa споделя, но блaгодaря нa Бог отново зa моите пaстори, Вaсил и Нaси Петрови, които бяхa до мен винaги и сa ме подкрепяли в молитвa и с делa. Колкото и дa беше трудно, aз усещaх нaистинa кaк Бог ме очиствa и подготвя - кaменното сърце в мен бе зaменено с меко и любящо сърце.

Дори след моментите нa пaдaне и зaкорaвявaне, Исус ми покaзa милост и ми нaпомни зa сърцето, което бе сложил в мен. Дяволa искaше дa го смaчкa, но Бог не му позволи. Той идвa винaги нaвреме. Извaди ме от кaлтa и ми припомни коя съм в Него. Съживи ме чрез Духa, Който е вложил в мене. Спомни си зa мен, кaкто е писaно, "..никaк нямa дa те остaвя и никaк нямa дa те зaбрaвя". Верен е Бог, дори когaто ние не сме. Дa бъде вечно слaвa нa Неговото Име! Блaгодaря Ти, Господи!

Моникa Гaнчевa


Свидетелството на Соня Гочева

Когато Бог дойде при мен първо усетих силно привличане, без да знам нещо определено. После се устремих силно към това и със сърцето си знаех, че това е за мен и, че точно това винаги съм търсила, и чакала, и че не трябва да го изпусна. Когато отидох на това място обикнах силно хората, които бяха там. Начина им на говорене, смеха им, отношението един към друг и както се казва забравих и род, и родина. Знанието, което добих там, Истината Която видях, чудесата, които ставаха, кръщенията, общуването с братя и сестри... В мен се запали огън, който никой и нищо след това не можа да угаси. Колкото и дълго, и далече да бях от всичко това в мен този огън оставаше да гори, и копнежът по Бог и всичко, което идва от Него, и е чрез Него, и е за Него. Този чуден и славен живот на вяра и благословение от Господа това е , което искам и не искам да пропусна нищо, което е от Бог за мен на тази земя.

Соня Методиева


Свидетелството на Деляна Георгиева

Бях на 10 години, когато Бог ме докосна. Имах здравословни проблеми, никой не знаеше как да ми помогне, докато един ден моята прабаба ме заведе в някаква"странна" за онези години църква. Там не се палеха свещи, а се проповядваше Словото. Аз бях твърде малка да разбера смисъла, но усетих Духа, който ме изцели и успокои, че каквото и да става в моя живот Бог е с мен. Но не си мислете, че станах веднага светица! Дяволът започна тогава истинската си борба за мен. Явно си е мислел, че толкова крехко същество, на тази възраст ще бъде лесно спечелено за ада. И се започнаха ударите, един след друг.Но... Винаги Духът ме водеше, винаги ме измъкваше и винаги излизах победител. Когато бях най-зле. Плачех и казвах"Бог е с мен, няма да пострадам.” И така ставаше. Благодаря, какво да кажа друго!? И до ден днешен чувам гласа му, нежен и успокояващ, макар животът ми да не е лишен от изпитания. Има ги, но съм предала грижата на Исус, вече не се страхувам толкова, защото знам, че Той е тук при мен във всяка ситуация. Алелуя и нека всеки има привилегията да познае истината, за да го освободи! Амин

Деляна Георгиева


Свидетелството на Радосвета Казакова

Дълго мислих какво да напиша, защото това, което Бог изля в сърцето ми не може да се събере в безкрайната вселена. Бях на 14 години, когато една моя приятелка ми говореше за Исус и аз усещах, че всичко, което ми споделяше сякаш отнякъде вече го знаех. След дълги разговори ние решихме да се молим за Святия Дух и Бог поради голямата си милост и въпреки младостта ми ме изпълни и аз започнах в същия миг да говоря на езици. От тогава започна моето изпитание и борбата ми с дявола може би неосъзнато, защото не си спестих ни една скръб, която може да постигне човек. И когато се видях на дъното в една чужда страна с две деца и едно куче до един варел. Не преувеличавам, защото Бог ми каза да се огледам и да видя докъде стигнах и колко бях се отдалечила от оня огън, който Бог запали в сърцето ми както бях на 14. Тогава извиках от дъното на душата си към Него И Той с голямата си милост и любов изля още по силно копнеж да се върна при него. Върна ме в Родината ми и тука ме срещна с прекрасният мой духовен наставник пастор Васил и неговата прекрасна съпруга Наси които под водителството на Святия Дух и във Исус изляха по мощен начин и чрез водно кръщене един нестихващ копнеж за Бог и неговото Слово в моето сърце който ме кара да желая всеки ден повече и повече. Обичам ви.

Радосвета Казакова