НАЧАЛО
БХТВ
КАКВО ВЯРВАМ
ИНТЕРНЕТ ЦЪРКВА
В СВЕТА НА ЧУДЕСАТА
БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ ДПО
ВИДЕО КАНАЛ
КАК ДА ПРИЕМА ИСУС
КРЪЩЕНИЯ ВЪВ ВОДА
КРЪЩЕНИЕ В СВЯТИЯ ДУХ
СЛУЖЕНИЕ НА БОЛНИ
ИЗЦЕЛЕНИЕТО ТИ
МОЛИТВЕНИ НУЖДИ
СВИДЕТЕЛСТВА
Свидетелство на пастор Дейвид Гленфилд
СЛУЖЕНИЕ В НАЦИИТЕ
КОНФЕРЕНЦИИ
БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
СЪБИТИЯ
НОВИНИ
ГАЛЕРИЯ
ДАРЕНИЯ
АДРЕС ЗА КОНТАКТИ
СЛУЖБИ





Свидетелство на Милка Иванова 5 Септември 2015

Здравейте скъпоценно семейство.

Пастор Васил Петров и Наси,изминаха 18 дена откакто бяхме заедно на Конференцията ,и се покланяхме с Дух и истина на БОГА ,аз и сина ми Тончо преживяхме Божиите чудеса, за всичко искаме да благодарим и да отдадем цялата слава на нашия Бог, още когато обявихте датите на конференцията аз казах с вяра отиваме, и се подготвяхме през цялото време ,и вярвахме ,че ще получим изобилни благословения . Дни преди конференцията, майката на съпруга ми се разболя тежко, сърдечна недостатъчност пулса и беше 30 удара, наложи се да и сложат песмеикър, всичко изглеждаше, че няма да можем да дойдем, но на 3 септември я изписаха, и възрастните, на 82 г, и двамата се сърдеха и не искаха да тръгнем.

На конференцията бяхме силно докоснати от Словото, Божията любов се изливаше над нас, всяка чистичка в нас се радваше. Когато изчезнах за молитва и се молихте за мен нещо в стомаха ми се движеше и аз получих освобождение, започнах да дишам спокойно, и мир заля цялото ми естество, имаше и огорчение в сърцето ми от непростителност към мои близък човек, което ме е тровил, това го разбрах, когато се прибрахме, защото вече това чувство го нямаше, а имах любов.

Сина ми Тончо е много радостен и щастлив. Той за първи път беше на такова събрание, силно докоснат от Божието Слово от любовта на всички. Той имаше депресия, страх един човек беше влезнал в стаята му, когато спял, след този стрес в съня имаше душене и когато се събудеше усещаше физическа болка от душенето, вземаше и хапчета за успокоение, но след молитвата веднага беше освободен. Когато се прибрахме и възрастните бяха добре, защото чашата ни от благословения преля. Бог ни даде смелост да вземем решение важно за цялото ни семейство, да се махнем от работата, на която бяхме, и ето веднага се отвори друга врата и съпруга ми получи нова работа.

Ето ние имаме всеки ден и нощ, радост мир и благодат. Много се радваме за вас и за братята и сестрите от нашата църква и че аз и моето семейство сме част от Интернет Църква. Благодарим на Бог за вас и че вие пред Бог сте поели тази отговорност да бъдете Пастор на моето семейство, чест е за нас да ви познаваме, благодарим ви за всичко обичаме ви, аз и Тончо желаем да ни запишете за Библейския курс, Благославяме ви в Името Исус!