НАЧАЛО
ЗA НАС
МАНДАТ
КАКВО ВЯРВАМЕ
INTERNET CHURCH
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
СЪБИТИЯ
ВИДЕНИЕ
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
УЕБ РАДИО
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ГЛАЕДАЙТЕ ЗАПИСИ ОТ СЛУЖБИТЕ
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
ВИДЕО КАНАЛ
АУДИО ПРОПОВЕДИ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИВиждането ми за развитието на „Интернет Църква” през настоящата 2012 година.

Виждането ми за развитието на „Интернет Църква” през настоящата 2012 година.

Как ще се развиваме като църква? Много хора си задават този въпрос!

Всяко начало е трудно само по себе си особено когато не просто копираш, а създаваш нещо ново, но с помоща и силата на Святия Дух и личната вяра и отговорност на всеки един от вас нещата ще станат много по – лесно.

 

Като за начало се моля всички да сме живи и здрави, в дух, душа и тяло, за да „благоуспяваш и да си здрав във всичко, както благоуспява душата ти.” 3 Йоан 1:2

Псалми 1:3. „Ще бъде като дърво посадено при потоци води, Което дава плода си на времето си, И чийто лист не повяхва; Във всичко що върши ще благоуспява.”

 

Вярвам, че когато ние сме пълни с благодат и здраве, ще имаме силите да се молим и да бдим за нашите семейства, близки и роднини за да познаят Исус като Господ. . 

Първата година в която сме заедно като църква ще се случат много неща, така че аз ще ви запознавам периодично с всичко, което се случва и става  както в църквата така и извън нея.

  1. Ще бъде приоритет за мене през 2012 година, според силите ни, времето ни и възможностите ни, да отидем на всяко място, където има вярващи от „Интернет Църква”, за да се запозная лично с всеки един от тях, като прекараме време заедно и се молим за начините и възможностите за работа в бъдеще.

 

  1. Работата в екип като тяло Христово е библейски начин на работа, „Затова вие не сте вече странни и пришелци, но сте съграждани на светиите и членове на Божието семейство; понеже бяхте съградени върху основата на апостолите и пророците, като е краеъгълен камък сам Христос Исус, върху когото всяко здание, стройно сглобено, расте за храм свет на Господа; в който и вие се вграждате заедно в Духа за Божие обиталище.” Ефесяни 2:19, така че ще се старая да видя с какво разполагаме за момента и в каква посока ще насочим заедно усилия за достигането на определени цели в които Святия Дух ни води! 
  1. За такива цели се нуждаем от „Дарбите на Духа” – Трябва да кажа тук, че всеки има различни дарби, щом е приел Святия Дух и ние ще се молим за да ги разработим правилно според Божието слово в живота на всеки един за да се ползва църквата от всички тях.   
  1. Една от главните ни цели през тази година ще е да направим най – доброто на което сме способни на първо място за Исус, „Каквото и да вършите, работете от сърце, като на Господа, а не като на човеци;” Колосяни 3:23, за да излъчваме с високо качество службите и предаванията ни на живо, както и записите на всичко, което публикуваме за да бъдем сериозни и издържани като цяло пред обществото в света.
  1. Ще подобрим и направим възможна комуникацията помежду ни на всяко ниво, за да може всеки един да участва в делото на служение по места и сам той да бъде обгрижен.
  1. Ще се постараем да направим възможна и първата ни конференция през годината, на която хората от църквата ни ще могат да се запознаят и заедно да прославим Исус като Господ и Спасител!
  1. В бъдеще ще работим за неспасените, болните, слабите, отхвърлените, бездомните, вдовиците и сираците с Божията помощ! Защото: „Чисто и непорочно благочестие пред Бога и Отца, ето що е: да пригледва човек сирачетата и вдовиците в неволята им, и да пази себе си неопетнен от света.” Яков 1:27.

 

Пастор Васил Петров 

23.02.2012 г.

ХЦ „Интернет Църква” - Габрово