НАЧАЛО
ЗA НАС
МАНДАТ
КАКВО ВЯРВАМЕ
JU - CHURCH ББЦ - ЕЛ ВЕТИЛ
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ГЛАЕДАЙТЕ ЗАПИСИ ОТ СЛУЖБИТЕ
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
ВИДЕО КАНАЛ
АУДИО ПРОПОВЕДИ
ЖИВИЯТ ХЛЯБ
ЯНУАРИ
ФЕВРУАРИ
МАРТ
АПРИЛ
МАЙ
ЮНИ
ЮЛИ
АВГУСТ
СЕПТЕМВРИ
ОКТОМВРИ
НОЕМВРИ
ДЕКЕМВРИ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
СВРЪХЕСТВЕСТВЕНОТО
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ

Живият хляб - Божието слово всеки ден2015

Йоан 6:51. Аз съм живият хляб, който е слязъл от небето. Ако яде някой от тоя хляб, ще живее до века; да! и хлябът, който Аз ще дам, е Моята плът [която Аз ще дам] за живота на света.
 
Пастор Васил и Наси Петрови ви канят да се присъедините към тях, и в разстояние на една календарна година да прочетете на глас Божието слово - Библията. Приемете това предизвикателство и ще разберете силата на словото когато се изповядва всеки ден на глас!  
 
Всеки ден ние ще слагаме по четири - пет глави от Библията прочетени на видео файл, и ще четем заедно. За тези които имат проблем с четенето видео библията ще им бъде от полза.   
 
Ако нямате достъп до видеата от сайта на www.bibliata.tv, можете да гледате същите като се абонирате на канала ни в www.youtube.com/user/vasilpp1?feature=mhee 


Днес 24.10.2012 г. приключихме със снимките на първата българска „Видео Библия”. Радваме се много, че след много труд и неимоверни усилия можахме да завършим проект, който ще послужи на много хора, като възможност за прочит на Библията за една календарна година. Не е важна тук само мотивацията, но и възможността болни хора, за които не е възможно да четат сами да им бъде пуснат прочит по този начин и вярваме, че това ще бъде за тяхно благословение. Искам да благодаря на моята съпруга Наси Петрова за последователността и желанието, с което тя през цялата година направи прочета и се справи блестящо при всякакви условия без значение дали е студено или прекалено горещо навън. Още веднъж ние доказахме, че като служение сме сериозни и верни във всичко, което правим не само на думи, но и на дела. Този проект е спонсориран от Vasil Petrov Ministries и служението притежава всички права върху файловете, които са авторски. Молим всички, които ги ползват да правят това без комерсиални цели.

Vasil Petrov Ministries


26 Януари Изход 33


26 ЯНУАРИ ИЗХОД 34


26 ЯНУАРИ ИЗХОД 35


21 ЯНУАРИ ИЗХОД 19