НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
КОНФЕРЕНЦИИ - ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
ГОСПОДНА ВЕЧЕРЯ
ПОСЛАНИЯ ОТ ПАСТОРА
ПОСЛАНИЯ НА ДЖОИС МАЙЕР
ПОСЛАНИЯ НА КЕНЕТ КОПЛАНД
УЕБ РАДИО
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





От Джойс Майер – 19 Октомври, 2016

ДА ИЗБЕРЕШ ПРАВИЛНАТА ЦЪРКВА

„Но ти (както и за теб) говори това, което приляга на здравото (благоразумно) учение (характера и правилното живеене, които определят истинските християни) , именно…“
-Тит 2:1

Ходех на църква в продължение на дълги години и никога не чух послание относно силата, която моите думи имаха върху живота ми. Може би съм чувала нещичко за мислите ми; но ако и да беше така, това не бе достатъчно, за да има, каквото и да е въздействие върху живота ми, защото не променяше мисленето ми. Слушах за благодат и спасение и други добри неща. Но това не бе всичко, което трябваше да знам, за да живея в правда, мир и радост, които Бог предлага на всички, които вярват (вижте Римляни 14:17).

Има много прекрасни църкви, които поучават Божието Слово, в Своята цялост; и аз ви насърчавам да се уверите, че където и да изберете да ходите на църква, това е място, където се учите и израствате духовно. Не трябва да ходим на църква само, за да изпълним задължение, което мислим, че имаме спрямо Бога. Трябва да ходим на църква, за да имаме общение с други вярващи в Исус Христос, да се покланяме пред Бога и да се научим, как да живеем живота, за който Исус умря, за да го имаме и да му се наслаждаваме.

Превод: Семейство Ганчеви
Служение Васил Петров
www.vasilpetrov.org